93/3 asker yolu bekleyenler

Günaydınnn kızlar :16:
Sevdicegim aradı bugün bi sorun cıktı gelemiyoruz dedi :43: Ztn biliyodm ya bn cok şansızım dedm :43: Ama aradıgı alan kodu farklıydı ztn bn cok safım ya :9:
Şaka şaka geliyorm yoldaym dedi o an onu dövesim geldi böyle şaka yapılır mı diye :41:
Yani geliyomş akşam ordaym dedi bakalm hayrlısıyla gelsinde darısı sizlerin başınıza olsun :16:

Gözünaydın canımm şimdiden
:72::72: mutluluğu çok çok iyi biliyoruzz şimdi sana dakikalar yıl gibi geliyodur kavuşma heyecanıyla doya doya yaşan inşAllah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Gözünaydın canımm şimdiden
:72::72: mutluluğu çok çok iyi biliyoruzz şimdi sana dakikalar yıl gibi geliyodur kavuşma heyecanıyla doya doya yaşan inşAllah:nazar::nazar::nazar::nazar:

Cok cok teşekkr ederm :16:
Kavuşma heycanını daha yaşayamadm ev silip süpürmekten :9:
Ama son saatler yaklaşınca hazırlık fln yapmaya başlayınca kendimi düşünemiyorm :9:
Keşke geldikten snra bnm için zamanı yavaşlatma gibi bi lüksüm olsaydı ama bunada şükür diyorum :21::16:

Cok cok teşekkr ederm :16:
Kavuşma heycanını daha yaşayamadm ev silip süpürmekten :9:
Ama son saatler yaklaşınca hazırlık fln yapmaya başlayınca kendimi düşünemiyorm :9:
Keşke geldikten snra bnm için zamanı yavaşlatma gibi bi lüksüm olsaydı ama bunada şükür diyorum :21::16:

Zaman çabuk geçsin ki gitsin hemen gelsin bi de bu yönden bak :16:

Günaydınnn kızlar :16:
Sevdicegim aradı bugün bi sorun cıktı gelemiyoruz dedi :43: Ztn biliyodm ya bn cok şansızım dedm :43: Ama aradıgı alan kodu farklıydı ztn bn cok safım ya :9:
Şaka şaka geliyorm yoldaym dedi o an onu dövesim geldi böyle şaka yapılır mı diye :41:
Yani geliyomş akşam ordaym dedi bakalm hayrlısıyla gelsinde darısı sizlerin başınıza olsun :16:

:)))) yüreğine indirecek ya off :52:

Günaydın kızlar :1: benimki hala aramadı bır arasın zaten basıcam kalayı dagıtıma cıkıcaktı bugun gece evde olur buyuk ıhtımalle 10gunu zehır edıcem ona :47:

Günaydın kızlar :1: benimki hala aramadı bır arasın zaten basıcam kalayı dagıtıma cıkıcaktı bugun gece evde olur buyuk ıhtımalle 10gunu zehır edıcem ona :47:

Cok erken konusuyosn bunun için bence :1:
Bi arasın bak nasıl yelkenleri suya indiriyosun görrsün :16:

yok ya ındırmem asla cok sınırlendım ruh gıbı dolanıyorum evde sınırden 1kılo vermısım bı sey yıyemıyorum hastahanelık olursam yakındır valla:47:

Allah korusun canım ya dikkat et kendine :53: Mutlaka arar :26:

Ayh zaman gecmiyo haberde yok offff cok haycan yaptım :52:

Hadi ya kötü olmus aradğı numaraya dönseydin keske hemen belki açan biri olurdu :26: Da arar ya bidaha :26:

Aradım ama mesgul çalıyodu sürekli.Az önce aradı daha adanaya gelmemşler kac saattir yolda niye bu kadar uzun sürdüyse anlamadm wallahi :26:

Neyle geliyor canım normalde kaç saat sürüyor yol ?

Otobüsle geliyo ama askerlerin oldugu bi otobüs sanırım herkesi oturdugu ile göre bırakıyo :26: Bana öyle geldi yani :26:
Normalde 8,5 saat ama 9 saat fln oldu işte :26:

Otobüsle geliyo ama askerlerin oldugu bi otobüs sanırım herkesi oturdugu ile göre bırakıyo :26: Bana öyle geldi yani :26:
Normalde 8,5 saat ama 9 saat fln oldu işte :26:

Herkesi bırakacağını zannetmiyorum ya :26: Dur bakalım canım belki seninki yine seni kandırmıstır.:26:

Back
X