93/3 asker yolu bekleyenler

15 dakika mı neden o kadar az kuzu :50: sağol canım darısı hepinizin başına diyim :)
sanada kolay gelsin aynen canım nasıl ders hevesim kaçıyor geleceğini düşünüp daha gazlıyorum:52:

Saol canım teşekkür ederm :61:
Ya haftasonu bnm kursum var eve gelene kadar 3.15 oluyo korayda 3.30 da fln cıkması gerekiyo ondan öyle kısıtlı bi zamanımız oluyo ama olsn görüyorz sonucta :16:

bugün bir final sınavında görevliyim. Öğrenci sorulara cevap yazmış. Soru şu:

"Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur." sözünü açıklayınız.

Kız da şöyle cevap vermiş:

- Deveyi insan (!) olarak düşünürsek, insan belirsiz bir sebeple sevdiğini (yarini) bırakıp bir tutam ot peşinden gitmemeli, sevdiğini elinden uçurmamalıdır.

(Türkçe öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi) Yuh dedim ya yuh yaniiii :53::53::53::53::53:

Iyi aksamlar kızlarrrr dun aksam giremedim bi neler olmus anlamadım okuyorum da konusulanlari :44: sonunda hafta sonuna kavusuyoruz yarın :33: herkes guzel haberler vermis benim de guzel haberlerim varr sevdicegime bugun hediye aldım cok mutlu oldum bir de bu hafta cift carsimiz varmis iyice sevindirik oldum:nazar::9::21: sizlerden naber keyifler nasıl:31:

blss evet çağla ve ezgi kısa bi süreliğine yok malesef.
eski mevzuları hala temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp tekrar gündeme getiren, gereksiz yere gerginlik yaratmaya çalışan üyelerimiz var. neyse, sonuç olarak şafakları bu gece ece attırır :34: di mi ecee?

eski mevzuları hala temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp tekrar gündeme getiren, gereksiz yere gerginlik yaratmaya çalışan üyelerimiz var. neyse, sonuç olarak şafakları bu gece ece attırır :34: di mi ecee?

Aynen görevi teslim alıyorm bi süre :10: Şafakları attırmadan olmaz :34:

ben yarın da çalışıyorum ya mecburen :ssz:
geçen haftalarda kar tatili olmuştu 1 gün, o yüzden finaller cumartesiye sarktı.

a aa neden yok kızlar benim hiç dünyadan haberim yok valla :18:

Hediye alınca ayrı bi mutlu oluyo insan ya :16: Ne aldın peki bide ne zamn verceksin :61:
Bu hafta bizimde çift çarşımız var ama bna bi yararı yok :1: Haftasonudur inş sizinde çarşılar bu sefer :1:

Aynen tatlım çok sevindim hediye alınca pakete bakıp bakıp duruyorum:9: Gömlek aldım içine de bir tane uzun kollu body aldım:16: Sizin de çift çarsı varmıs kuzum evet okudum ama olsun yine de gorceksin kısa da olsa :34: ya sorma benımki hafta ıcı cıkamadı gecen hafta carsıya gecen haftayı carsısız gecırdık asker acıgı varmıs yuklemısler benım akserıme her seyı carsısız kaldı oyle olunca da bu hafta komutanı cıkamadı dıye cıft carsı vermıs cumartesı pazar:27: inş güzel geçer bakalım:16:

ne tuhaf ınsanlar var hay allahım ne dıye eskı konuları acıp rahatsızlık verıyorlar mıllete anlamıyorum. :19: Kısa surede dösünler çağlamızla ezgimiz. Bu gece de şafakları Ececiğimiz attırır artık :34:

bugün bir final sınavında görevliyim. Öğrenci sorulara cevap yazmış. Soru şu:

"Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur." sözünü açıklayınız.

Kız da şöyle cevap vermiş:

- Deveyi insan (!) olarak düşünürsek, insan belirsiz bir sebeple sevdiğini (yarini) bırakıp bir tutam ot peşinden gitmemeli, sevdiğini elinden uçurmamalıdır.

