- Konu Sahibi mutluluk_06
- #14.921
Ceza almştır kesin yine ya sizin şu denetimler bi bitsede rahatlasa cocuk :26:
Büyük ihtimalle öyle valla canım hiç ses yok daha da yarın çıkmazsa demekki ceza aldı gene ah ah bitmedi gitti ya uuff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ceza almştır kesin yine ya sizin şu denetimler bi bitsede rahatlasa cocuk :26:
Büyük ihtimalle öyle valla canım hiç ses yok daha da yarın çıkmazsa demekki ceza aldı gene ah ah bitmedi gitti ya uuff![]()
Kıyamam ya bi çarşı izniniz var ztn ondada böyle oluyo nese bi yarında olsun bakalm belki yarın cıkar :26:
Valla saçma sapan işlerle askerlik bitti iyki bu durumları çok takan biri değilm yoksa psikolojim bozulurduu![]()
Evet ya bugün hava güzeldi burdadaSabh soguk olur diye kaşe mont giymştim pişman oldm
Bu arada bn bugün koraya sordm senn fikrini almk istiyorm sence sacımı boyatiyim mi dedmDirek şey dedi hayr
Ben yokken boyat cok istiyosan bn gelince eskisi gibi olsn ama dedi
Yani boyatmıyorm belki daha daha ilerde
![]()
Aaa ben emreye boyatsammi dedigimde ben askerdeyken niye boyatiyosun gelmeme yakin boyat demisti:)o zaman boyatmiyosun hayatim yapcak bisi yok:)ileride isterse boyatirsin:)o askerdeyken boyatip geldignde tekrr eski rengine donup saci ypratmayada gerek yok.ay evet bn smdi geldim eve biraz ciktim aksam ustu terledim valla hava mis gbi:)
selam kızlarrrrrr
hiç uğrayamadım bugün..
napıyosunuz?
ben biraz karamsar oldum ya, zaman geçmeyecek gibi gelmeye başladı![]()
Aynen Hande seni bugün hiç görmedim topicte nerelerdesn bakalım :18:
Geciyo Hande ya gecenlere baksana 140 küsür olmş 6 aya düşmşsn sende
Daha cok var ama nerdeyse yarıladık sayılır![]()
evet bugün ev kızı oldum yemekler bulaşıklar falan
yeni yeni geldim buralara.
zaten 11 e kadar uyumuşum sabah
kafama pijamanın kapüşonunu geçirmişim, gözüme de uyku gözlüğümü takınca saati bilmeden uyumuşum deli gibi
acaba böyle yapıp yatsam, askerlik bitince kalksam olmaz mıııı????![]()
şu 24 gün de bi gitse de tam 6 ay kalmış olsa
ilk hedefim 200 ü görmek -------- 9 ocak
ikinci hedefim askerlikte 150. günü doldurmak ------ 10 ocak
üçüncü hedefim 6 aya düşmek -------- 28 ocak
hıı benim mehtap kesinlikle yalan oldu, geleyim nolur diye yalvardım raşit gelme daha yollar buzlu bişey olursa ben naparım dedi. :2:
Hedefler cok güzel görünüyo ve sık aralıklarla tam motive edici :13:
Mehtapta şu senn yurtdışı işinden snra bi yaparsn bence cünkü havalar ozamn gğzelleşmeye başlicak brz zor olcak sabretmesi ama eşinde haklı yani aklı sende kalck :26:
martta giderim artık inşallah.
sen de görebilirsin sevdiceğini umarım eceeee belki aynı tarihlerde yol görünür bize martta![]()
Aldıklarını güle güle kullan hava güzelken cıkıp gezmek gibisi yok ztn iyi yapmşsn
Ya saöımın bu halini seviyomş napiyim bnde kararsızdım ztn o nasıl istiyosa öyle olsun![]()