93/3 asker yolu bekleyenler

Askerim gitttiiii :43:
Cok zormş yahu ailesinin yanına gitti ama yinede askere gitmş gibi hissettim :43:

Siz ne yaptınız yavrum, yakalamışken sorayım :9:

Bizimde güzeldi yanımda olması bile yeter ama sürekli ailemin içindeydik ondan korayda sıkıldı brz :26:
Tabiki baş başa kaldıgımız zamanlar oldu ama bnm annem cok konusur korayda pek konusmaz annemde herşeyini inceliyo cocugun.Bugün yolcu ettim eve geldim annem direk şey dedi hiç konusmuyo niye böyle sessiz gecen geldiginden daha sessiz hatta dedi.Bende dedim askerliktendir babamda bni destekledi.Annem diyo bn böyle damat istemezdm sesi cıkıcak sıcakkanlı olucak bzm gibi isterdim diyo ama cocugun yapısı öyle bn napiyim yani :9: Bide korayın yanındayken akşam evde bnm şekerim düştü korayda o gün cok yorgunda hiç fark etmemş annem gördü ece şekerin mi düşüyo dedi panik oldu kadın.Bende fenalaştım fln o arada koraya kızdı nasıl yanyanasınz sen fark etmedin konusmadan oturuyosnz diye.Annemin kafasına cok takılmş o sürekli diyo bna bu sna bakamaz yanındayken bile dikkat etmiyo sna o olay bni cok etkiledi anlam veremedim fln diyo gerildim yani iyice :26: Korayda kendisini sıclu hisseti snra.Ben dalmşm hiç fark etmedim ya kötü oldu bu fln dedi ama anneme laf anlatılmaz daha :44:

Ne güzel bir şafağın var ordan 90 günüde silince geriye birşey kalmıyor :)
Bu arada herkese İyi bayramlar.
Veeee duyduk duymadık demeyinnnn :)Arınç'tan askerlikle ilgili önemli açıklama - Türkiye - Haber - cnbce.com
:1: Ne dersiniz birkaç haftaya düşürüyoruz sanki şafakları :)

aynen canım yaa az önce izledim bnde arınç" şimdiden hayırlı tezkereler diyo"vee önümüzdeki ayy 12 ayı tamamlayan çıkıyomuşş eger tekrar bizi yıkıntıya ugratmazlarsa sanki düşürecez şafakları:1:...şafagım güzelleşti artk caınım bnm darısı sizlerin başına merak etmeyin...

off kötüymüş canım yaa askere gönderir gbi zor olmuştur:(tekrar gelcek mi senin yanına yoksa ordan mı gidecek??

Hemde nasıl zor oldu :43:
Ztn 4 gün snra usta birligine gidicegi için geri yanıma gelmesi gibi bi ihtimal yok ordan direk usta birligine gecicek :61:

Back
X