93/3 asker yolu bekleyenler

Evet canım bende iki gündür kötü kötü rüyalar görüyorum benimde pskoljim fazlasıyla bozuk durumda. Zaten böyle oldukça daha kötü seyler düsünmeye baslıyosun. Evet çok heveslendik ettik ama biyandanda kesin olmadığını biliyorduk hem herşey bitmiş de değil. Dediğim gibi ne olucağı hiç belli olmaz daha önümüzde 11 ay var bakarsın kesinleşir. Arıcak illa ki ve az bi gününüz kaldı. Güzel şeyler düşün gelince yapcaklarını falan planla biraz olsun rahatlarsın..

Allah ıslah etsin insanların heveslerini kursaklarında bırakanları, başka diyecek bir şey yok.
Aynen iyi ki düşürmemişiz bu şafakları, millet de erkenden düşürdü bir hevesle umarım boşa çıkmaz, dediğin gibi 13 ay da bizde var daha, bir umut yine de...
İnşallah canım, bir arasa rahatlıcam ama :2:

Allah ıslah etsin insanların heveslerini kursaklarında bırakanları, başka diyecek bir şey yok.
Aynen iyi ki düşürmemişiz bu şafakları, millet de erkenden düşürdü bir hevesle umarım boşa çıkmaz, dediğin gibi 13 ay da bizde var daha, bir umut yine de...

Arar canım arar. Bak benimkide doğubeyaztta şu anda. Sadece gittiği saati biliyorum neden gittiğini filan bilmiyoruz ne zaman döneceğinide. İçimde bi öküz var resmen kalkmıyo çok sinirlerim bozuk ama elimden biside gelmiyo.:50:

Arar canım arar. Bak benimkide doğubeyaztta şu anda. Sadece gittiği saati biliyorum neden gittiğini filan bilmiyoruz ne zaman döneceğinide. İçimde bi öküz var resmen kalkmıyo çok sinirlerim bozuk ama elimden biside gelmiyo.:50:

Nasıl bitecek bu kadar gün diye isyana bağlıcam şimdi, öyle böyle sıkılmadım. Moral vereyim insanlara diyorum ama olmuyor. Asabiyim de zaten bugün bağırdım çağırdım herkese bir de onlara üzüldüm, ciddi ciddi arayamadıkları günlere nasıl çözüm bulucaz biz yahu, bu belirsizlik bizi yer. Bir de seninki gezici gibi bir şey, ne olacak böyle :26:

heheh ben indirdim geri çıkardım mecburen.
o iki gün şafak 10 ay görünüyordu ya çok mutluydum :)
ama şimdi de mutluyum 300 lere düştüm bugün
Şafak 399!!!!!

umarım hemen konuşursunuz ya :(
insan haber alamayınca çok kötü oluyor

heheh ben indirdim geri çıkardım mecburen.
o iki gün şafak 10 ay görünüyordu ya çok mutluydum :)
ama şimdi de mutluyum 300 lere düştüm bugün
Şafak 399!!!!!

umarım hemen konuşursunuz ya :(
insan haber alamayınca çok kötü oluyor

Boş ver böyle durduğu daha iyi, düşürürlerse indiririz düşürmezlerse de yapacak hiç bir şey yok, göze almıştık en baştan :37:
Benim listemin ilk maddesi o. 300' lere düşüş -> 13.Ekim.2013, senin adına çok sevindim, böyle daha güzel görünüyor bence, darısı bizim başımıza :61:

Umarım ya haberlere yeterince üzüldüm zaten, sesini duyamadıkça daha da geriliyorum :43:

Ohhh ya aradı içim rahatladı :16:
Çağlacım seninkide yogunluktan arayamıyodur ama arar merak etme oda fırsat kolluyodur eminim :26:

Boş ver böyle durduğu daha iyi, düşürürlerse indiririz düşürmezlerse de yapacak hiç bir şey yok, göze almıştık en baştan :37:
Benim listemin ilk maddesi o. 300' lere düşüş -> 13.Ekim.2013, senin adına çok sevindim, böyle daha güzel görünüyor bence, darısı bizim başımıza :61:

Umarım ya haberlere yeterince üzüldüm zaten, sesini duyamadıkça daha da geriliyorum :43:

öffffff valla ben de senin gibi gerildim ya.
şu acemilik bitse de azıcık nefes alsak

Ohhh ya aradı içim rahatladı :16:
Çağlacım seninkide yogunluktan arayamıyodur ama arar merak etme oda fırsat kolluyodur eminim :26:

