- 4 Kasım 2013
- 7.673
- 2.426
- 198
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #26.701
Merhaba:) Allah kavuştursun![]()
Merhabaa Küb (ra) sanırım

Teşekkür ederimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba:) Allah kavuştursun![]()
Hemen ilgimi çekti mesleğin atladm konuşmaya
Allah kavuştursun öncellikle
Donanımsal kısımda mı çalışıyosun yoksa yazılım mı yapıyosnz bilgi işlemde :44:
Çok aşırı pahalı olsn istemiyorm ama cicili bşyler olsn istiyorm bakalm pazar araştrmasına daha başlamadmHem kücük boyutta alıcam hemde böle çay şeker fln koymak için orta boyda bşyler alıcam :44:
Teşekkür ederim tatlım benimm aminnn cümlemizi Rabbim kavuştursun![]()
Hem donanım hem yazılım var. Ama ben yazılım kısmıyla ilgileniyorum![]()
Tatlımm Biev ve Bernardoyu öneririm. Özellikle Bievde çok cicili şeyler bulabilirsin![]()
İnşallah kuzumOrada kalmasından daha çok yanayım açıkcası. Kuzenide Safranbolu'da ve orada yaşıyor. Oraya atanmış 2 yıldır orada memur. Ziyaretine falan gidiyor çok şükür yalnız bırakmıyor
Ben özel bir firmada Bilgi İşlem biriminde çalışıyorum. Bilgisayar Teknikeriyim
Sen ne iş yapıyosun?
yaa bizimki de izne gelmeseydi bayramda evde olacaktı.
ama bayram diye ailelere vs. gitmemiz gerekecekti, ilk günlerimiz hiç kavuşma heyecanını anlayamadan geçecekti.
aileleri falan gözüm görmez benim raşit geldiğinde. kimseyle uğraşamam.
belki de bayramdan sonra geliyor olması iyi olmuştur![]()
şuan vazgeçti gibi ama yine ablalarıyla konuşup aklını bulandırmasalar iyi inşallah :) şunun şurasında gelmesine ne kaldı 6 aycıkDiğerlerine göre fazlasıyla mantıklı canım bundan emin olabilirsin
Buraya yazıyorum sen içini ferah tut kendi kendine vazgeçecek![]()
Hmmmm meslektaşız ozamn
Biev brzcık pahalı sanki ama bidaha bakarm artk :44: Offf çok eksik eşyam var ne alcağımı şaşırdmÇeyiz dizer gibi ev eşyası düşünüyorm
![]()
Çok aşırı pahalı olsn istemiyorm ama cicili bşyler olsn istiyorm bakalm pazar araştrmasına daha başlamadmHem kücük boyutta alıcam hemde böle çay şeker fln koymak için orta boyda bşyler alıcam :44:
güzel bi işin varmış :)
ben de üniversitede araştırma görevlisiyim.
işe gelmeyip evde bekliyor olsam ölürdüm herhalde sıkıntıdan.![]()
Merhabaa Küb (ra) sanırım![]()
Teşekkür ederimmRabbim herkesi sevdiklerine kavuştursun inşallahh
![]()
amin canım hoşgeldin :)Allah sağ salim sevgiğine kavuştursun inşallahHımm sizde jandarmasınızBenim nişanlımda Safranbolu'da
Olsun iyi olduğunu bilmek, sesini duymak bile yetiyor bence.
Çok şükür yemin törenine gideceğim. Nasip olursada beraber döneceğiz İstanbul'a
Allahım kavuştuğumuz günleride görmeyi nasip etsin inşallah başka ne isteriz ki![]()
Teşekkür ederim
Hangi üniversitede ?
Off bende düşünemiyorum asla çalışmamayı. Can sıkıntısından neler olurdu tahmin bile edemiyorum![]()
amin canım hoşgeldin :)Allah sağ salim sevgiğine kavuştursun inşallah
balıkesirde
daha önce başka şehirlerde yaşadık ama en sonunda buraya yerleşmeye karar verdik eşimle.
Bende Büşra![]()
aynen canım :) bende ilk geldiğimde kendimi çok iyi hissetmiştim burda kızlar sağolsun :)o zaman ben yeniydim onların 6 ayı fln vardı şimdi sen yenisin benim 6 ayım var vakit hemen geçicek inşallah :)Aminn çok teşekkür ederimmm
En güzel karşılanılan topiklerden biriside burası sanırım
Allahım senide sevdiğine kavuştursun inşallahh:98:
Hımmm ne güzel sevindimmSen nerede çalışıyosun peki?
Evet biev pahalıdırAma oturduğun çevrede züccaciyeci yok mu? Oralarda da çok farklı şeyler bulabilirsin. Ben markafoni gibi sitelerde satılanların çoğunu buldum oturduğum yerde. Hemde daha uyguna
Evli misin bekar mı?
Ne çok soru sordum![]()