• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Yeni bir yıl yeni umutlar yeni mutluluklar..:nazar::nazar:
içinizde çocuk ve yüzünüzdeki gülümsemeler peşinizi hiç bırakmasın her yıl bir öncekinden daha güzel olsun inşAllah
:16:

Benim sevdicek te beni aramadı oysa ki arayacağım demişti
:31:

Teşekkürler seroşş bu güzel dilekler için :1:

Emrenin yakin arkadasiyla konustukk.ayni zamanda emrenin en sevdigim ve yakin oldugum arkadasi.2015gelini olcaksin insallah falan dedi.bisiler cıtlattı biraz.emreyle bzm evlilik durumlari hakkinda knusmuslar:)bi tuhaf oldum arkadasindan byle seyler duyunca.arkadaslariyla knusuyoms demek emre evlilik durumlarimizi aferin sevgilime:))

Son düzenleme:
Benimki 8de uyudu yeni yıla uykuda girdi:)bu arada yeni yil hediyelerim ceyizime geldiii:))

Yeni bir ay'a daha başladık :16:

$17404-Welcome-January-2014.webp

Emrenin yakin arkadasiyla konustukk.ayni zamanda emrenin en sevdigim ve yakin oldugum arkadasi.2015gelini olcaksin insallah falan dedi.bisiler cıtlattı biraz.emreyle bzm evlilik durumlari hakkinda knusmuslar:)bi tuhaf oldum arkadasindan byle seyler duyunca.arkadaslariyla knusuyoms demek emre evlilik durumlarimizi aferin sevgilime:))

Ayy demi insan çevreden böyle şeyler duyunca mutlu oluyor :46:

Back
X