93/3 asker yolu bekleyenler

iyi aksamlar :3:
benimki askerlikten sıkılmıs daha 6 ay var
bide kalacam deyip ben deli etmişti
kendiliginden vazgececekmiş halbuki:34::6:
sizler nasılsınız

sizler nasılsınız görüsmeyeli...

Ne olduki?iyi normal:)nasil gecsin evde pinekliyorumm cnm birsey yapmak istemiyor

Bşy oldugu yok proje kısmı güya 3 kişi paylaşımlık yapıcaktık bnde dedm başlamşken bitiriyim bi baktm bugün diger 2 kişi hiç bşy yapmamş sinir oldm :47: Bide diyolar biz ztn sna güvenmştk diye allahm ya bu erkekler niye böyle sorumsuz :19:

Bşy oldugu yok proje kısmı güya 3 kişi paylaşımlık yapıcaktık bnde dedm başlamşken bitiriyim bi baktm bugün diger 2 kişi hiç bşy yapmamş sinir oldm :47: Bide diyolar biz ztn sna güvenmştk diye allahm ya bu erkekler niye böyle sorumsuz :19:

Ayy Ece ne gıcıkmış onlar be :27::27:
Sen hiç de yapma artık onlar yapsın bundan sonra ki ödevleri
:47:
Ben bile gıcık oldum vallahi

Ayy Ece ne gıcıkmış onlar be :27::27:
Sen hiç de yapma artık onlar yapsın bundan sonra ki ödevleri
Ben bile gıcık oldum vallahi

Ya bn kendim için yapıyorm ztn en azından o teselli ediyo yaparken öğreniyorm cünkü ama gıcık bi durum işte :41:

Canim emin ol proje dagilim kisminda kizlarda oyle.biz kiz kiza yapardik ve icimiZde hcbisi yapmayanlar olrdu cildirirdim bn niye yapiyorm o zmn diye.

Kayinvalidem ceyiz icn boş durmuyooo:))yeni masa örtüsü yptrmış whatsappdan resmini yollamış:))Zevkli kadın çok sükür yaptiklarini begeniyorum:)

Kübrada burda gözümden kaçmadı görüyorum :1:
Nasıl gecti günün hande baya yoruldn sanırm pek görünmedn bugün topicte :ssz:

canım bugün bizim finaller vardı. sorumlu da bendim.
işte öğrenciler delirtti.
verdiğimiz sınıflara gitmemişler, arkadaşları hangi sınıftaysa oralara gitmişler.
bütün bölümler birbirine girdi, kağıtlar karıştı falan :1:

hocalar cumartesi diye gelmek istemedi, işte bayağı karışık ve yorucu bir gündü..
neyse ki bittii

sizler nasılsınız

gülizar bak üzüldüğüne değmedi :)
demiştim sana bıkar zaten kendisi diye :34:
sıkılmış bile işte :1:

hele son aylara doğru nasıl çok gelmek isteyecekler :52:

canım bugün bizim finaller vardı. sorumlu da bendim.
işte öğrenciler delirtti.
verdiğimiz sınıflara gitmemişler, arkadaşları hangi sınıftaysa oralara gitmişler.
bütün bölümler birbirine girdi, kağıtlar karıştı falan :1:

hocalar cumartesi diye gelmek istemedi, işte bayağı karışık ve yorucu bir gündü..
neyse ki bittii

Bu öğrenciler niye böyle başına buyruk yaaaa :37: Ben cok sinir olurdm sınav zamanı tam anfiye yerleşiyorz hadiiii anfi değiştiriyolar :10:
Hocaların işide zor hangi biriyle ugraşsınlar ya bi ton öğrenci var :27:

Bu öğrenciler niye böyle başına buyruk yaaaa :37: Ben cok sinir olurdm sınav zamanı tam anfiye yerleşiyorz hadiiii anfi değiştiriyolar :10:
Hocaların işide zor hangi biriyle ugraşsınlar ya bi ton öğrenci var :27:

işte öğrenci milleti diyorum :1:
birisi de sınavın ortasında almış eline soru kağıdını ayağa kalktı kapıya yürüdü, nereye gidiyosun?? dedim, Hocaya bişey sorucam diyo :52::52:
he canım dedim, elinde kağıtla çıkıp koridorlarda hoca mı arıycaksın??
mantığa bak :27:
ilkokul sandı sanırım üniversiteyi :52::52:

Back
X