93/3 asker yolu bekleyenler

uzman çavuşluğu sorduysan canım daha belli değil.ama başvuru zamanında askerlerin haberi olur mutlaka

Benim sevgilimde uzman çavuş olmak istiyor daha 19 yaşında zaten bir sene olmazsa diğeri olur inşaAllah askerliği erken yapmakta iyi bişey galiba ya zor ama iyi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Askerde uzman çavuşluğa başvurdu oldu diyelim askerlik bittikten sonra mı göreve başlanıyor?

Benim sevgilimde uzman çavuş olmak istiyor daha 19 yaşında zaten bir sene olmazsa diğeri olur inşaAllah askerliği erken yapmakta iyi bişey galiba ya zor ama iyi

eğer üniverste okumayı düşünmüyosa tabiki çok iyi erken yapması bu engel hayatından çıkmış olcak her konuda çok iyi evet canım:) zorluğu erkende olsa aynı geçte olsa malesef ama ben alıştıysam herkes alışır :1:

eğer üniverste okumayı düşünmüyosa tabiki çok iyi erken yapması bu engel hayatından çıkmış olcak her konuda çok iyi evet canım:) zorluğu erkende olsa aynı geçte olsa malesef ama ben alıştıysam herkes alışır :1:

Geçen sene dondurdu üniversite kaydını uzman çavuş olursa da dönmez zaten okumayı sevmiyor bende çok üstelemedim bitanem o benim ya onu annesinden bile çok seviyorumm..

yaa çok çabuk geçti hiç bişey anlamadım gitceğim günü düşünerek o heycanla günler geçiyodu şimdide bi boşluktayım böyle :) bide samet çok zayıflamış görünce şok oldum önceden kiloluydu ben hep zayıfla derdim şimdi zayıfladı kıskançlık krizlerindeyim :47::1:

Günü birlik mehtaplar öyle canım ya 3 defa yaşadım ben de o durumu öyle gitsen bir dert gitmesen bir dert ama olsun 5 dk bile görmek sarılmak paha biçilemezdir bence :16::16:
Ahh bebeğim kıyamam ben sana , sakin ol ama ya onca erkeğin arasında ne olucak :27::27::52::52:

Izin kullancaktik caglacim ama sagolsun izin vermedi komutan.Ama boylesi daha iyi oldu ben gittim yanina 1 hafta :21: Bu sekilde safak azalmis olduuu :-) hem belki 30 daha azalir ameliyat durumumuz var..Ama yinede fazla ihtinali dusunmek lazim :-))

Sorun sadece bizim komutanda değil herhalde o zaman, bizim izni de yedi yahu 6 günü ondan düştüm bende :27::27:
Neyse bari dediğin gibi şafaklar güzelleşti :16::16:

Günü birlik mehtaplar öyle canım ya 3 defa yaşadım ben de o durumu öyle gitsen bir dert gitmesen bir dert ama olsun 5 dk bile görmek sarılmak paha biçilemezdir bence :16::16:
Ahh bebeğim kıyamam ben sana , sakin ol ama ya onca erkeğin arasında ne olucak :27::27::52::52:

Yarın askere gidecek sevgilim acemilik daha bende 17 sinde sürpriz ziyaret yapayım diyorum acaba alırlar mı beni cumartesi günü ne kadar görürüm mutlu olur mu beni gördüğüne yemek götürebilir miyim?

Hııı şimdi anladım ay olarak tutmadığından 19 diyosun sen. Bence iyi olmuş böylesi, bizim topik yaşı bir hayli geçip de yine de uzun dönem giden asker yareni dolu. Sıkma canını yavaş yavaş alışacaksın :34:

Yaşı geçtiyse ünv okumuştur neden uzun dönemler ki?

Sorun sadece bizim komutanda değil herhalde o zaman, bizim izni de yedi yahu 6 günü ondan düştüm bende :27::27:
Neyse bari dediğin gibi şafaklar güzelleşti :16::16:

Neyseki gittigimde disari çıkmasına izin verdi neden izin vermiyolar ben onu cozemiyorum yani. Yanlis hatirlamiyosam ölüm kalım olur onda kullanirsin demisti bizimki.. gittin mi sen yanina

Neyseki gittigimde disari çıkmasına izin verdi neden izin vermiyolar ben onu cozemiyorum yani. Yanlis hatirlamiyosam ölüm kalım olur onda kullanirsin demisti bizimki.. gittin mi sen yanina

O komutana bağlıymış biliyo musun. Bizim komutan mesela 6 gün kalan iznimizi vermedi , verseydi de 2-3 gününü ayıracaktı neymiş efendim o ölüm kalım izniymiş. Handecanın eşine, dedesi vefat ettiğinde 10 gün ölüm izni vermişti komutanı, şafaktan da düşüyordu yani o 24 gün iznin haricindeydi. Ben, benim sevdiceğe söylediğimde bunu işte o komutanın insiyatifine kalıyor bizimkiler ş.....z demişti, size de öylesi denk gelmiş sanırım :27::27:
Siz dağıtım dışında hiç mi kullanamadınız ya, 17 günü de mi vermedi :53::53:
Gittim canım ben de Ankara'ya 2 defa :17::69::69:

ertelemesinler ya gidelim istiyorum bi yandanda okul kapanınca juriler 2 haftayı buluyo en fazla bi hafta kaybım olur o bile olmaz temizlikçi yardım edicek anneme benden bşey beklemeiyolar allahtan:24::24:
işte her yer her yerde olcağı için bi karmaşa olcak.sen hemen kullancağın kısmı halledersin derslerine çalışırsın aman biz nelerin üstesinden geliyoruz yaa:52:

Back
X