93/3 asker yolu bekleyenler

İyi diyelim iyi olsun Kübiii, tek dersim vardı bugün keyfime diyecek yoktu :9:

Senden naber, şükür çıkabilmişsin işten :1:

Ohhh ne guzell iyi tek derse gtmissn bn tek ders oldumu tatil ilan ederdim:)))ay evet 5dedinmi kacarim bn normalde isten bu ara isler yogun gidiyo anca cikiyorm.iyi nolsun ayni safak saymaca.hediye almaya gtcem smdi yilbasi icn ofiste cekilis yapicaz yarn.hediye alma kismini seviyorm:))

Ohhh ne guzell iyi tek derse gtmissn bn tek ders oldumu tatil ilan ederdim:)))ay evet 5dedinmi kacarim bn normalde isten bu ara isler yogun gidiyo anca cikiyorm.iyi nolsun ayni safak saymaca.hediye almaya gtcem smdi yilbasi icn ofiste cekilis yapicaz yarn.hediye alma kismini seviyorm:))

Ders önemli olmasa ben de ederdim ki toplamda 3 saat yol yaptığımı düşünürsek bu fazlasıyla hakkım ama malum final dönemi de yaklaşıyor
:52: Hediye iyidir yaa ben de severim :1:

İyi düşün iyi olsun hayatım, korkma sağ salim sorunsuz gelir yanına :34:
Ne yapayım ben de hayatım, okul ev arasında mekik dokuyorum. Bir de mehtaba gün sayıyorum ben de artık :16:
Yarim de hastalığı dışında iyi, düzelemedi 5 gündür. Revire çıkmış bugün tekrar yeni ilaçlar vermişler ya bakalım :14:

inşallahh bebeğim inşallah :18:
kuzum Umut gittiğinden beri hasta hep üşütüyor grip oluyor:50:
o hadi kesinleştimi senin mehtap:16:
geçmiş olsun canımm.

inşallahh bebeğim inşallah :18:
kuzum Umut gittiğinden beri hasta hep üşütüyor grip oluyor:50:
o hadi kesinleştimi senin mehtap:16:
geçmiş olsun canımm.

Hava değişiminden kaynaklı grip de bizimki grip değildi bu sefer, ya üşütmeden ya yemeklerden ya bilemiyoruz ki sadece revirde muayene olduğundan :47:
Aynen hayatım sürpriz bir şekilde kesinleşti, 5-6 saat kadar görücem ama olsun. 2,5 ay aradan sonra ilaç gibi gelicek ikimize de :16:

Hava değişiminden kaynaklı grip de bizimki grip değildi bu sefer, ya üşütmeden ya yemeklerden ya bilemiyoruz ki sadece revirde muayene olduğundan :47:
Aynen hayatım sürpriz bir şekilde kesinleşti, 5-6 saat kadar görücem ama olsun. 2,5 ay aradan sonra ilaç gibi gelicek ikimize de :16:

neden öyle olacak gidip aynı gün döneceksin yani izini yokmu :50: evet öyle iyi oluyorda hiç doyamıyorsun :( tabi bunada şükürr

Back
X