- Konu Sahibi mutluluk_06
- #3.061
Ahahaha halil sezaiyi geçtik haa![]()
Halil sezai de neymş ki bizim yanımızda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahaha halil sezaiyi geçtik haa![]()
Halil sezai de neymş ki bizim yanımızda![]()
Siniri geçsin elbet arar canım sıkma canını, her veda ilk günkü gibi oluyo zaten hiç farkı yok![]()
Evet canım 3 ay olucak. Denizli sakindir aslında amaAllah kolaylık versinn..
Dimiii![]()
Amaan isyan etmemek lazım aslındaa da işte bize baska çare bırakmadılar
![]()
sorma denizli merkezde olsa sakin, ilçe olunca uyuşturucu olayı filan eksik olmuyo bide böl.kom.şoförü öle olunca ne dewriyesi eksik ne çatışması...we şşuandada ayrılık derecesnde kawgalıyz geceden beri haber alamıyorummmsinirlerim acayip bozuk...
Evet ya sabretceksin yada isyan etceksin yani baska secenek bırakmıyolar insana![]()
Bosver biz sabretmeyi seçelim gerçi zaten sabrediyoruz ama :44:
Nelere sabrediyoruz ztn yahu bi sabrettiklerimizi döksek ortaya millet kacar wallahi![]()
Aa neden?? :44:
Eeee asker bekliyoruz. İyi taraflarıda var biliyo musun. Değerini anlıyoruz yaşadığımız anların zamanların çok değerli olduğunu anlıyoruz sabretmeyi öğreniyoruz sevgimizin gerçekliiğini anlıyoruz. Bu yönleride var yani . Pollyana görevini ben üstlendim bugünlük sanırım ececim kusura bakmaa![]()
Dönüşümlü yaparız pollyannalıgı ya hiç sorun degl
Dogru diyosun iyi taraflarıda var ama kötü tarafları daha cok ondan iyi yönleri gözüme pek görünmüyo :18:
Cok özledim yaaaaaaa şu özlemi dengelicek iyi bi tarafı var mı söyle bakiyim pollyanna hazal![]()
ya canım dün sabah anneme kızdm ona atar yaptm durduk yere sonrada akşam gönlünü alırm die beklerkn aradı sert çıktı biraz bnde kzdm kapadm teli açmadm bi dhada işte birsürü laf etti kırdı yalancymşm oyunck olmş sewgmde yalanmş blmem ne kaptrdı gtti cnm çk ktü skıldıhalada ses yok geceden beriii
(((
anladım canım ustaya geçti mi canım ??bizimki denizlinin ilçesi ama sorma gün geçmiyor ki başımızdan olay eksik olmasın dogudan farkı yok dewriyede çatışmalar arabasına ateş açmışlar filan kafayı yiyoruzzzz....
sorma denizli merkezde olsa sakin, ilçe olunca uyuşturucu olayı filan eksik olmuyo bide böl.kom.şoförü öle olunca ne dewriyesi eksik ne çatışması...we şşuandada ayrılık derecesnde kawgalıyz geceden beri haber alamıyorummmsinirlerim acayip bozuk...
Kavusmanıza azıcık kaldıı canımcım bütüünn özleminiii gidericeksinnnnDiğer günler içinb işi diyemicem sanırım :26: Bu noktada Pollyanada yan çiziyo üzgünümm
![]()
Bizim durumumuza kim olsa yan çizer ztn![]()
Valla ya bak aramadı bugün :18önmediler demekki daha of içim daraldı yine
![]()
Dönmemşlerdir yada bi durum vardır ki arayamamştır yoksa sevgilin seni habersiz bırakan biri degl normalde![]()
Öylede ne biliyim :18: Aklıma gelenleri sana bi saysam otuturu birlikte ağlarız valla nasıl kuruyorum kafamda bilemezsin![]()
Askeri arabalarla gidip geliyolardır canım telaş yapmana gerek yokki hem gittigi yerde kötü bi yer degl bnm halamlar 5 yıl dogubeyazıtta kaldı cok memnunlardıKötü düşüncegin hiç bşy yok yani gidip gelcek inş hayrlısıyla
![]()