- Konu Sahibi mutluluk_06
- #14.201
Ndn mutsuz girdin:/
Canım sıkkın canım biraz ya. Yarına düzelsemde bari tüm yılı mutsuz geçirmesem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ndn mutsuz girdin:/
Canım sıkkın canım biraz ya. Yarına düzelsemde bari tüm yılı mutsuz geçirmesem![]()
Durum ne bilmiyoruz ama umarım düzelr ya :26: Yeni yılda herşeye ragmen mutluluk getirr hepimize![]()
Heyy bugün benim doğum günüm![]()
Canım sıkkın canım biraz ya. Yarına düzelsemde bari tüm yılı mutsuz geçirmesem![]()
Mutlu yıllar canımmmm doğum günün kutlu olsunnnnnAllah kocişinle birliktee ve tüm sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllar gostersin.
![]()
Mutlu yıllar canımmmm doğum günün kutlu olsunnnnnAllah kocişinle birliktee ve tüm sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu yıllar gostersin.
![]()
Günaydın yeni bir haftaya merhabalar
Handecimmmm nice mutlu senelere olsun dogum günün kutlu olsun canım![]()
Kizlar emre izinler 14gun oldu dedi.bilginiz varmi?bnm safakta oynama oluyor o zmn![]()
bugün bir final sınavında görevliyim. Öğrenci sorulara cevap yazmış. Soru şu:
"Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur." sözünü açıklayınız.
Kız da şöyle cevap vermiş:
- Deveyi insan (!) olarak düşünürsek, insan belirsiz bir sebeple sevdiğini (yarini) bırakıp bir tutam ot peşinden gitmemeli, sevdiğini elinden uçurmamalıdır.
(Türkçe öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi) Yuh dedim ya yuh yaniiii![]()
Günaydın herkesee yine haftaya çok mutsuz basladım neyse ki 2014 e giricez ne önemi varsa sanki
Handem kuzucum iyiki doğduunn doğum gününn kutluuu olsunnnn nicee yaşlaraa inşşş![]()
Handecimm iyiki dogdun nice mutlu huzurlu saglikli senelere🎂🎉🎊
Buna baya katıla katıla güldüm ben ya yazmadan edemedim Handecan![]()
iyi aksamlar
benimki askerlikten sıkılmıs daha 6 ay var
bide kalacam deyip ben deli etmişti
kendiliginden vazgececekmiş halbuki
sizler nasılsınız
Kayinvalidem ceyiz icn boş durmuyooo:))yeni masa örtüsü yptrmış whatsappdan resmini yollamış:))Zevkli kadın çok sükür yaptiklarini begeniyorum:)
Sağol kzum ya evet can kaybı olmasın daha büyüğü olmasın bu gece uyku yok bana![]()
Heyy bugün benim doğum günüm![]()
Doğum günün kutlu olsun Handecaaaan, nice senelerin olsun inşallah![]()