93/3 asker yolu bekleyenler

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:

:92: 10. OCAK. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... seros08 ... 97

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :9:

... ezgisaygin ... 107

... yuppisi ... 116

... Snt55 ... 136

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... apple2 ... 196

... KUBB88 ... 196

... zeytinagaci ... 199

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... Kanaryam35 ... 215

... KorEc ... 216

... blss ... 216

... mystery123 ... 217

... yunay ... 217

... ARAZIM ... 219

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... hilal1108 ... 297

... tuqbaCadi ... 297

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

... dilanumut ... 301

... pinkok ... 301

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeer :54: :72:

Aaaaa yeni baslik altinda toplanmisizzzz handecanda gelmis aramiza 200u bozmusss:)emrede dun 180i bekliyorm bn dmsti.smdi bekledigi basligin altina gelmism tesadufe bak:))bu ipini koparan hunililer nolck nasl gelcz oraya:))

Aaaaa yeni baslik altinda toplanmisizzzz handecanda gelmis aramiza 200u bozmusss:)emrede dun 180i bekliyorm bn dmsti.smdi bekledigi basligin altina gelmism tesadufe bak:))bu ipini koparan hunililer nolck nasl gelcz oraya:))

İpini koparan hunililer 150 oluncaydı sanırm yanlş hatrlamıyosam :1:

Günaydın hunili kızlar :16:
Haftasonuna giriş yapıyorz oh bi haftasonu daha biticek :21:

182 deyince oraya alıcam Kübicim, 150 den düşene kadar orada takılıcaz :4:

Haftanın son gününden herkese günaydın bir haftayı daha bitirdik şükür:16:
Handecan 100lere geçmişsin bebğim hayırlı olsun oh oh
:72:

Bana 100 ler çok çabuk geçmişti ama bu çift rakamlar geçmiycek gibi beyefendi sıkıldım daha çok var diyo e o sıkılınca bana da geçmek bilmiyo Allah hepimize sabır versin :16:

Serooş bugün yola çıkmıyo muydun sen ne işin var buralarda :44:

aynen öyle canım ben tükendim resmen sinirsel hastalıklar gctiriyoryum sürekli beni baya etkiledi yani
allah sonumu hayretsin bu gidişte elime yüzüme yansıdı artık sürekli hastanelerdeyim

Güli yaa dikkat et kendine daha genceciksin bu yaşta bu kadar hastalık mı olur daha cocuk dogurcaksn fln ilerisini düşün yani takmamaya çalış herşeyi kafana.Benden önemli mi ya de gec :26:

aynen öyle canım ben tükendim resmen sinirsel hastalıklar gctiriyoryum sürekli beni baya etkiledi yani
allah sonumu hayretsin bu gidişte elime yüzüme yansıdı artık sürekli hastanelerdeyim

Güli yaa dikkat et kendine daha genceciksin bu yaşta bu kadar hastalık mı olur daha cocuk dogurcaksn fln ilerisini düşün yani takmamaya çalış herşeyi kafana.Benden önemli mi ya de gec :26:

Aynen güli dikkat et kendine bu böyle gitmez :50:

Kendi kendime kiziyorum zaten gecici bi surec bitecek herseyyoluna girecekdiyorum ama nafile kendime soz geciremiyorum.iyi yapmaya ilimli davranmaya calissamda basarili olamiyorum ben buyum kimseye kendilmi kabulendirme cabasndada degilim gel gorki olmuyoberaber yasiyorsun ne kadar dirensemde olmuyo hep goze batiyorum hak etmedigim itamlara yakistiriliyorum bunlarda beni icime atmaktan kendi kendime dusunup kahrolmaktan kendime yansiyor .es ozlemi oldugum yere sigamamak herseyimde kusur olmasi hepsi eklenince psikoloji denen sey kalmiyo bunyem zayifladi hicbirseye direnemiyorum halbuki ben boyle biri degildim
Uzun oldu biraz icim dolu ondan canim

Back
X