93/3 asker yolu bekleyenler

Yine o ortamı en iyi onlar biliyo tehlikeli olup olmadğını filan ama. Risk almasına gerek yok bence konusmak filan güzel iyide yakalnınca hepsinin mutluluğunu alıp gidiveriyo. sonuçta 1 gün bile değerli bizim için:50:

Bilmiyorm ki işte bi gitsin bakalm ztn koray bnden daha mantıklı düşünüp degerlendirr riskliyse kullanmaz.Hatta acemilikte bile içlerinden iki kişi kullanıyomş sevgilileriyle konusuyolarmş ama bn o riski almam boşuna dedi :26:

aramayacak die tek korkum başına bişi gelmiş olmasından yada kendine bişi filan yaparsa die:(off dün rahatszm diodu istirahatte filan mı ki ölede olsa bişi derdi kawgalıda olsak off allahm yardm et:(ecrin canım adım yaş 21...senin??

Hazal canım bende 20 yasındyım. Yapmaz canım bu kadarcık bişiden askerliğin son zamanlarına gelmişssiniz iyice sabrı tükenmiştir artık o yüzden arıcak merak etme. İçini ferah tut kötü seyler düsünme ki iyi olsun

Bilmiyorm ki işte bi gitsin bakalm ztn koray bnden daha mantıklı düşünüp degerlendirr riskliyse kullanmaz.Hatta acemilikte bile içlerinden iki kişi kullanıyomş sevgilileriyle konusuyolarmş ama bn o riski almam boşuna dedi :26:

Acemilikte saçmalık zaten kullanılması gerçi benmki kullanıyodu :1: Ama çok rahattı komutanlaryla arkdaş gibiydi

Hazal canım bende 20 yasındyım. Yapmaz canım bu kadarcık bişiden askerliğin son zamanlarına gelmişssiniz iyice sabrı tükenmiştir artık o yüzden arıcak merak etme. İçini ferah tut kötü seyler düsünme ki iyi olsun

umarım canım umarım ama askerde olunca bide daha çok korkuyo insan :27:siz ne kadardır berabersnz canım??bu arada memnun oldm...

Kızlarrr bn yatıyorm yarın bayram temizligi için dedemin evine gidicekmşz :9:
Annem bni iyice ev kızı yaptı ztn :9:
Herkese iyi geceler :16:
Yarın görşmek üzere...

Son düzenleme:
:1: Sennki işini garantiye almş ama komutanlarla arkads olunca :1:
Bakalm biz napcz :26:

Öyle keske simdide acemiykenki gibi olsa :1: Ordan oraya gidip duruyo canım benim ya :18: Uf havada soğuktur simdi kim bilir ne düsünüyo arayamadım diye de üzülmüstür simdi.

Son düzenleme:
Korkmaz mı istediğin zaman ulasamıyosun ne durumda olduğunu bilmiyosun. 4 yıldır birlikteyiz cnm bende memnun oldum (:

maş.canım allah bozmasın:nazar:burdakilerin bu kadar yakın olacagını hiç düşünmezdm cnm şu chat odaları gbi geyk muhb.yapılır sanıodum ama yanıldm çok süper insanlar warmış her ne kadar tanımasamda ismini dahi bilmesem kendi 40 yıllık herşeyini bildigin ark.lardan daha cana yakın daha içtenmiş...

ben şuan burda sizlerden gördüğüm ilgiyi kendi arkadaşlarmdan görmedm şahsen...iiyiki warsınız..herkes birbirini dinleyp teselli edio bi çıkarı olmadan çok güzel bişey...

maş.canım allah bozmasın:nazar:burdakilerin bu kadar yakın olacagını hiç düşünmezdm cnm şu chat odaları gbi geyk muhb.yapılır sanıodum ama yanıldm çok süper insanlar warmış her ne kadar tanımasamda ismini dahi bilmesem kendi 40 yıllık herşeyini bildigin ark.lardan daha cana yakın daha içtenmiş...

ben şuan burda sizlerden gördüğüm ilgiyi kendi arkadaşlarmdan görmedm şahsen...iiyiki warsınız..herkes birbirini dinleyp teselli edio bi çıkarı olmadan çok güzel bişey...

Kesinlikle hepimiz aynı pskoljiyi yaşadığımız için birbirimizi daha iyi anlıyoruz.. Hepimiz derdi aynı sonuçta:1:

wala korkutmak istemem ama durum bu canım bnmkide jandarma asayiş bu yüzden sürekli dewriyeye çıkıolar kaldıgı ilçe berbatmış yaa uyuşturucunun hammaddesi kenewir filan yetiştirenler filan oluyomuş öz.bu ilçe çok pislikmiş diğer ilçeler bu kadar diil diyordu oda zaten ilçeye düşerse rahatsın muhabbeti filan yalan ha rahat olan yokmu wardr illaki ama bzm degldi hiç başına gelmeyen kalmadı...

8 saat nöbet+dewriye oluyo bu ilçelerde genelde diger ilçeler 4 yada 6 sat nöbet olurmuş bunlarnki fazlaa...böle cnm allah sabır versin wala zorrr...

eyvahlar olsun :53:
benimkine söyleyeyim de ne yapsın ne etsin merkezde kalmaya gayret etsin bari.

"Uygulamanın kasım ayı başında uygulamaya geçmesi durumunda kısa dönem askerlik uygulamasından ilk yararlanacak grup, 1992/4 tertip askerler olacak. Bu durumda yaklaşık 75 bin er/erbaş erken terhis olan ilk asker grubu olacak. Ancak, uygulamanın Şubat 2014’te gerçekleşecek celp döneminde sarkabileceği ve ilk olarak 1993/1 tertip askerlerin yararlanabilme olasılığı da bulunuyor."

Bu bizi vurur da 92 lilere yetişmeyecek gibi görünüyor. :50:

Günaydııııııınnnnnnnnnnn kızlarrrr :16:
Yeni gün ve ben bitik durumdaym annem canımı cıkardı saolsun :9:

"Uygulamanın kasım ayı başında uygulamaya geçmesi durumunda kısa dönem askerlik uygulamasından ilk yararlanacak grup, 1992/4 tertip askerler olacak. Bu durumda yaklaşık 75 bin er/erbaş erken terhis olan ilk asker grubu olacak. Ancak, uygulamanın Şubat 2014’te gerçekleşecek celp döneminde sarkabileceği ve ilk olarak 1993/1 tertip askerlerin yararlanabilme olasılığı da bulunuyor."

Bu bizi vurur da 92 lilere yetişmeyecek gibi görünüyor. :50:

Evet ya yetişmicekti madem bide bazı yerlerde bayramda terhis olcksnz fln demşler bari kesinleşmeden umutlandırmayın milleti :41:

Back
X