- Konu Sahibi mutluluk_06
- #15.641
selam kızlaaar nasılsınızzzz![]()
İyidir dilan senden naber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlaaar nasılsınızzzz![]()
Kimsecikler yokmu burada![]()
Olmaz mı ya burdayız
Yarın çarşınız var mı sizin![]()
O zaman merhabalar. Hiç belli olmuyor canım var diyolar sonra bir görev çıakrtıyorlar kalıyor. Ama inşallah olur kaç zamandır görmiyorum![]()
İnş olur ozamn görsende ayrı dert görmesende ya
Anneme bugün diyorm mesela özledim ya kac aydır görmüyorm diyorm bna dedigi şu oldu netten görüyosn ya arada diyo
Sanki bnm dedigimle o birmş gibi![]()
Merhaba canıım![]()
Eee canım nevar ne yok dünden bugüne neler yaptın.
İnşallah canım inşallah görüncede dayanamıyorumEvet yaa sanki netten görmekle yanında olması aynı gibi bide telefon kullanıyormu diyorlar bende evet dedim mi ohh şimdik asker yapmaya asker beklemeye ne var diyolar ya ben orda deliriyorum.
![]()
Aynı be canım çok bir değişiklik yok finallerim var işte şu sıra. Ona gittim, sonrasında ödev falan teslim ettim işte döndüm geldim evime, hiç bir şey yapasım gelmiyor zaten .Sen neler yaptın ?
Bende yengemde mevlüt vardı bi oraya gittim geldim başka bişey yok. Ne güzel okulun var en azından sınavla falan kafan dağılır biraz.
Telefon kullanıyoda sanki istediginde konusup ulaşabiliyo musun sanki herkes ne sanıyosa anlamıyormÇeken bilir yani onu gectim telefon kullanınca sarılabiliyo musun elini tutabiliyo musun yanında oldugunu hissedebiliyo musun sanki uzakta işte peh
![]()
​Ben de öyle diyordum da yok be Arazım, odaklanamıyorum pek bişeye. Sen naptın bu arada iş meselelerini, ters zamanda çıkarmışlardı diye hatırlıyorum. Yok mu baktığın falan ?
Evet canım tam düğün hazırlığı yapmaya başlayacağım zamanda çıkarrtıldım. 3 ay bitti işten çıkalı açıkcası şimdiye kadar bulsaydım çalışacaktım ama artık pek çalışmayı düşünmüyorum. Allah kısmet ederse askerim gelince hemen düğün yapacaz. Yani çalışsam çalışsam en fazla 5 ay çalışacam. Sonra mecbur çıkacam devam etmeyecem. O yüzden pek düşünmüyorum bu zamanda yavaş yavaş hazırlığımı yaparım diyorum maddi açıdan biraz zor olacak ama bi şekilde idare edecem![]()
Anladım tatlım hayırlısı olsun o zaman![]()