• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

ne güzelmiş bunlar :) güle güle kullan.
bana da ipek şal getirmiş bütün bayram boynumdan çıkarmadım :16:

Teşekkür ederm canım sende güle güle kullan :16: Hiç bşy almasada olurdu ztn ama düşünmş almş anahtarlıgın iplerinide kendisi yapmş kıyamam :16:

Bayıldım canım hedıyelerıne gule gule kullan :1: ceyız sandıgı seklındekı olanı ceyızıne koy bence beraber kullanmaya baslayın :1: benımkı zavallım hıc bı sey alamamıs bende saatıne el koydum askerde kullandıgı daha ıyısı alayım dıye tutturdu ama ben ıstemedım:1:

Yok ya çeyizime koysam eskirler daha 2 3 senesi var :1: Ama içinden bi tane gül kokulu tesbih cıktı onu annem dedi bunu çeyizine koyalım diye onu koycaz :1: Hiç bşy alamasada kendilerini görmek yetiyo ki ztn bi beklentimiz olmuyo yani onu alsn bunu alsn diye :16:

Yok ya çeyizime koysam eskirler daha 2 3 senesi var :1: Ama içinden bi tane gül kokulu tesbih cıktı onu annem dedi bunu çeyizine koyalım diye onu koycaz :1: Hiç bşy alamasada kendilerini görmek yetiyo ki ztn bi beklentimiz olmuyo yani onu alsn bunu alsn diye :16:

aynen valla ya hıc bır beklentım yoktu gercı ankaradan bı seyde getıremezdı getırse bıle anlamsız olurdu cunku zaten ben devamnlı ankaraya gıdıp gelen bır ınsanım :1: benım ondan tek beklentım sag salım gelsın moralı saglıgı yerınde olsunda baska hıc bı sey beklemıyorum:1:

Habere bakın :)
Askerlik şubeleri önünde kuyruk uzadı
Askerlik süresinin kısaltılması askere gidecek olan gençleri sevindirdi. Kasım 2013 celp döneminde silah altına alınacak olan asker adayları askerlik şubeleri önünde uzun kuyruk oluşturdu. Bazı gençler askerliğin kısaltılacağının açıklanması üzerine başvuru yaptıklarını söyledi.

İnsanlar demekki askere gitmk için böyle bşy bekliyomş iyi olmş ozamn ya hem askeriyedeki acıkta kapanmş olur teskeresini alıcklar gittikten snra :1:

Kizlar kac dustunuz simdi safaktan ?:3:

365 den hesapla canım gecen zamanı düş tam 1 yıl oluyo ztn ne zaman gittiyse izinleri fln düşmeden diyelim 19 agustosta gitti 19 agustos 2014 de geliyo :1:

aynen valla ya hıc bır beklentım yoktu gercı ankaradan bı seyde getıremezdı getırse bıle anlamsız olurdu cunku zaten ben devamnlı ankaraya gıdıp gelen bır ınsanım :1: benım ondan tek beklentım sag salım gelsın moralı saglıgı yerınde olsunda baska hıc bı sey beklemıyorum:1:

Aynen sag saglim gelisnler moralleri iyi olsun da başka hiç bşye gerek yok :16:

İyiyiim canım ya sen nasılsınnnn? Hediyelerinde çok güzelmişş güle güle kullannn:107:

Bende iyiyim teşekkr ederm :61:
Oh ya nazar degmesin bi aksilik olmasında sonunda haberleşme işimiz düzene girdi yani yine ankesörlüden konusuyorz ama o çaldırıyo bn arıyorm bzm aramamız bedava diye 1 saat fln konusuyorz oh ya sonunda :17:

Oh ya nazar degmesin bi aksilik olmasında sonunda haberleşme işimiz düzene girdi yani yine ankesörlüden konusuyorz ama o çaldırıyo bn arıyorm bzm aramamız bedava diye 1 saat fln konusuyorz oh ya sonunda :17:

