93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlarrrr yılbasında ne alemdesiiniz bakalıım :7:
Yaklaştık olduuuk sevdiceklerimize bu yılıda bitiriyoruz :)
İnşallah yeni yılda herşey daha güzel olucak :72:

Biz ailecek kusenime gtcez.yengemler kusenlerim falan hep beraber olcaz.yilbasi yemeklerimiz ickilerimiz oyunlarimiz hersey hazır:)cok sukur 2014geldi zaman bi sekilde geciyo iste.snn prgramin ne bakalim:)

Offf çok karıştı gerçekten bu mevzular, dediğin gibi Güli gelince ona bir soralım bakalım :26:

Güli demşken oda bayadır yok görünmüyo topicte napıyo acaba gelsin sorguya çekelim iyice nasılsın eşin nasıl mazeret izni kac gün ..... diye :1:

nimet ablanın o sırasına mı girdin ya?? :53:
çok aşırı kalabalık diye gösteriyolardı tvde.
inşallah en az şöyle güzel bi düğün yapacak kadar çıkar :1:

emre nerede nöbet tutuyor normalde?
atış talimi falan mı var acaba_?:44:

Bende cok aşırı bi kalabalık bekliyordum ama oyle degildi.5dk bile sürmeden sıra geldi.üst bolge dedikleri yer var orda nöbet tutuyo.karakol dısında yani.smdi msj atti dedigin gbi bölük komutani atış talimi yaptirmis.emrenin atıslari acemilikteyken iyiydi komutanlari begeniyodu.burdada tebrik etmis komutan laz oglu aferin cok iyisn fln dms:)ay grur duydum:))

Nimet abladan olmasa da ben de aldım ya dediğin gibi ucundan kıyısından bize de bir şey çıksın :9:
Ekstrem bir durum belli ki Kübi, sıkma sen canını bence birazdan sana yazacak :34:

Sans yuzumuze gulse birazcikta olsa:)fazlasini istemiyorm:)hihiii evet yzdi atış talimi yaptrmis boluk komutani.daha once olmamisti o yzdn mrklandim smdi bunada alisirm artk:)

Sans yuzumuze gulse birazcikta olsa:)fazlasini istemiyorm:)hihiii evet yzdi atış talimi yaptrmis boluk komutani.daha once olmamisti o yzdn mrklandim smdi bunada alisirm artk:)

Alışırsın Kübicim yaa , insan oğlu nelere alışmıyor buna da alışırsın, sabır taşıyız zaten mübarek :52:
Demi yaa fazlasında gözümüz yok birazcık rahatlatsın yeter, mesela siz askerlikten sonra artık bir şeyler düşünüyordunuz öyle değil mi, ilaç gibi gelirdi vallahi size :10:

Aynen aynen kuzum benim avuntum da o açıkçası ne yalan söyleyeyim, bir de şu geldi aklıma. Ağustos'ta , sevdiceğim ilk askere giderken de ben şu 2013 ün bir an evvel bitmesi gerektiğini düşünerek şafağın kaç olacağına falan bakmıştım. Tabi o zamanlar 460 demiştik bir haylice fazlaydı şafak ama yine de mutlu olmuştum. Sonra bir anda gitti ama mutluluğum, ohoo dedim daha yılbaşına 4,5 ay var, nasıl geçecek ki :9:
Ama denilen doğruymuş gerçekten, geriye bakınca geçtiği anlaşılıyormuş. Geçti be zor geçti ama geçti yani ... :72:

Dimiiii.Bnde 460dan baslamistim.ustaya gttignde ne kdr kaliyo yilbasina geldigimzde ne kdr kaliyo diye kafamda hesap yapardim.gercekten geciyo iste bi sekilde zaman.smdide kış btsn diye bekliyorm.

İkramiye cıkarsa uçak alır emreyi birlikten kacırıp yurtdışına gidersin :1::37: Benm aklıma ilk bu geldi niyeyse :1:

Dimiiii.Bnde 460dan baslamistim.ustaya gttignde ne kdr kaliyo yilbasina geldigimzde ne kdr kaliyo diye kafamda hesap yapardim.gercekten geciyo iste bi sekilde zaman.smdide kış btsn diye bekliyorm.

Türkiye'nin dört bir yanında aynı şeyleri yaşıyoruz ya, bu askerlik nasıl bir şey böyle akıl sır erdiremedim ben valla :1: :37:

Yok canım etkilemez olur mu hiç, hatta en garanti etkileyenlerden biri o yani. Genel olarak kullanılan bir izin değil, baksana izin isteyen askere bile 14 gün demişler direk. Ekstrem durumlar için geçerli ya genelde de insanlar düğün dernek işleri için zaten o 14 günlük izinlerini denk getiriyorlar. Genel olarak hep 3 gün önce geliyor diye gördüm ben askerleri çevremde
:24:

İzine giden arkadasina 14gun demisler +3 mazeret iznini sayıp soylememisler.biz kalan izin 17diyoduk.emrede o yzden safagini degistirmis.bnm safağım 207 emreninki 210:)izin kullanmycam diyodu ztn.bnde mazeret iznini soyledim.martta kuzeni evlencek bnu bahane et kullan dedim.umutlanmiyorm ama bi ihtimal tabi olrsa surpriz olck.bide dogu diye erken terhis olma durumlari vrmis ama onlari hic blmiyorz nasl olck erken gelcekmi falan

ben bu izin işini çözemedim.
bugün pastayı getiren asker çocuk da, ben 17 gün izin aldım dedi.
ayın 14 ünde geri gidicem dedi.

dağıtımda 7 + 17 = 24 ettiğine göre kesin düşmüş 24 güne izinler.

Ay bnde anlamadim bu izin isini.bizde normalde 17gun iznimiz kaldi diyoduk.emrenin ordaki askere 14gun verince emre 3gun daha koymus safagin ustune.ama senin esinin arkadasi 17gun izin aldigina gore 24yani bu izin.herkes farkli izin kullancak degilya sonucta.tekrar soyliycem emreye bu konuyu:)

İzine giden arkadasina 14gun demisler +3 mazeret iznini sayıp soylememisler.biz kalan izin 17diyoduk.emrede o yzden safagini degistirmis.bnm safağım 207 emreninki 210:)izin kullanmycam diyodu ztn.bnde mazeret iznini soyledim.martta kuzeni evlencek bnu bahane et kullan dedim.umutlanmiyorm ama bi ihtimal tabi olrsa surpriz olck.bide dogu diye erken terhis olma durumlari vrmis ama onlari hic blmiyorz nasl olck erken gelcekmi falan

Doguda erken gelme işini bn güliden duymştm bak yine güli dedik gelse herşey çözülcek ama yok işte :1: O hatta düşmştü şafagından erken gelme payını diye hatrlıyorm :26:

Back
X