93/3 asker yolu bekleyenler

evet tatlım birlikte aynı günleri saymamızda güzel oldu:38:

kız bu arada nacinin kardeşiyle ar5am düzeldi bi aradım kızı yazık nasıl içten konuşuyo şimdi gün aşrı konuşuyoruz ben fesatlık yapmışım utandım kendimden hatta taşınmaya temizliğe yardıma geliyolardı annem zahmet etmeyn diye diye zor ikna etti tamammen yerleşince oturmaya gelcekler:1::21:

kız bu arada nacinin kardeşiyle ar5am düzeldi bi aradım kızı yazık nasıl içten konuşuyo şimdi gün aşrı konuşuyoruz ben fesatlık yapmışım utandım kendimden hatta taşınmaya temizliğe yardıma geliyolardı annem zahmet etmeyn diye diye zor ikna etti tamammen yerleşince oturmaya gelcekler:1::21:

Siz bnce birbirinizin telefonunu alin.byle zor olucak sizin icn konulariniz mevzulariniz derin.whatsappdan konusun daha mantikli

Sen nacide yok ya ondan destek istedin arada problemler oldu neyseki sevndm hadi tatlım iyi olun en iyisi:)

öff çok sıkıldım, arayıp raşitle kavga mı etsem?
kavga konusunda deneyimli arkadaşlar herhalde sık sık kavga edince eğleniyolar :52:

Back
X