93/3 asker yolu bekleyenler

son hızla gidiyor ve yolu senin için açıyoruz barneyyyyyy :51:
sen de bayağı azalttın :34:
bi daha hiiiiiç ayrılmayın yaa :31:

Çağla attırmaya devam edicek bi süre daha
yani öyle demişti daha önce.
o yapamadığı yerde biz de yetişiriz :42:

Evet 4 aycık kaldığına inanamıyorum bazen fakat sizin şafakları görünce daha çooook var diyorum :35:

Gelsin de yavaştan bir tanışmalar başlasın bizimde ailelerle :17:

Sizler de yokken bizler attırırız artık.

Sizinkiler bitince bizim şafağımızı kim attırcak Çağla Hanım ? Unutursunuz buraları artık :20:

Yok yok bir süre daha buralardayım hani topiğe girer zaten yazarım da şafağı her gece her gece attıramayacak olursam birinize devrederim artık. Ya da 4-1 lerden veya gelirse 4-2 lerden birine olabilir. Bizden sonra siz tezkerecesiniz çünkü sizin de baya azalmış olucak da alt devreniz veya çömeziniz bu iş için biçilmiş kaftan :9:

daha çok var tatlım ya bu dönem en zor dönemim benm çok uzun sürücek onu görmediğim zmanlar:14:

Aaa ne kaldı şurda ağustosa bak ben şuan 2 aydır görmüyorum ve ekime kadar da göremeyeceğimm ama dayanıyorum. Masalın sonu güzel olacak çünkü :16:

Yok yok bir süre daha buralardayım hani topiğe girer zaten yazarım da şafağı her gece her gece attıramayacak olursam birinize devrederim artık. Ya da 4-1 lerden veya gelirse 4-2 lerden birine olabilir. Bizden sonra siz tezkerecesiniz çünkü sizin de baya azalmış olucak da alt devreniz veya çömeziniz bu iş için biçilmiş kaftan :9:

Benden alt dönem birine teslim olsa daha güzel olur benimki gelince bende düzenli giremem sanırım şimdi bile giremiyorum :27:

Aaa ne kaldı şurda ağustosa bak ben şuan 2 aydır görmüyorum ve ekime kadar da göremeyeceğimm ama dayanıyorum. Masalın sonu güzel olacak çünkü :16:

Benden alt dönem birine teslim olsa daha güzel olur benimki gelince bende düzenli giremem sanırım şimdi bile giremiyorum :27:

Aynen işte bebeğim ondan diyorum, alt devre veya çömezlerden biri bu iş için ideal :23::23:
Geldikten sonra Ayti beni rehin alacakmış da ben de giremeyebilirim tam emin olamıyorum :9:

Evet canım geçer inşallah günler biran önce :) her hafta kendime hedef koyarak ilerliyorum bu psikolojik açıdan daha iyi hissettiriyor insana :49:

Siz de ondan sonra izin kullanmazsınız heralde tamamen geri sayım başlar :10:

Evet hedef koymak en iyisi oyle zaman daha cabuk geciyor. Izinden sonra bir daha almamayi dusunuyoruz zaten geri sayim yapcaz

bizde senn gibi ağustostan sonra bidaha izin yapmıcaz tatlım 5 ay görmcem izne gelcek 5 ay daha görmücen tamamen gelcek sonra:52::52::52::52::52:

Evet hedef koymak en iyisi oyle zaman daha cabuk geciyor. Izinden sonra bir daha almamayi dusunuyoruz zaten geri sayim yapcaz

Askerliğin son zamanlarındayken o izinleri bile keşke kullanmasaydık diyebiliriz çünkü son zamanlar hiç geçmez :)

bizde senn gibi ağustostan sonra bidaha izin yapmıcaz tatlım 5 ay görmcem izne gelcek 5 ay daha görmücen tamamen gelcek sonra:52::52::52::52::52:

kısa dönem askerliğegöndermiş gibi olursun izinden sonra :ssz:

ama şimdi 2 aydır görmüyorum sanki 1 yıl olmuş gibi geliyor:14:

Gecıcek tatlım bunların hepsı. ben bu konuda kendımı bıraz sanslı hıssedıyorum benım okulum yuzunden 2,5 ay gorusemedıgımız zamanlar oluyordu uzaklıga alısknız aslında..Ama yınede zor gelıyor her saat konusurduk mesajlasırdık sımdı onları bile cok arıyorum :14:

Son düzenleme:
Back
X