93/3 asker yolu bekleyenler

Ohhh hadi gozun aydinnn.olsun belki surpriz olr tatmin edici bir not alirsn bellimi olr:)bgnde bitti ev yolundayimm sn nasilsin

İnşAllah kuzu inşAllah bakalım açıklanacak hepsi yakında:46:
Oh oh yarın haftanın son günü neyse ki bir haftayı daha bitirdik iyiym bende bavul falan hazırladım dinleniyom şimdi
:52:

Bende öyle yapabilirim vallahi çok içim daralıyo cidden :ssz:
Evet mehtap ta görünce şimdi insan daha kötü olur iyi ki gelmedi diyorum ben bazen kendi kendime görünce çok kötü olurdum heralde:31:

ÇAğla ya artık nasıl bi durumdaysam akşam rüyamda geliyodu babası da geliyo diye parti yapıyomuş ve ben oraya geç kalıyodum
:1:

Görünce iyi de ayrılınca da acısı böyle sonradan da olsa çıkıyo işte :14:
Valla iyi değiliz biz kızlar ya ben boşuna demiyorum, rüyaya bak allahım :52: :27:

Görünce iyi de ayrılınca da acısı böyle sonradan da olsa çıkıyo işte :14:
Valla iyi değiliz biz kızlar ya ben boşuna demiyorum, rüyaya bak allahım :52: :27:

Evet ya sorma ben onu hiç yaşamıycam ama yemin töreninden sonra ayrılırken deli gibi ağlamıştım bide dağıtım izni sonrası kamyon çarpmış gibiydim
:31:

Hiç iyi değiliz hem de hiç iyi değiliz o kadar atraksiyonlu rüyalar görüyorum ki sorma gitsin

Biz acemideyken yiyecek kargosu yollamamistm hic.bazi yerler almiyo ama acemilik icn nasl bilmiyorm.ama fazla yollamani tavsiye ederim cnku orda paylasiyolar dagitiyolar birbirlerine.acemiliktede genelde yemekler kotu oluyo.bence birligi arayip net bilgi ogrenebilrsin

Bakalm yarın taburunu bölüğnü falan ögrenince hemen yollicam bizimki tek yiyemez zaten kesin dagıtırda dağıtsın nolcak hep birlikte yerler hepsi :) aradım yarım saat önce konultum alıolarmış :) kız arkadasım resim bile almıyolar içeri acemi birliğne alışsınlar falan diye demişti o yüzden hemen arıyıp sordum çok kibar bi asker cıktı telefona saolsun bilgilendirdi beni :)

Evet ya sorma ben onu hiç yaşamıycam ama yemin töreninden sonra ayrılırken deli gibi ağlamıştım bide dağıtım izni sonrası kamyon çarpmış gibiydim
:31:

Hiç iyi değiliz hem de hiç iyi değiliz o kadar atraksiyonlu rüyalar görüyorum ki sorma gitsin

Geçen gün de ben gördüm ya rüya değil kabustu bildiğin :27:

İnşAllah kuzu inşAllah bakalım açıklanacak hepsi yakında:46:
Oh oh yarın haftanın son günü neyse ki bir haftayı daha bitirdik iyiym bende bavul falan hazırladım dinleniyom şimdi

Ay vallahi yarin aksam olmasini iple cekiyormm:)mis gbi hafta sonu tatiliii ohhh keyif yapicm evde valla.ohh ne guzelll.istanbula gelceksin ilk galiba?akraban falan mi var burda

Bakalm yarın taburunu bölüğnü falan ögrenince hemen yollicam bizimki tek yiyemez zaten kesin dagıtırda dağıtsın nolcak hep birlikte yerler hepsi :) aradım yarım saat önce konultum alıolarmış :) kız arkadasım resim bile almıyolar içeri acemi birliğne alışsınlar falan diye demişti o yüzden hemen arıyıp sordum çok kibar bi asker cıktı telefona saolsun bilgilendirdi beni :)