Oh bak buda düzeldiiii evet oda beni çaldırıyo ben arıyorum ama orda 3ayda bir kart geldiği için öyle :1: nasıl bir askeriyyeyse kart yok:20: inşşş inş hiç bişicik olmaz böyle devam edersiniz artık alt devrelerdede geldimi iyice rahat edersiniz :ssz:

Son düzenleme:
Oh bak buda düzeldiiii evet oda beni çaldırıyo ben arıyorum ama orda 3ayda bir kart geldiği için öyle :1: nasıl bir askeriyyeyse kart yok:20: inşşş inş hiç bişicik olmaz böyle devam edersiniz artık alt devrelerdede geldimi iyice rahat edersiniz :ssz:

Alt devrelerin gelmesine daha 3 ay var yavaş yavaş canlarını cıkarmaya başlicaklarmş :1:
Yemekleri fln hep askerler yapıyomş nasıl bşyse artk :1: Bi kuru fasulye yapmşlar lapa gibiydi aynı diyodu :1:
Kart sorunu ordada varmş ondan hem böyle daha cok konusuyorz hemde kart ikide bir bitiyodu sinir oluyodm iyi oluyo yani :1:
Telefon işine gircektik ama dün akşam astsubay demş alt devrelerin bütün telefonları toplanck ondan dedm brz daha bekle telefon işine hemen girişme :31:

yaa süper olmuş :)
çok sevindim valla.

benimki bu sabah gitti teslim oldu saat 9 da.
bakalım ne zaman arayabilecek...

alt devreler gelene kadar bizimkilerin işi zor :1:

yaa süper olmuş :)
çok sevindim valla.

benimki bu sabah gitti teslim oldu saat 9 da.
bakalım ne zaman arayabilecek...

alt devreler gelene kadar bizimkilerin işi zor :1:

2 gündür 1 saat fln konusuyorz akşamları ama bşy olck konusamicaz diye korkuyorm niyeyse :1: Bu kadar konusmaya alışık degldik askerde oldugunda ondan garip geliyo :1:

Canım bi dur, daha yaşın kaç da sıkıldın okumaktan :)
hem üniversiten de iyi bölümün de.
eğer aklında kesin bir düşünce yoksa şimdi okulu bırakmak saçma olur bence.
hem iş hayatı da o kadar güzel bişi değil :26:
ben üniversitedeyken "offf bitsin bu okul" diyordum.
kpss ye kendim hazırlandım ve hemen ilk girişimde atandım.
yani okul haziranda bitti ben ağustosta atanmıştım.
neyse sonra iş hayatı beni hiiiiç açmadı.
çalışmayı seviyorum ama öğretmenlik yapıyordum ve çok yorucuydu.
ingilizce öğret. mezunuyum ben.
ama ingilizcem köreldi milli eğitimde çalışırken.

2 sene öğretmenlikten sonra iş değiştirdim
şimdi yüksek lisansa başladım.
önümde yüksek lisans ve doktora var.
nereden baksan en az 6 sene daha okuycam :52:
yani toplamda 22 sene öğrencilik hayatı :53:
yanmışım ben yaaaaaa :52:

Gülizar artık düşürsene sen de!
canım siz izinleri dustunuzmu yaaa
Günaydın canım sende düşür şafagını baktıkca içimiz acılsın :16:
tamam canım yapcam bende soyle icimiz acılsın :16:
Günaydın kızlar :16:
Sizlerle sevdicegimin Ispartadan gelirken bna getrdigi şeyleri paylaşıcam cok sevinmştim bn gördügümde :1:
İlk hediyem brz çeyiz sandıgı gibi ama olsun :1:
Eki Görüntüle 835432 Eki Görüntüle 835434
kızzzz benimkide cok güzel hediyeler getirmiş aynı sandıktan vede baska baska hediyeler ayyy oyle guzel anlamlı seyler dusunmuski benimki ordayken duygulandım vallahi hediyeleri acıp bakınca canım benim bitanecik sevdiceklerimiz:16:
günaydın canım bencede bir tek sen kaldın artık sende düşür :):)
aynen ben kalmısım canım dusurecemmm

