93/3 asker yolu bekleyenler

İyi ya sığıyo o kadar şey eve bari :9:
Kendinin alması gibisi yok bence de ya, dediğin gibi evden destek en son kaldı ki düşünceli bir çevren varmış zaten daha şimdiden ne kadar güzel :1:
Kararsız günlerim şubat mart gibi diyosun yani sen :27:

Yeni gardolap yaptirdik odama en ustlere ceyizleri yerlestirdim.yatak baza altlari falan.suanlik yer kalmadi.yeni alacaklarim icn kardesimin gardolap ustune gececegim gbi gozukuyo:)artik para biriktirmeye basladim.yemek takiminin bir kismini odeyip kalani taksitlendireyim diyorum.evet subat mart diyorm taksitler anca btr sanirm.aradan cıksın artk diye dusundum.kucuk ev aletlerini en sona biraktim onlari kuzenim ben alcam sen sadece begen dedi canima minnet buda bnm:)

Benm evlenmeme daha cok var ama annem cok meraklı bna çeyiz dizmeye ondan hem misafir yemek takımım alındı hemde günlük yemek takımım var :1: onları gectim saklama kaplarına kadar almş annem ya :1: Misafir yemek takımımı biz cok uyguna almştr hisardan içinde herşeyi vardı çatal kaşık takımı tabak tencere cezvesine kadar sanırm :1: Modası gecmez diye düşünüp almştık klasik sade bi takımdı cünkü ama taksitleri 1,5 sene sürmştü :1: Ondan alıp koymak iyi olabiliyo yerine göre :1:

Ne guzel iste.sn ceyiz yapma zamanın geldimi rahat etceksin.bene gecen sene yazın bi heveslenip kucuk kucuk basladim ceyize.snra hızlandırmaya basladim biraz.artk ceyiz yaptigimi bilmeyen yok cevremde.emrenin anneside her bulusmamizda mtlaka aliyor ceyizime birseyler.evet set halinde benimde bir arkadasim aldi uygun fiyata geliyormus oyle.ya bende evlenmeme cok var diyodum ama smdi keske daha oncedenmi baslasaydim anca yapiip para biriktirirmisim diyorm:)daha 2015e var ama anca bitiricem sanirm alcaklarimi.

ayy kübi sen napmışsın ya her şeyi almışsın sayılır. bi evlenmesi kalmış :9:
mutlu huzurlu günlerde kullanırsınız inşallah emreyle.
ona sevimli cupcake ler yaparsın :16:

Yaaa hande daha cok varrrr.her ay listemi yapip cikiyorum almaya.ztn bnm alıncak listem maasi almadan haftalar once hazir oluyo.dolasırken begeniyorm fotolarini cekip fiyatlarina bakiyorm snra eve gelip hesap yapip not aliyorum:)maasi aldimmida direk gidip aliyorm.:))hehe insallah canim ahh bi gelsin o gunler kesin kilo alcaz emreyle:))

$387588_10151229995189025_696919536_n.webp

benim kendi saçlarım böyleydi.
ben de gittim boyadım küllü kumrala
sarı yansımalar oldu :( boyamıycam bi daha.
kendi saçlarımdan 1 ton daha açılsın istemiştim sadece

Ne guzel iste.sn ceyiz yapma zamanın geldimi rahat etceksin.bene gecen sene yazın bi heveslenip kucuk kucuk basladim ceyize.snra hızlandırmaya basladim biraz.artk ceyiz yaptigimi bilmeyen yok cevremde.emrenin anneside her bulusmamizda mtlaka aliyor ceyizime birseyler.evet set halinde benimde bir arkadasim aldi uygun fiyata geliyormus oyle.ya bende evlenmeme cok var diyodum ama smdi keske daha oncedenmi baslasaydim anca yapiip para biriktirirmisim diyorm:)daha 2015e var ama anca bitiricem sanirm alcaklarimi.

Ya alıcaklar hiç bitmez düşündükce bulursun ztn :1: Ben daha el atmadım çeyiz işine hiç annem ilgileniyo ama el atıcak olsam bnde daha bi ton şey alırım yani ki bizim çamaşır odasında bi dolap var kocaman orası full bnm çeyizlerle dolu anne sen ne yaptın ya diyorm gördükce ki daha dedemin evindede var bizim eve tam sıgmadıgı için :1:

Benim de belime tekrar yaklaştı saçlarım ama kestirmem lazım tekrar yaa hem çok kırıldılar hem de küstüler valla bana eskisi kadar uzamıyolar
:15:

Ee kırıkları aldır uçtan biraz ki saglikli uzasinlar.bn kat kat kestirmeyi cok severim mesela havalı duruyo:)saclarim ince telli oldugu icn cok gbi gorunuyo iyi oluyo:))

Işıltıyla gölgelendirme aynı ztn sanırım hani güneş vurmş gibi oluyo dimi senn dediginde :26:
Benm saçlarım koyu kahve sanırm genelde herkes siyah sanıyo ama degl yani acık :1: Ve hiç boyatmadm daha :1:

Evet evet dogal olsun istiyorum.bnmde siyah saniyolar bazen ama degil kahve saclarim:))bnde bi degisiklik yapaym artk diyorm iste:)

Son düzenleme:
Yeni gardolap yaptirdik odama en ustlere ceyizleri yerlestirdim.yatak baza altlari falan.suanlik yer kalmadi.yeni alacaklarim icn kardesimin gardolap ustune gececegim gbi gozukuyo:)artik para biriktirmeye basladim.yemek takiminin bir kismini odeyip kalani taksitlendireyim diyorum.evet subat mart diyorm taksitler anca btr sanirm.aradan cıksın artk diye dusundum.kucuk ev aletlerini en sona biraktim onlari kuzenim ben alcam sen sadece begen dedi canima minnet buda bnm:)

Ohh yaa en güzeli bence de :1:

Eki Görüntüle 914567

benim kendi saçlarım böyleydi.
ben de gittim boyadım küllü kumrala
sarı yansımalar oldu :( boyamıycam bi daha.
kendi saçlarımdan 1 ton daha açılsın istemiştim sadece

Saclarinin rengi cok guzelll sankimmm biraz benm sac rengimle yakin gbiyiz:)ya bnce guvendigin iyi bi kuafore git kendi basina yapma.bn yapsam hayatta beceremem tutturamam rengi falan

Ya alıcaklar hiç bitmez düşündükce bulursun ztn :1: Ben daha el atmadım çeyiz işine hiç annem ilgileniyo ama el atıcak olsam bnde daha bi ton şey alırım yani ki bizim çamaşır odasında bi dolap var kocaman orası full bnm çeyizlerle dolu anne sen ne yaptın ya diyorm gördükce ki daha dedemin evindede var bizim eve tam sıgmadıgı için :1:

Ohhh masallah snde bayag ceyiz varmis:))snn annen sagolsun saglam ceyiz cikarir sana valla:))

Ece sen de kirli çıkıymışsın yalnız :9:

Back
X