(Türkçe öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi) Yuh dedim ya yuh yaniiii :53::53::53::53::53:

ahahaha güldüm yaaa:1::1:

Aynen tatlım çok sevindim hediye alınca pakete bakıp bakıp duruyorum:9: Gömlek aldım içine de bir tane uzun kollu body aldım:16: Sizin de çift çarsı varmıs kuzum evet okudum ama olsun yine de gorceksin kısa da olsa :34: ya sorma benımki hafta ıcı cıkamadı gecen hafta carsıya gecen haftayı carsısız gecırdık asker acıgı varmıs yuklemısler benım akserıme her seyı carsısız kaldı oyle olunca da bu hafta komutanı cıkamadı dıye cıft carsı vermıs cumartesı pazar:27: inş güzel geçer bakalım:16:

ne tuhaf ınsanlar var hay allahım ne dıye eskı konuları acıp rahatsızlık verıyorlar mıllete anlamıyorum. :19: Kısa surede dösünler çağlamızla ezgimiz. Bu gece de şafakları Ececiğimiz attırır artık :34:

ya blss seninki farklı bi konumda yapıyo sonuçta askerliğini. normal uzun dönem gibi olmadığından görevleri, çarşısı falan da başka galiba.

ama olsun ya bak çift çarşı mis gibi olmuş :21:

yaa dilan ben hem güldüm tutamadım kendimi, hem de üzüldüm, bu kız nasıl türkçe öğretmeni olucak yaaa :53:

ahh ahh ne insanlar üniversite okuyor yani bu soruyu ortaokul çocuğu rahatça yorumlar ne diyeyim ama komik gerçekten ya ben pek duymadım biz çok kalabalık olduğumuz için klasik sınav yapmıyor hiç bir hocamız emimin yani çıkar bizdende yoksa böyle insanlar. lise hocalarımız çok anlatırdı böyle şeyler çok olurdu :9::9::9:

ya blss seninki farklı bi konumda yapıyo sonuçta askerliğini. normal uzun dönem gibi olmadığından görevleri, çarşısı falan da başka galiba.

ama olsun ya bak çift çarşı mis gibi olmuş :21:

Evet canım benim askerim santralci en basta ezberleri falan tam olmadıgından panonun basına gecememıstı sımdı ezberlerını tamamlamıs sınavı gecmıs tamamen santralın basına gectı ve gececı oldu gunduz uyuyup gece telefon basında olacak rahatladı şimdi ama gecen hafta çarşısız çok kötüydü çok bunaldı çift çarşı ilaç gibi gelecek ikimize de inşallah güzel geçer :16:

Evet canım benim askerim santralci en basta ezberleri falan tam olmadıgından panonun basına gecememıstı sımdı ezberlerını tamamlamıs sınavı gecmıs tamamen santralın basına gectı ve gececı oldu gunduz uyuyup gece telefon basında olacak rahatladı şimdi ama gecen hafta çarşısız çok kötüydü çok bunaldı çift çarşı ilaç gibi gelecek ikimize de inşallah güzel geçer :16:

inşallah blss'ciğim. biliyosun çarşılarda çok beklenti içine giriyoruz, bütün gün bizimle konuşacak sanıyoruz ama onların da işleri oluyor, sonra hayal kırıklığına uğruyoruz.. :)

kızlar kendime 200 tl kadar bütçe verdim bu ay.
kıyafet alıcam sadece bunla.

şöyle maksimum 150 tl lik bi mont ve 50 liralık kazak mı alayım? (belki 2 kazak alabilirim 50 tl ye)
yoksa 100 tl civarı çizme, 3 tane falan kazak hırka gibi üst mü alayım?

montum var ama ince,
çizmem var ama eski :52: (2 tane de botum var bi uzun bi kısa)
sizce tercihimi nasıl yapsam?

inşallah blss'ciğim. biliyosun çarşılarda çok beklenti içine giriyoruz, bütün gün bizimle konuşacak sanıyoruz ama onların da işleri oluyor, sonra hayal kırıklığına uğruyoruz.. :)

Yani öyle tabi her çarşıda mutlaka bır hayal kırıklıgı oluyor da kısmet bakalım bu hafta nasıl gecırecegız ıkı gun ust uste:61:
hmm yukardakı soruna gore bence çizme ve kazak almalısın montun ne kadar ince kaşe turu mu yoksa şişmelerden mi hani kazak giydiğin zaman falan tutacak cinstense çizme ve kazak hırka turu bır seyler al :128:

Back
X