93/3 asker yolu bekleyenler

Allah Allah yaa bzm ev şuan o kadr sesszki annm rahtsz braz uyuyo bnde otryrum öyle hç bsey duymdm cnm şaşrdm cidden en ufak bişey duyulr genelde hayr sokkta da pek kmse duymams biri çktı sdce deprm oldu dedğni dydm bz duymadğmz için başka biyerde mi acaba dedm :53:

Nerde oturuyodunuz siz?
Kardesimin odasinin kapisinda bereket kuslari asiliydi o yere dusmustu.uzun surdu bide.biz yuksekte oturdugumuz icnmi bu kdr hissettik blmiyorm ki

Şuanda resmen gamsız ilan ediyorum kendimi, ben hala daha pijamaylayım :51::51:

Haha bnde pijamaylaydim hissedince ustmde askili var musait deilim diye hemen sweat gcrdm.yataktan direk kalktm dolabi actm yani:)durmiycak sandim o yuzdn panik oldum.dolabinda carptigini gorunce siddetli diye panik oldm napcagimi bilemedm.

Haha bnde pijamaylaydim hissedince ustmde askili var musait deilim diye hemen sweat gcrdm.yataktan direk kalktm dolabi actm yani:)durmiycak sandim o yuzdn panik oldum.dolabinda carptigini gorunce siddetli diye panik oldm napcagimi bilemedm.

Bende acaba düşündüm üzermi giynsm mi dye ama bnde senn gibi eşortmanlrlayım :9:

Boşverin kızlar pijama-eşofman iyidir. Yani bu durumda bile hala daha üstümüzü düşünüyo olmamız ayrı bir olay tabi :9::9:

İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ercan : " Ege Denizindeki deprem Büyük Marmara Depremini tetiklemez. Daha büyük deprem beklemiyoruz" demis.Buyuk marmara depremi bekleniyor birde ne zamandir.Allah korusun

Yok hissettiklerim de oldu, sorun orada zaten. Bir dönem İzmir'de çok deprem oluyordu sen de bilirsin bi 6-7 sene öncesiydi sanırım. Babama abime varana dek herkes dışarıda oluyordu ben odamda uyuyordum :51::51:

:1::1: topicin gamsızı sensin o zmn:1::1: biliyorum o zmnları ya sürekli deprem oluyordu. bnde bunda başım dönüyor sandım aklıma deprem filn olcağı gelmiyor nedense:53:

Normalde panik atağımdır ama nedense deprem konusunda pek bir sakinim. Olacaksa dışarıdayken de olur diyorum sanırım :52::52:

sana bi rehavet çökmüş o zaman:9: ben tırstım açıkcası o da sanırım başımın dönmesi neden geçmedi hala yaa diye düşünürken korktum ölcem diye:1:

Back
X