93/3 asker yolu bekleyenler

evtt çarşamba tatil di mi yaaa
yaşasın ben onu unutmuştum

yarın arkadaşlarla yaptığımız yılbaşı çekilişinin hediylerini vericez

Ooo güzelmiş o yaa. :1: Ben de normalde okula gidecektim yarın ama, bugün sabahın köründe kalktım gittim sistemden mesaj attığı halde gelmedi sevgili (!) hocamız, kızdım ben de yarın gitmicem. Final öncesi delirtiyorlar beni böyle :47:

Ooo güzelmiş o yaa. :1: Ben de normalde okula gidecektim yarın ama, bugün sabahın köründe kalktım gittim sistemden mesaj attığı halde gelmedi sevgili (!) hocamız, kızdım ben de yarın gitmicem. Final öncesi delirtiyorlar beni böyle :47:

yine aynı hocanın mı dersi var?
kime bu tribin yani :1:
okula mı sisteme mi derse mi hocaya mı :9:

İyi geceler fıstıklar
:3::3:
poooff çok sıkıldım ders çalışmaktan beee sabhatan beri masada otuturyom yok gene bişey bilmiyom
:31:
Çağlaa yine sahalara dönmüüüş hoşgelmişşş
:46::46:
Nasılsınızz bakalım herkes iyi mii
:54:

yine aynı hocanın mı dersi var?
kime bu tribin yani :1:
okula mı sisteme mi derse mi hocaya mı :9:

Yok aynı hocanın değil fakat çok kızgınım Handecan bildiğin gibi değil. Ben o sabahki ders için 06.30 da kalkıyorum, 07.15 te otobüse biniyorum ve 1,5 saat yol çekiyorum yani. Daha sokak lambaları yanıyor oluyor yahu ben evden çıktığımda :52:
Aslında benim tribim hepsine ya şuan bunu anladım :37:

İyi geceler fıstıklar
poooff çok sıkıldım ders çalışmaktan beee sabhatan beri masada otuturyom yok gene bişey bilmiyom

ben iyiyim canım, sen de sıkılmış gibisin.
final dönemleri işte sık dişini :(
merak etme aslında iyi çalışmışsındır da bilmiyorum gibi geliyordur. sınava girince gelir aklına onlar.

İyi geceler fıstıklar

Bende diyodm serap nerelerde :1:
Çalışanı Allah severmş :37: Aklın sevdicegindeyse tabi çalıştıgın işe yaramaz derse odaklan canımcım :1:
Bizler yeni yıl havasında sayılırız son 1 gün kaldı nede olsa :52:

İyi geceler fıstıklar

İyi geceler seroooş,
Evet evet döndüm, bomba gibi hem de kaldığımız yerden yaniiii
:34: :66:

Yok aynı hocanın değil fakat çok kızgınım Handecan bildiğin gibi değil. Ben o sabahki ders için 06.30 da kalkıyorum, 07.15 te otobüse biniyorum ve 1,5 saat yol çekiyorum yani. Daha sokak lambaları yanıyor oluyor yahu ben evden çıktığımda :52:
Aslında benim tribim hepsine ya şuan bunu anladım :37:

ben yurttan 5 dk yürür okula giderdim, bazı arkadaşlar senin gibi 1.5 saat gelirlerdi. sonra hoca gelmez ders iptal olurdu, onlar isy@@@@@@na (!) bağlarlardı, biz de yurttakilerle hemen 5 dk da yurda atar kendimizi kafayı vurur yatardık, dışarıdan gelenler hem bize hem dersin olmayışına feci kızarlardı :52:

Bende diyodm serap nerelerde :1:
Çalışanı Allah severmş :37: Aklın sevdicegindeyse tabi çalıştıgın işe yaramaz derse odaklan canımcım :1:
Bizler yeni yıl havasında sayılırız son 1 gün kaldı nede olsa :52:

Bende yeni yıl havasındayım kızııımmm
:21::21:Aklım orda burda şurda heryerde vallahi neyse sabah çalışmaya karar verdim şimcik uyuyacağım:1:

İyi geceler seroooş,
Evet evet döndüm, bomba gibi hem de kaldığımız yerden yaniiii
:34: :66:

Bi daha gitme taamm mı:20:
Ayneeeenn devaaamm:21:
Haftasonu mehtap dimiiiii heyecanlı mısın
:16::16:

ben yurttan 5 dk yürür okula giderdim, bazı arkadaşlar senin gibi 1.5 saat gelirlerdi. sonra hoca gelmez ders iptal olurdu, onlar isy@@@@@@na (!) bağlarlardı, biz de yurttakilerle hemen 5 dk da yurda atar kendimizi kafayı vurur yatardık, dışarıdan gelenler hem bize hem dersin olmayışına feci kızarlardı :52:

Bizimkilerde öyleler ama onlara bir suç bulana kadar ben hocaya köpürüyorum yani. Geçen hafta son konusunu işleyecekti final öncesi, gelmedi. Hafta içi de sistemden mesaj atmış işte, elimde olmayan sebeplerden dolayı gelemedim, son konuyu haftaya işleyeceğiz katılmanızı rica ediyorum gibilerinden. Mal mıdır nedir yine gelmedi, dalga geçiyor sanki gıcık adam :47:

( Bu arada güldürdün yine beni Handecan
:9: )

Back
X