- Konu Sahibi mutluluk_06
- #26.661
Gunaydinn kizlarr yeni bir gune daha basladik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarBu haftada bitmek üzere hadi bklm
![]()
Gunaydinn kizlarr yeni bir gune daha basladik.
Bn hergun karalamiyorm safagi.birz biritiktirip karalamak daha zevkli oluyo.karalarkende karalamasi bu kdr kolay cabuk ama gecerken hicte oyle olmuyo diye kendi kendime konusuyorm.
Geciyo zaman gecmesine zor yada kolay agzimdan adi eksik olmuyoki.surekli dilimde..
Evde teksin o brz skıcı bi durm iste.
Hafta sonlari evdeyken film falan izliyorm.hafta ici desen bi seklde geciyo ztn isten gel dizi izle yemek ye dus al tamam ztn gun btti.:)
Bol bol annemle takiliyorm annem emre gelince yalan olurm diyo:))
Günaydın tertolar
Yüzünüzü gören cennetlik yahuu![]()
Küb ya yeni fark ettim yazdığınıKargaşadan görmemşm anca bildirime bakınca anlıyorm :44:
Bende artık öle karalıyorm bugün sabh karalım mesela.10 gün karaladm çok iyi geldi öff be geçmş dedm hatta
Ya aslında evde sıkılmaya vaktim olmuyo.Çünkü işten gel yemek ye bazen yemek yap snra yeduşa gir bulaşığı hallet tv izle derken geçiyo haftaiçi.Haftasonuda temizlik yap market alışverişini yap fln filan derken bitiyo.Yanlızlığı seviyorm bide ben.Hani asosyallik mi üstüme yapıştı bilmiyorm ama halimden memnunum.Çünkü sevgilimle bşyler yapınca ancak o mutlu ediyo bni
![]()
Bencede şimdi ailene zamn ayır snra Emreyle görüşmedigin o günlerin acısını çıkarmak baya uzun sürcek cünkü![]()
Günaydın tertolar
Yüzünüzü gören cennetlik yahuu![]()
:))Dun burdaydik valla bize firsat kalmaz oldu:))
Aynı şeyi bnde senn için söylicektimKayıplara karıştık yahu
![]()
İçim sıkılıyo artık ben de atımdan atıma giriyorum neredeyse Kübb, durum vahim sorma![]()
Aynen dedigin gbi gunler bu sekilde gecip gidiyo.
Valla emre gelince nasl bisi olck gorusmek birlikte olmak gezmek tozma el ele tutusmak.bunlar cok uzak kaldi bizee gelince yeniden sevgili olmus gbi olcaz heralde:)))
Bide geldikten snra bayram tatili guzel olckk bol bol vakit gecirebilcez:)
Banada fenalik geldi artik bitmelii bu kdr yeter bnce.daha plakalari yarilayamadik bile
Kızlarrr Merhalar
Sizlere birşey soracağım. Kaç gündür araştırıyorum ama bulamadımŞimdi bir çok şafak sitesine baktım kimisi 365 den düşüyor kimisi 360. Ama nişanlım komutanlar bile 360 diyolar dedi. Neye istinaden 360 anlamadım. Burda herkes 360 olarak biliyor dedi.:26:
Sizde sevdiceklerinize hiç sordunuz mu bunu yada bu konuda bilgisi olan varsa bana açıklayabilir mi?
Bu arada sevdiğim 94/2 gitti
Bana yardımcı olursanız çok çok sevinirimSizin askerleriniz artık usta birliğinde olduğu için sizler biliyosunuzdur diye düşündüm :26:
12 x 30 olayına istinaden 360 diyorlar sanırım ama 12 ayın yanında 1 yıldır diye bir ibare var. Haliyle 365 olması daha mantıklı yani. 93/2 dönen arkadaşım da tam anlamıyla 365 gün üzerinden döndü geriye. Biz de 365 diye bilip öyle sayıyoruz yani canım
Hayırlı tezkereler olsun bu arada![]()
Bende dediğin şekilde hesapladım 12*30 diye ancak o şekilde 360 oluyor ve bir çok sitelere baktım uzun dönem askerliğin 365 gün yada 360 gün ibaresini görmedim gün olarak değilde dediğin gibi 1 yıl diye geçiyor genelde. Komutanlar ne diye 360 demişler onu bilemiyorum :44:
En iyisi yinede 365 gün üzerinden saymak :26: Fazla olsunda eksik olmasın misali
Öylede böylede izinlerden dolayı bir şekilde erken gelecek nede olsa. Tüm izinleri kullanmayı düşünmüyoruz şuanlık
Teşekkür ederim tatlım. Size de hayırlı teskereler olsunPlakalara çoktan düşmüşsünüz maşallah
Nerede asker sevdiğin?
Dediğin gibi canım zaten izinlerle falan 365 gün askerlik yapılmıyor, sırf izinleri kullandı desen 341 oluyor zaten bir anda ee bunun evcisi var, belki hava değişimi var. Var da var yani kısacası
16 Ağustos'tu canım bizim askerlik başlayalı, çok şükür ki düştük darısı sizlerin başına artık
Ankara - Polatlı'dayız hayatım biz. Siz neredesiniz acemilikte ??
Evet kuzum şafak aynen devam etsin atmaya
Amin tatlım inşallah bizde o zamanları görürüz
Yakın mısın peki askerine ?
Bizde Safranbolu'dayız canım. Hayırlısıyla yarın usta birliklerinin açıklanmasını bekliyor. Öyle söylendi umarım açıklarlar![]()
Amin canım inşallah.Valla canım ben İzmir'deyim 7-7,5 saatlik bir mesafemiz var. Yakın mı uzak mı bilemedim ama 2 kere gitme fırsatım oldu yani her şeye rağmen
Ooo yarın büyük gün desene o zaman, şimdi heyecan hat safhadadır sizde
![]()
Kızlarrr Merhalar
Sizlere birşey soracağım. Kaç gündür araştırıyorum ama bulamadımŞimdi bir çok şafak sitesine baktım kimisi 365 den düşüyor kimisi 360. Ama nişanlım komutanlar bile 360 diyolar dedi. Neye istinaden 360 anlamadım. Burda herkes 360 olarak biliyor dedi.:26:
Sizde sevdiceklerinize hiç sordunuz mu bunu yada bu konuda bilgisi olan varsa bana açıklayabilir mi?
Bu arada sevdiğim 94/2 gitti
Bana yardımcı olursanız çok çok sevinirimSizin askerleriniz artık usta birliğinde olduğu için sizler biliyosunuzdur diye düşündüm :26:
Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.
365 sayıyoruz biz.
garanti olsun