- Konu Sahibi mutluluk_06
- #2.861
Hem de nasıl yaa, 54 gün gün 54 yıl gibi geldi bana, o zaman ise 23e falan burun kıvırcaz![]()
Evet ya sanki yıllar gecmşte görmemşm gibi geliyo bnada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem de nasıl yaa, 54 gün gün 54 yıl gibi geldi bana, o zaman ise 23e falan burun kıvırcaz![]()
kızlar ustaya gitigi zaman izine gelirse kac gun kalıyor ben tam bilmiyorum
benimkide kullanmam diyo ama ben merak ettim
20 gün normal izin, 3 gün mazeret izni, 7 gün de dağıtım izinleri var canım. 20 gün izin kullanabilir ustadayken izne gelmek isterse
Kızlar napıyosunuuz :26:
Aksam oldu yine içime bi huzursuzluk çöktü ya![]()
Aynısı bende de var ama akşamdan değil arayamadı bu çocuk yine yaa. En son pazar sabahı 10,5 gibi konuşmuştuk yarım saat ondan sonra bu saat oldu ses yok hala
Nefret ediyorum bu hafta başlarından, hep böyle oluyor.
Hayır yani son haftaları bu çocukların orada, bir düşün yakalarından yahuu![]()
Son haftaları olduğu için çok çektiriyolar canım zaten. Olsun bak sizin izin yaklasıyor. Ustaya geçincede daha rahat olcak konusmanız. 1 haftacık daha sabredinnn :26: Bende çok özledim ya ne kadar konussakta yetmiyo arada geliyolar bana böyle hep özlüyorum ama bazen dayanamıcak gibi oluyorum içim sıkılıyo . Arayınca bi nebze olsun geçiyoda işte.. Of ya![]()
Aynısı bende de var ama akşamdan değil arayamadı bu çocuk yine yaa. En son pazar sabahı 10,5 gibi konuşmuştuk yarım saat ondan sonra bu saat oldu ses yok hala
Kızlar napıyosunuuz :26:
Aksam oldu yine içime bi huzursuzluk çöktü ya![]()
kızlarrr yaa doguda carsı ıznı oluyormu kı bılgınız varmı bır an once askerlıgın dustugu kesınlessede bızde bayram yapsak barı :)![]()
kızlarrr yaa doguda carsı ıznı oluyormu kı bılgınız varmı bır an once askerlıgın dustugu kesınlessede bızde bayram yapsak barı :)![]()
Yerine göre değişiyo canım
Hakkari şırnak gibi yerlerde çarşı izni yok diye biliyorum güvenlik acısından
biz bi sene doğuda kaldık, ben hiç çarşıya çıkan asker görmemiştim. (terör bölgesindeydik)
ama merkezlerde falan çıkılıyordur herhalde.
ayh bılmıyorum bende hakkarı semdınlıde yok dıye bılıyorum ama ayh olmasında cıkmasın bır yerelere :) kalan ıznınıde kullanmıycak zaten :) bı de doguda carsı ıznıne cıkmadıkları ıcın 20
gun falan erken terhıs verıyorlarmıs dıye duyduk ama gıtsınde bakalım gorucez :) ayh cuma gunu gelıyor kısmetse cok sevınclıyım :)
Aaaa 20 gün daha erken mi way be inş öyle bşy vardır ne güzel olurBenmki şimdilik Bayburta gidicek 21 günlük ama snra hakkari şırnak yada siirte gönderceklermş ordada çarsı olmaz ztn iyi olur
Sevindigim şeye bakın yahu
![]()
Hakkari şemdinli komando çavuşadam topcuydu atıslarda ısabetlı yapmıs cavus egıtımındede 1. olmus acemıde komando cavus yapmıslar
( dedım ben ona ama bak dedım atıs falan yaptırırlarsa yapma doguya gonderırler komutanları atısları ıyı olanları cıft carsıya salarız demıs bızımkıde gaza gelmıs 6da 6 ısbat ettımıs g3le postaa hakkarı yaptılar sımıdıde dıyom cıft carsı ıcın 10 ay carsıdan yoksun olcan dedım
![]()
ay keşke karavana atsaymış ya.![]()