- Konu Sahibi mutluluk_06
- #26.741
Kızlar o kadar kötüyüm ki p.tesi günü bi telefonla akşam yollara düştük dedem çok fenalaşmş öldü sanmş yengemler annm teyzmler hepmz çktk yola 3 ay önce kendi kendine yürüyen otobse bnp Balçovdn Konaga gidp gelen dedem bi bebek gibi kalmış. Kemklerinin şekli belli oluyo çenesine felç gelmş doktorlar kansern artk beynine sıçradğını söylemşler salı günü hep yattı geldiğimizi anlamdı konuşmyo gözünü açıyo ay diyo kapatyo uyuyo . Ama dün ilacını zar zor içirdik biraz kndine geldi konuştu benmle elmde poşeti görmş nereye tugba dedi hemen oturdm yamacına gitmiyorum dede burdaym dedm baktı yüzüme sustu dün akşm elini öptüm sarldm o kadar kötydü ki anlatamam ya ama iyi ki gidip gördüm belkide son kez elini öptüm dua edyrum daha fazla bu acıları çekmesn Allah bilir ama doktrlar ortlma 2 ay demşler Allah nerde varsa tüm hastalarmzn yardmcısı olsn Allah herkese hayrlı yaşam hayrlı ölüm versn kzlar yaşamk kadr bu dünyadan gitmek ble hiç kolay değilmiş![]()
Çok geçmiş olsun canım ya Allah acısız ölüm versin :26: Giden gidiyo yine bi şeklde ama arkasında bırakanlar acıyı tadıyo bu seferde