93/3 asker yolu bekleyenler

kızlar seneye herkes sevgilisiyle girsin yeni yıla nolur yaa :ssz:
bu senenin acısını çıkartmamız lazım!

Al benden de o kadar canım ya :14:

Çatladık çatlıcaz az kaldı :14:

Daha bunun sevgililer günü var doğum günlermz tansma günümüz varda var be :20: sokakta nereye baksam adım attığım yerde evimze ble geldiği için otrduğu koltuğa bakıp kalyorum öyle :43: :43:

Daha bunun sevgililer günü var doğum günlermz tansma günümüz varda var be :20: sokakta nereye baksam adım attığım yerde evimze ble geldiği için otrduğu koltuğa bakıp kalyorum öyle :43: :43:

Bizim ikimizin de doğum günleri o konudan nasiplendi canım, hatta öyle bir nasip ki ilk gittiği gün doğum günümden bir önceki gün yani sen düşün halimi :43:

Bizim ikimizin de doğum günleri o konudan nasiplendi canım, hatta öyle bir nasip ki ilk gittiği gün doğum günümden bir önceki gün yani sen düşün halimi :43:

off ya ciddimisn ttlm :( benmkinin martta bnm maysta cnm isyanlrı önmzdki aylrda oyncam bn ama sznki fena olmş ya kıyamam :ssz:

ya kzlar bsey sorcam yılbaşı dye eğlnce yaptryolrmıdır bz ögln konştk ama bn sormyı unttm siz blrsnz

Bi buruğum bugün aksam olunca üzülmeye basladım baya geçen sene bu zamanda beraberdik yeni yıla beraber girmiştik :50:
Bu son sene olsun onsuz :50:
Ömür boyuu sevdiceklerimizle dip dibe olalımmm hepimiz inş. :16:
Hepinize mutluuuu seneler diliyorumm :16:
2014 bizim için daha güzeel olucak inanıyorum bunaa :21:
Tekrarrdannn iyi senelerrrrrrrrrrrrrrrr :54:

bizimkinin orada eğlence varmış
(yani komutanlar pasta kola çerez almışlar)

bugün teskere alacak olanlar var ya, hem onları kutlamak için, hem de yeni yıl için...

Back
X