93/3 asker yolu bekleyenler

Kızlaaaarrr :) Daha dün geldiim anca attım yorgunluğumu ama zaan cok hızlı gecti bı baktımmm askıımm bu cuma yanımda :) O kadar heycanlıyım ki anlatamam hem cok cok güzel bi duygu hem stresli hem sinir bozucu gözümü acıp kapatıyım gecsin artık diyorum ne ne ay ne hafta sadece 4 gün kaldı inanamıyorum hala :52:

Son düzenleme:
Rahmetin saganak saganak yagdigi bu geceden hakkiyla istifade edebilmek ve bu vesileyle kalbin miracina ulasabilmek duasiyla. Kandilimiz mübarek olsun..

Ben de herkesin kandilini kutlarim kizlar, dua edelim zaman hızlı gecsin askerlerimize sag saglim kavusalim:116:

Kızlaaaarrr :) Daha dün geldiim anca attım yorgunluğumu ama zaan cok hızlı gecti bı baktımmm askıımm bu cuma yanımda :) O kadar heycanlıyım ki anlatamam hem cok cok güzel bi duygu hem stresli hem sinir bozucu gözümü acıp kapatıyım gecsin artık diyorum ne ne ay ne hafta sadece 4 gün kaldı inanamıyorum hala :52:

hadi bakalım hazal
sen de kavuş artık da sıra bize gelsinnnnnnnnn :34:

Hazalım girdiğin bir zamanda bana acemilik ve ustalık yerinizi net olarak yazıver de , tezkerecilere ekleyeyim seni terhisinizden sonra :16:

Iyi aksamlar kizlarrr:3: Asker beyle mukemmel bir gunun daha soblarina gelmis bulunmaktayız Insallah.. Izmirin gunesi cok pis carpti bizi valla :44: Ama herseye degerdi tabikiiii.. Yarin son kez askeriyede goruscez ve gidicem:72:

Back
X