evet size eşimi ikna taktiklerimi yazıyorum.
mesela sakın ailen beni üzüyor vs dememelisin
ŞİMDİ BEN OLSAM AYNEN ŞÖYLE YAPARDIM
önce böyle başbaşa zamanlarınızda üzgün üzgün, hafiften ağlamaklı halde eşine sarılıp gözlerine bakacaksın.
başlayacaksın konuşmaya. bu sırada da sarılmaya falan devam
"ben çok üzülüyorum
senin yokluğunda hep burada seni bekliyorum ama zaman geçmiyor (Önce durumunu anlatacaksın)
kayınannem kayınbabam da sağolsunlar beni düşünüyorlar ama benim moralim o kadar bozuk ki ben onlarla bile yeterince ilgilenemiyorum. onlar da benim bu durgun ve üzgün halimi farkediyorlar. depresyondan şüphelendi doktor. böyle giderse anti depresan ilaç bile kullanmam gerekebilirmiş 
. çok bunalıyorum, sen gidince sanki boşluğa düştüm. her şey üstüme gelmeye başladı, aslında bana bir hava değişimi olsa çok iyi olur
ben 1 ay burada 1 ay annemlerde kalsam mesela, en azından zaman da geçer, moralim de düzelir, yoksa ben çok hasta oluyorum sıkıntıdan, stresten. sen de şırnak'a gideceksin, kimi gün haber alamayacağım yine bu dört duvara bakıp bakıp ağlayacağım. 2 ayda ne hale geldim görüyorsun, sen de bi düşün, eğer senin de aklına yatarsa (burada izin alıyormuş gibi yapacaksın ki erkek adam ben izin verdim moduna girecek
) ben arada annemlerde de gidip kalayım, bunun bana çok iyi geleceğine inanıyorum. ne dersin bitanem?"
derdim ben olsam. sonra da üstüne gitmezdim.