93/3 asker yolu bekleyenler

yaa kübi ben de anlamadım bu şafak işini. kafama göre sayıyorum, sonlara doğru belli olur zaten di mi?
hem senin geriden gitmen iyi bence, eğer onunki doğruysa 3 gün birden atacak ohhh :21:

Aynen sonlara dogru iyice anlasilcak heralde.Ya vallahi anlamadm birsey.7gun dagitim izni kullandik.geriye 14gun kalmis.biri izine cikmis 14gun dmsler.25temmuzda gelicek diyoduk smdi 29temmuz oldu.kafam karisti mantik aramiyorm artik ztn:)erken ckisi vardi doguda oldugu icn.o spriz olsun dedi.ay anlamadm yani ne zmn gelcek nolck.onun safak bnimkinden 3gun fazla:)karisik bi safak icindeyiz yani:)

Son düzenleme:
Yani öyle tabi her çarşıda mutlaka bır hayal kırıklıgı oluyor da kısmet bakalım bu hafta nasıl gecırecegız ıkı gun ust uste:61:
hmm yukardakı soruna gore bence çizme ve kazak almalısın montun ne kadar ince kaşe turu mu yoksa şişmelerden mi hani kazak giydiğin zaman falan tutacak cinstense çizme ve kazak hırka turu bır seyler al :128:

bayağı ince kaşe değil de, kadife gibi üstü.
geçen sene izmirde yaşıyodum oranın havasında sıcak bile geliyodu
şimdi balıkesirdeyim. içime kat kat giyiyorum ama pek sıcak tutmuyor.

indirimler de varken alayım diyorum ama.. çizme de istiyorum çok offfffff
bi mont bi çizme alsam bu defa 250 yi geçer.. çok kararsızımmmmmm :52:

Aynen sonlara dogru iyice anlasilcak heralde.Ya vallahi anlamadm birsey.7gun dagitim izni kullandik.geriye 14gun kalmis.biri izine cikmis 14gun dmsler.25temmuzda gelicek diyoduk smdi 28temmuz oldu.kafam karisti mantik aramiyorm artik ztn:)erken ckisi vardi doguda oldugu icn.o spriz olsun dedi.ay anlamadm yani ne zmn gelcek nolck.onun safak bnimkinden 3gun fazla:)karisik bi safak icindeyiz yani:)

aslında var ya hiç saymamak lazım, bi bakıcaksın bi gün gelmiş :52:

Bnm asıl bundan snra başlicak çilem :6: Bu proje ne ki grup halinde yapıyorz iş bölümü yaptık yani.Bide baştan snra kendimiz bi proje teslim edicez sonunda :52:
Ömrümüzü yediler sınavdı projeydi rapordu amaaaaan :41:

O zmnlar isyannn ediyosun.vallahi okul btsn hic bu gunleri aramam diyodum.proje zamani arkadasta toplanir sabahlardik.bitirme projemle gunlerce ugrasmistm sabahlara kdr.bi orneginide kendimde birakmistm.gecen onu blnca o kdr mtlu oldum ki hic beklemezdm yani:)yaa ne guzel gnlerdi o gunleri ozlycegimi tahmin etmzdimm bzn buyumek istemiyormmm

Son düzenleme:
bayağı ince kaşe değil de, kadife gibi üstü.
geçen sene izmirde yaşıyodum oranın havasında sıcak bile geliyodu
şimdi balıkesirdeyim. içime kat kat giyiyorum ama pek sıcak tutmuyor.

indirimler de varken alayım diyorum ama.. çizme de istiyorum çok offfffff
bi mont bi çizme alsam bu defa 250 yi geçer.. çok kararsızımmmmmm :52:

Anladım o zaman montu en başta dusunmelısın mont fiyatlarına bak gerı kalan butcen çizmeye yeterse çizme al onlarda da var kampanyalar indirimler falan ama geçerse de geçsin sonucta mont-çizme yıllık oluyor kazak her zaman alınıyor yine de sen bilirsin canım :61:

bugün bir final sınavında görevliyim. Öğrenci sorulara cevap yazmış. Soru şu:

"Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur." sözünü açıklayınız.

Kız da şöyle cevap vermiş:

- Deveyi insan (!) olarak düşünürsek, insan belirsiz bir sebeple sevdiğini (yarini) bırakıp bir tutam ot peşinden gitmemeli, sevdiğini elinden uçurmamalıdır.

(Türkçe öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi) Yuh dedim ya yuh yaniiii :53::53::53::53::53:

Hahhaa yaaa turkce ogretmenligi hemde!ilkokul ogrencisi kivaminda bir cevap vermis kendisi:)))

blss evet çağla ve ezgi kısa bi süreliğine yok malesef.
eski mevzuları hala temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp tekrar gündeme getiren, gereksiz yere gerginlik yaratmaya çalışan üyelerimiz var. neyse, sonuç olarak şafakları bu gece ece attırır :34: di mi ecee?