Ohhh ne guzell o zmn.bnde gecen ay yiyecek kargosu yollamistim.bnm kargom 1haftada gttigi icn her yiyecegi yollayamiyorum bozulmayan seyler seciyorum oda biraz kısıtlı olabiliyor.sn bi guzel yiyecek doldur kargonu.emrede dagitmaya bayilir.yolladigm seyleri hemen dagitiyo dua etsnler yeter diyo:))

yok ya konuşmadık saat geçtikçe iyice moralim bozuldu zaten. nöbettedir şimdi bitsin hala daha aramamış olursa mesaj döşücem bi tane , yeter ya çok bozuk sinirim :43:

:50: Niye sana böyle oluyo ki ya :26: Eminim 2 3 güne düzelirde anlyadabiliyorum bende aynı durumdayım benimde sinirlerim bozuluyo da bu kadar sıkma canını yapcak bişi yok sonuçta :50:
Seni ne neşelendirir şuan bişler yapalım :18: Şafak panosunu flan düzenleyelim:37:

Günaydın tertipler :):)

selam sen yenisin galiba :1: Hoşgeldin :34:

Günaydın kızlar bnm sevdiceğim daha pazar günü teslim oldu çoook yeni yani.birazcık eski yorumlara göz attım hepinizin şafakları az kalmış allah kavuştursun :) nasıl bu zamana kadar dayandınız? Hele ki ilk günler? Antidepresan falan kullandınız mı? Şimdi bakim bu hafta gecsin bidahaki hafta almayı düşünüyorum bakalım kısmet :(

Burası en iyi antidepresan biliyor musun :34:
Bak bizim grubun adı HUNİLİLER
sen de tak huniyi gel katıl bize, antidepresan kesmez bizi :9:

Aaa neyi varmis ck gecmis olsun handecim

Kübi resmini değiştirmişsin tanıyamadım kızım ya :33:

Geçmiş olsun Handecim neyi varmış çok üzüldüm :(

Ağır bir grip herkes gibi..
ama bugün çok daha iyiydi konuştuk :16:

Canım hosgeldin :)
Direk atladım ama 24 yaşda çok yaslı sayılmaz burada eşleri 27 28 yasında olanlar var. Benim erkek arkadaşımın askerlik yaptığı yerde 29 yasında 2 çocuğu olan insanlar var. Yemin töreninede gimmenizi tavsiye ederim çok farklı bi duygu eminin nişanlınında hoşuna gidicektir sizi orda görmek. Ezgninde dediği gibi herkesin ailesi geliyo kız arkadası geliyo eğer tek basına kalırsa daha çok üzülür. Hem o duyguyu tatmanızı tavsiye ederim :) Allah kavustursunn.. Antideprasanada hiç gerek yok sonuç olarak öylede böylede 12 ay yapılıcak. İlk gnleer tabiki zor ama görüdüğün gibi hepimiz senin gibi basladık simdi nerelerdeyiz :) Tekrardan allah kavustursun tatlım.

az daha çık hazal, eşi 29 yaşında olan benim :52::52::52::52:

Çok teşekkür ederim Bencede yaşla ilgili dediklerin çok dogru:) zaten o ne derse desin o anı kaçırmaya hiç niyetim yok bakalım şu bi kaç haftayı bi atlatabilirsem devamı gelicekte ilk günler çok zor oluyo maşallah sizinde tezkereye az kalmış allah kavuştursun

28 yaşında gitti eşim askere
şimdi de 29 oldu.
erken gitmek en iyisi ama napalım bizimki de böyle oldu :ssz:

Esra 20 Hp Müşteri Temsilcisi yarısmaya İstanbuldan katılıyorum erkek arkadasım 25 yasında Lüleburgazda askerlik yapıyor :):) onun yolunu gözlemekteyim :)

Hoşgeldin
ben de hande, üniversitede çalışıyorum 24 yaşındayım, eşim de denizlide :31:

selam sen yenisin galiba :1: Hoşgeldin :34:

Burası en iyi antidepresan biliyor musun :34:
Bak bizim grubun adı HUNİLİLER
sen de tak huniyi gel katıl bize, antidepresan kesmez bizi :9:

Kübi resmini değiştirmişsin tanıyamadım kızım ya :33:

Ağır bir grip herkes gibi..
ama bugün çok daha iyiydi konuştuk :16:

az daha çık hazal, eşi 29 yaşında olan benim :52::52::52::52:

28 yaşında gitti eşim askere
şimdi de 29 oldu.