- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #14.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben girmişken tam giricem yaa , ancak temizlenir benim kırıklar nasıl bu kadar kırıldı anlamadım bile ama baya aldırmam gerekiyor ne yazık ki![]()
Eki Görüntüle 914567
benim kendi saçlarım böyleydi.
ben de gittim boyadım küllü kumrala
sarı yansımalar olduboyamıycam bi daha.
kendi saçlarımdan 1 ton daha açılsın istemiştim sadece
O zaman mehtabi hallettikten snra yap sn en iyisi.aytacin gelene kdr uzar hem
Aynen, mehtap da sıkıntılı zaten ona da çok canım sıkılıyor birkaç gündür, ne güzel de heveslenmiştim oysa ki![]()
Ya heveslenince snra hayal kirikligi kotu oluyor tahmin edebiliyorm.ya bnce hic umutlanma gelirse surpriz olsun.ne zmn netlesicek kesin olarak?
Yaaaa bu izin işi dallas oldu:)bu izin nedir yani kafam karisti:)emrede orda verilen izine gore knusuyo.cocuga 14gun verdiler dedi.ama handenin esinin arkadasina 17vermisler.anlamadm
Bu isi:))
Ece sen de kirli çıkıymışsın yalnız![]()
Ohhh masallah snde bayag ceyiz varmis:))snn annen sagolsun saglam ceyiz cikarir sana valla:))
Canım lafa daldım ama benim askerim de izinlerin kısaldıgını söyledi. Şimdi biz izin kullanacağız normalde 10 gun falan olacaktı izin ama 7+3 vermısler 12 gun olacak dedı bir de biz dagıtım da 10 gun kullanmıstık. Benımkınden once ızın alan arkadasına ise toplam 14 gununu de vermısler yani izinler kesin olarak 24 gun olmus. Benimkinin abisinin nişanı var sanırım o yüzden +3 yol izni mi oluyor mazeret izni mi oluyor anlamadım da öyle bitecek bizim izin de.:44:
Evet evet dogal olsun istiyorum.bnmde siyah saniyolar bazen ama degil kahve saclarim:))bnde bi degisiklik yapaym artk diyorm iste:)
Ben degl ya annem cok hevesliBabam bi ara isyan ediyodu yeter artk şu kız evlensinde çeyiz parası ödemekten bıktım diyodu
![]()
Annen yardımcı oluyor işte ne güzel, babana da kıyamam yaa adam isyana bağlamış![]()
Babama yazık ya çilekeş adamEmekli oldu hala çalışıyo bizim harcamalarımıza yetişebilmek için
![]()
off off raşit uyudu, benim de uykum var ama yatasım yok..
Kız kardeşin vardı demi bir de Ecetoş senin , daha sırada o var desene![]()
Aaaa Handecan, ben seni uyudun sandım yahuu![]()
yok telefondaydım, annemlerin yanına falan da gittim.
ama uyuycam galiba az sonra :)