Aaaa yinemi ya .bizim topik disinda bi konusma dahami oldu aralarinda?burdaki knsmada ceza alcak kdr bisi yktu bnce

Günlerim çok yoğun geçti canım :)
Ama Bugünden itibaren monoton olmaya başladı :( Kayınvalidem ve kayınbabam misafirimdi canım o yüzden onlarla ilgilendim. Sende ne var ne yok.

Off iş güç ya benim de.
finaller falan iyice yoruldum ve yorulacağım önümüzdki günlerde de..

hayırdır kayınvalidenler ziyaretne mi geldi :26:

kızlar kendime 200 tl kadar bütçe verdim bu ay.
kıyafet alıcam sadece bunla.

şöyle maksimum 150 tl lik bi mont ve 50 liralık kazak mı alayım? (belki 2 kazak alabilirim 50 tl ye)
yoksa 100 tl civarı çizme, 3 tane falan kazak hırka gibi üst mü alayım?

montum var ama ince,
çizmem var ama eski :52: (2 tane de botum var bi uzun bi kısa)
sizce tercihimi nasıl yapsam?

Bnce mont ve cizmeden yana kullan sansini.birde shoe tek internet sitesine bakmani tavsiye ederim.magazalari istandabulda ama internet sitesinden alisveris yapabilirsn.ayakkabilari guzel ve fiyatlar uygun

Anladım o zaman montu en başta dusunmelısın mont fiyatlarına bak gerı kalan butcen çizmeye yeterse çizme al onlarda da var kampanyalar indirimler falan ama geçerse de geçsin sonucta mont-çizme yıllık oluyor kazak her zaman alınıyor yine de sen bilirsin canım :61:

blss sağol en iyisi önce bi gezip fiyatlara bakayım
belki yılbaşı diye indirimler vardır.

bulursam 2 sini birden alayım bence deee :34:

Bnce mont ve cizmeden yana kullan sansini.birde shoe tek internet sitesine bakmani tavsiye ederim.magazalari istandabulda ama internet sitesinden alisveris yapabilirsn.ayakkabilari guzel ve fiyatlar uygun

hemen bakıyorum o siteyeeee :34:
daha önce bambi den internetten almıştım, ayakkabıdan gayet memnunum.
gerçi biraz şans işi, kalıbı küçük mü büyük mü bilemem ama çok beğenirsem dayanamam alırım ki :52:

hemen bakıyorum o siteyeeee :34:
daha önce bambi den internetten almıştım, ayakkabıdan gayet memnunum.
gerçi biraz şans işi, kalıbı küçük mü büyük mü bilemem ama çok beğenirsem dayanamam alırım ki :52:

Sen istanbula gelsene ben seni ne magazalara gotururm ucuz yollu guzel seyler bulabilecegin:)shoe tek te daha ucuza bulursn kaliteli ayakkabiyi.cok modeli varfacebook ta sayfalarida var belki bi sorun oldugunda ordan yanit alabilirsin.

Sinirlendim zaten saymiyorum safak sen kendin say az kaldignda haber ver bana dedim snrada bozuldu :)))

7 ay de geç bence. :)
ben son 1 aydır eşime sürekli 7 ay kaldı diyorum :52:

evet ziyarete gelmişler farklı şehirlerde olduğumuz için sık gelemiyorlar canım.

o zaman iyi olmuş hem sana da zaman geçmiştir :34:

Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın.

Teşekkr ederm bende iyi olmaya çalışıyorm proje fln işlerim var buara onlarla ugraşıyorm :6:

O zmnlar isyannn ediyosun.vallahi okul btsn hic bu gunleri aramam diyodum.proje zamani arkadasta toplanir sabahlardik.bitirme projemle gunlerce ugrasmistm sabahlara kdr.bi orneginide kendimde birakmistm.gecen onu blnca o kdr mtlu oldum ki hic beklemezdm yani:)yaa ne guzel gnlerdi o gunleri ozlycegimi tahmin etmzdimm bzn buyumek istemiyormmm

Ya bnm bundan snra ömrüm proje olck bide :1: Snra dönüpde hangi birisine mutlu olurum bilemiyorm :1:
Ama büyüdükce sorumluluklar artıyo ya ondan bnde diyorm bazen aman ya hep unvde lisede fln kalsaydm keşke diye :44: Ztn kendimi büyümüş gibide hissetmiyormda oda ayrı mesele :52:

7 ay de geç bence. :)
ben son 1 aydır eşime sürekli 7 ay kaldı diyorum :52:

o zaman iyi olmuş hem sana da zaman geçmiştir :34:

Sizin 3gun teslim oldugunuzu biliyorum aklimdaydi.ayni gun celp tarihleri cnku sizle bzm.safaktafa aramizda 3gun varya.emreye diyorm +3koyamam safagin ustune kk'deki arkadasimin esi 3gun gec teslim olms ayni oluyo o zmn safak.arada 3gun fark olmuyo diyorm:)))emreninde kafasi karisti ztn snra hehehe

Back
X