93/3 asker yolu bekleyenler

o deprem neydi yaa öyle.
benim evdeki tv ünitesinde eşya kalmadı, ne var ne yok indi aşağı.
annem de yürüyemiyor ya, inemedik aşağı.
o kadar uzun sürdü ki herhalde yıkılacak dedim en son.

Yaa cok kotuydu.2.sallayisi farkettim yatiyodm annem kalk sallanmiyomusunuz demesiyle aviza dolaptlar takir takir ses cikardi kalbim cikiyodu ya.kalktm ustume bisi gyndim hemen asagi inmek falan gerekir diye.ck fenaydi gercekten.sizde daha ck hissedildi demek

Yaa cok kotuydu.2.sallayisi farkettim yatiyodm annem kalk sallanmiyomusunuz demesiyle aviza dolaptlar takir takir ses cikardi kalbim cikiyodu ya.kalktm ustume bisi gyndim hemen asagi inmek falan gerekir diye.ck fenaydi gercekten.sizde daha ck hissedildi demek

balıkesir de çok hissedildi, herkes sokaklarda ağladı hala girmeyenler var.
biz çıkmadık annemi bırakmamak için.
hala telefonum çekmiyor.
raşiti arayacaktım :(

balıkesir de çok hissedildi, herkes sokaklarda ağladı hala girmeyenler var.
biz çıkmadık annemi bırakmamak için.
hala telefonum çekmiyor.
raşiti arayacaktım :(

Cikmamaniz iyi olms
Bnce.Annemde cikalim dedide hayir dedim.9.katta oturuyorz cnku asansorde merdivende tehlikeli.
Emreye whatsappdan yzdm bn uyaninca haberi olck.sorma bu telefonlarin cekmemesi kotu oluyo.daha buyk dprem olsa dusunemiyorm
Kmse kmseye ulasamycak

Annmle ben hissetmdk yaa 10 tane telefn geldi daymlar teyzmler aryo bşey varmı dye duymadk bz dedim :26:

Bn uzaniyodm uyuya kalmisim.annem hissetmis.kardesimle bana seslendi sallanmiyomusunuz diynce uyandim kaldm oyle.2.sallayisini annem syleynce farkettm sallandim yatakta.gardolabim rayli.takir takir carpmaya basladi avizeye baktm sallaniyo.hemen scradm yataktan durmycak sandim ustume sweat gecirdm.snra durdu ama elim ayagim ttredi.telefnlarda calismadi.

Bn uzaniyodm uyuya kalmisim.annem hissetmis.kardesimle bana seslendi sallanmiyomusunuz diynce uyandim kaldm oyle.2.sallayisini annem syleynce farkettm sallandim yatakta.gardolabim rayli.takir takir carpmaya basladi avizeye baktm sallaniyo.hemen scradm yataktan durmycak sandim ustume sweat gecirdm.snra durdu ama elim ayagim ttredi.telefnlarda calismadi.

Allah Allah yaa bzm ev şuan o kadr sesszki annm rahtsz braz uyuyo bnde otryrum öyle hç bsey duymdm cnm şaşrdm cidden en ufak bişey duyulr genelde hayr sokkta da pek kmse duymams biri çktı sdce deprm oldu dedğni dydm bz duymadğmz için başka biyerde mi acaba dedm :53:

Back
X