Bizimkilerin öyle dağ falan olayları yok, tamam meraklanıyorsunuz çok da haklısınız ama en azından intikale gitti ondan arayamıyor diyorsunuz. Bendeki sorun o işte, ben ne olduğunu bilemiyorum böyle günlerde. Arka arkaya her gün arıyor, hatta konuşma rekorunu kırdık yani pazar günü yarım saatle ama böyle birden bıçak gibi kesiliyor işte. Deliricem ben şu aramalar düzene giresiye kadar. :43:
Senin adına çok sevindim canım, hele ki şu durumda daha da sevindim inan, birer birer rahatlıyor en azından sizin bari içiniz :53:

öffffff valla ben de senin gibi gerildim ya.
şu acemilik bitse de azıcık nefes alsak

Nefret ettim artık şu acemilikten. Yaka silktirdi bana bu acemilik 55 günde. Bir de 75 gün olsa ne yapacaktım kim bilir. Bitsin artık bugün de yarın da, cuma olsun geleceği gün olsun ve gelsin artık yeteeeeeeer :52:

Bizimkilerin öyle dağ falan olayları yok, tamam meraklanıyorsunuz çok da haklısınız ama en azından intikale gitti ondan arayamıyor diyorsunuz. Bendeki sorun o işte, ben ne olduğunu bilemiyorum böyle günlerde. Arka arkaya her gün arıyor, hatta konuşma rekorunu kırdık yani pazar günü yarım saatle ama böyle birden bıçak gibi kesiliyor işte. Deliricem ben şu aramalar düzene giresiye kadar. :43:
Senin adına çok sevindim canım, hele ki şu durumda daha da sevindim inan, birer birer rahatlıyor en azından sizin bari içiniz :53:

Nefret ettim artık şu acemilikten. Yaka silktirdi bana bu acemilik 55 günde. Bir de 75 gün olsa ne yapacaktım kim bilir. Bitsin artık bugün de yarın da, cuma olsun geleceği gün olsun ve gelsin artık yeteeeeeeer :52:

ne lanetli bi haftaymış sanki saatler durdu.
bu hafta sanki 1 ay gibi geçti bana :14:

Aynen ya bnde aramaların düzensiz oluşundan cok şikayetciyim ama ustalıktada zor olursa napcaz hiç bilmiyorm :31:

Aynen ya bnde aramaların düzensiz oluşundan cok şikayetciyim ama ustalıktada zor olursa napcaz hiç bilmiyorm :31:

Valla eğer ki öyle olursa ne yapacağımız belli ustalıkta rahatlama falan göremicez herkesin dediğinin aksine, acemideki gibi karın ağrılı günler devam edicek, öffff şiştim :43:

ne lanetli bi haftaymış sanki saatler durdu.
bu hafta sanki 1 ay gibi geçti bana :14:

Pazar günü ohoo bu hafta çabuk geçer diyorduk ikimiz de, arayamadığından bana da yıl gibi geliyor eminim ona da öyledir şimdi. :52:

Şükür yaaa, aradı yaa, yemin ediyorum kafayı yicektim biraz daha arayamasaydı. Sana şükürler olsun yarabbim, sağolun kızlar iyi dilekleriniz için :16:

Şükür yaaa, aradı yaa, yemin ediyorum kafayı yicektim biraz daha arayamasaydı. Sana şükürler olsun yarabbim, sağolun kızlar iyi dilekleriniz için :16:

Bi geldim topige herkesin yüzün güldü :37:
Pozitif enerjimi sizede sacıyorm bn yazarken merak etmeyin :1::1:

Tuttuğun altın olsun Ece'cim senin yaa, valla var senin bi uğurun :1:

Amin canım amin keşke kendimede bi ugurum olsa ama cok şansızımdır ben :1::1:
Buarada bnmkide cuma sabh cıkıcakmş yola oyöndende keyfim yerimde :9: Direk ailesinin yanına gidicek olsaydı pazar günü bırakcklarmş diyo şansıma bak :9::9:

ahh canım aynı dertteyiz napalım dua edelim ararlar benimkide hic bu kadar uzatmamıstı
byle olunca sanki daha da zor geliyo gunler
seninki nerde yapıyo askerligini ?
,,
hala aramadı benımkı cıldırmamak elde degıl yaaa ankara polatlıda cuma gunu dagıtıma gelıyor sonra semdınlıye gıdıcek :(:43:

Bende senin gibiyim 4. gün bugün hala ses yok bzmkiler daga cıkmşlardı bide ondan endişeliyim :31:
Bi arasada rahatlasam :61:

off benımkıde hala aramadı cıldırıyorum artık ya aglamaktan gozlerım sıstı :(:50::43:

,,
hala aramadı benımkı cıldırmamak elde degıl yaaa ankara polatlıda cuma gunu dagıtıma gelıyor sonra semdınlıye gıdıcek :(:43:

off benımkıde hala aramadı cıldırıyorum artık ya aglamaktan gozlerım sıstı :(:50::43:

Canım benimki akşam aradı konustm cok şükür umarım en kısa zamanda seninkide arar :61:

Back
X