93/3 asker yolu bekleyenler

Aynen bu ay kasvetliii ayyy :19:
Bi 5 aydan düşcem artk 12 olunca ona sevniyorum nefret ettim 5 rakamından :27:

düştün düştünde bende yarın geceyi iple çekiyorum ayyy 3 e düşsün 4 kusucam artık bende bebeğimmm bitiyoo kızııım 460 larımızı biliyom hhahaha :9::9::9:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 27 . ARALIK. 2013 :92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... seros08 ... 112

... ezgisaygin ... 121

... yuppisi ... 130

... Snt55 ... 150

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... apple2 ... 210

... KUBB88 ... 210

... zeytinagaci ... 213

... Kanaryam35 ... 229

... KorEc ... 230

... blss ... 230

... mystery123 ... 231

... yunay ... 231

... ARAZIM ... 233

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... hilal1108 ... 311

... tuqbaCadi ... 311

... dilanumut ... 315

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Bugünlükte benden olsun :1: KorEc hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54: :72:

Biraz geç oldu dostlar ama herkese ( gece yokluğumuzu fırsat bilip ziyarette bulunan arkadaşlara da :9:) iyi geceler dilemekteyim. Allah akıl fikir, biraz da hazım gücü versin inşallah hepinize. Biz buradan söyleriz taaa nerelerden çıkar sesi :34:

Mehtaaaaaaaaaaaaap 8 ! :32: :16:

Biraz geç oldu dostlar ama herkese ( gece yokluğumuzu fırsat bilip ziyarette bulunan arkadaşlara da :9:) iyi geceler dilemekteyim. Allah akıl fikir, biraz da hazım gücü versin inşallah hepinize. Biz buradan söyleriz taaa nerelerden çıkar sesi :34:

Mehtaaaaaaaaaaaaap 8 ! :32: :16:

bu kadar boş boş durcaklarına biraz bişey yapıp o sözcük dağarcıklarını geliştirseler ya keşke :D saçma sapan kelimeler falan ahahhaa türkçe kilit ya hahahah gece gece güldüm çok gene iyi geceler bebeğimmm aytaçlı rüyalaaaar:16::16:

bu kadar boş boş durcaklarına biraz bişey yapıp o sözcük dağarcıklarını geliştirseler ya keşke :D saçma sapan kelimeler falan ahahhaa türkçe kilit ya hahahah gece gece güldüm çok gene iyi geceler bebeğimmm aytaçlı rüyalaaaar:16::16:

Cahil cühela insan dolu kuzum kk, herkesi bizim topiğe girip çıkan arkadaşlarımız kadar bilgili görmek buradakilere hakaret olur :34: Boş ver ablası eğlensinler kendi çaplarında diyorum ve artık yatıyorum, boş gezenin boş kalfası insanlar olmadığımız için yapacak işlerimiz var bizim :1: Sağ ol kuzucum sana da ss li rüyalar :16:

Cahil cühela insan dolu kuzum kk, herkesi bizim topiğe girip çıkan arkadaşlarımız kadar bilgili görmek buradakilere hakaret olur :34: Boş ver ablası eğlensinler kendi çaplarında diyorum ve artık yatıyorum, boş gezenin boş kalfası insanlar olmadığımız için yapacak işlerimiz var bizim :1: Sağ ol kuzucum sana da ss li rüyalar :16:

ay ss yerim onu ben hadi öptüm bende kitabımı bitirip yatıyorum bebişşş :54:

Kim okuyormuş kız.. :ssz:

çok komik ya kalkmışlar böyle yazmışlar bizim kızlar öyle profillerde gezerken onların konuştuğu yere girmiş falan ay gelip bakıyorlar bakar bakar giderler falan diyede sonra gelip burda bakmış bakmış gitmiş yazık :9:
iyi ki kk var bebeğim yoksa nasıl eğlenipte bu şafakları attırcaktık bilemiyorum :52:

günaydın çağlaa :34:

gecenin anlam ve önemine istinaden :52:
[video=youtube;kQL4db-OM2o]http://www.youtube.com/watch?v=kQL4db-OM2o[/video]

Haftanın son gününde herkeslere tünaydınnnnn :16:
Bi haftayı daha bitirmek üzereyiz kızlar :52: Pazar günlerini özellikle daha cok seviyorm bi hafta daha bitti diye :21:

Back
X