Alt devrelerin gelmesine daha 3 ay var yavaş yavaş canlarını cıkarmaya başlicaklarmş :1:
Yemekleri fln hep askerler yapıyomş nasıl bşyse artk :1: Bi kuru fasulye yapmşlar lapa gibiydi aynı diyodu :1:
Kart sorunu ordada varmş ondan hem böyle daha cok konusuyorz hemde kart ikide bir bitiyodu sinir oluyodm iyi oluyo yani :1:
Telefon işine gircektik ama dün akşam astsubay demş alt devrelerin bütün telefonları toplanck ondan dedm brz daha bekle telefon işine hemen girişme :31:

Biraz daha beklemekte fayda var telefon için ya nolur nolmaz alt devreler filan gelsin bi nerde kalcağı belli olsun o zaman kullansın bence:44:

Canım bi dur, daha yaşın kaç da sıkıldın okumaktan :)
hem üniversiten de iyi bölümün de.
eğer aklında kesin bir düşünce yoksa şimdi okulu bırakmak saçma olur bence.
hem iş hayatı da o kadar güzel bişi değil :26:
ben üniversitedeyken "offf bitsin bu okul" diyordum.
kpss ye kendim hazırlandım ve hemen ilk girişimde atandım.
yani okul haziranda bitti ben ağustosta atanmıştım.
neyse sonra iş hayatı beni hiiiiç açmadı.
çalışmayı seviyorum ama öğretmenlik yapıyordum ve çok yorucuydu.
ingilizce öğret. mezunuyum ben.
ama ingilizcem köreldi milli eğitimde çalışırken.

2 sene öğretmenlikten sonra iş değiştirdim
şimdi yüksek lisansa başladım.
önümde yüksek lisans ve doktora var.
nereden baksan en az 6 sene daha okuycam :52:
yani toplamda 22 sene öğrencilik hayatı :53:
yanmışım ben yaaaaaa :52:

Ben de anlamışım değilim bu durumu inan Hande'cim yaa bildiğin okula gidip gelmek eziyet geliyor şuanda. Zamanında liseye girerken de hayal kırıklığı bölüme girerken de aynı şey olunca belki bunun etkisidir bilemiyorum :52:
Evet üniversitede bölüm de iyi çok şükür, kim duysa ooo işin hazır falan gibi söylemlerde ama bende şevk yok niyeyse dersleri de gördükten sonra bana hitap etmeyen bir bölüm olduğunu anladım ama şuanlık dediğin gibi aklımda net bir şey yokken bırakmak çok mantıksız. Hani tamam ya budur desem hiç düşünmem dondururum kaydı ama olmadığı için beklemedeyim. Ki zaten ilk dönem bitene kadar da beklemede kalırım gibime geliyor, belki dönem sonunda geçtiğim dersleri falan görürsem biraz hırs şevk falan gelir :37:
Fazlasıyla kararsızım anlayacağın ve de bu beni fazlasıyla yoruyor çünkü hiç sevmem böyle şeyleri benim her şeyim belirli, planlı olmalı :51:

kızlar bende düstüm allahım yuzumuzu kara cıkarmasın hadi hayırlısı yaptık bişey insallah sonuda iyi olur allahım boyle ne güzel duruyo ya safaklar :16::16:

kızlar bende düstüm allahım yuzumuzu kara cıkarmasın hadi hayırlısı yaptık bişey insallah sonuda iyi olur allahım boyle ne güzel duruyo ya safaklar :16::16:

Ağzından yel alsın canım. İnşallah allahın izniyle bişey olmadan bu askerliğini bitirecez.

Back
X