- 16 Ağustos 2013
- 322
- 6
- 318
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #26.961
sen yine mi gittin
hadi bakalım iyi gezmeler![]()
Evetttt

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen yine mi gittin
hadi bakalım iyi gezmeler![]()
yaaaaaa herkesler uyudumu kimse yok mu :/ yarın sevgilime süpriz poça kurabiye yapıp kargoyla göndermek istiyorum ama süpriz olcağı için acaba içeri alırlarmı yicek onu kimden öğrencem ben oofff
açmaları sorun değil benim için ama süpriz olsun istiyorum hiç haberi yokken olsun istiyorum.aslında çankaya muhafız alayında ptt kargo şubesi var orayamı göndemeliyim acaba eğer içeri almıyosalar bilemedim şimdiCanım merhaba, ben de askerime kargo gondermistim kurabiye vardi kutuda ama mektup ve birkac hediye daha vardi acarlar diye hafta sonu askeriyeye yakın bir kargo subesine gondermistim ordan gidip almisti kendisi ama burda askeriyeye de kargo gonderen arkadaslar vardi sanirim.:44:
Hmm anladim tatlım valla ben bir sey diyemeyecegim hic askeriyeye kargo gondermedim, garanti olsun diye hep askeriyeye yakin kargo subesine gonderdim askerim de hafta sonlari kendisi gidip aldi.:44:açmaları sorun değil benim için ama süpriz olsun istiyorum hiç haberi yokken olsun istiyorum.aslında çankaya muhafız alayında ptt kargo şubesi var orayamı göndemeliyim acaba eğer içeri almıyosalar bilemedim şimdi
ben sevvgililer gününde hediye gönderdim ama yicek olmadığı için aldılar çok rahat eline ulaştı ama şimdi yicek almama ihtimalleri var bi yarın ordaki şubeyi ararım canım bakıyım ona göre inşallah alırlarHmm anladim tatlım valla ben bir sey diyemeyecegim hic askeriyeye kargo gondermedim, garanti olsun diye hep askeriyeye yakin kargo subesine gonderdim askerim de hafta sonlari kendisi gidip aldi.:44:
Günaydın herkese
Yeni bir haftaya daha başladık çabucak bitmesi dileğiyle![]()
Günaydın ben birşey soracağım yemin töreni günü sağanak yağmur görünüyor ertelenme olasılığı var mı??
Hiç sanmıyorum erteleneceğini çünkü plan hazırlık yapılıyo bi sürü :44:
Doğru diyorsunuz da bugün hava durumuna baktımda korktum ertelenirse falan diye bende![]()
Ya okdr kişinin ailesi gelicek sonuçta önceden haber veriliyo.Ertelemeyi göze alamazlar merak etmeHani ertelenceksede önceden söylerler
Haklısınız.. Ama yani bilet alıcam ertelemesinler bi zahmet ya