93/3 asker yolu bekleyenler

Oh canım süper ya 1 gün bile insanda ne kadar etki ediyo sevndm senn adına :16:

ben de sevindim.
önce kaybettim sonra buldum gibi oldu :))

Tamam sarılıcam çok çok sarılıcam :17:

İnşallah canım ya bende sizler gibi 2 li rakamlara düşeyim hemencecik geçsin zaman :27:

o günler de gelecek, her şey sırayla, önce yemin töreni sonra ustalık ;)
sonrasında her şey düzene ve monotonluğa doğru ilerliyor.
ama zaman da geçiyor

ben de sevindim.
önce kaybettim sonra buldum gibi oldu :))

o günler de gelecek, her şey sırayla, önce yemin töreni sonra ustalık ;)
sonrasında her şey düzene ve monotonluğa doğru ilerliyor.
ama zaman da geçiyor

Daha vaktim var benim :27: Siz benim dedelerim mi oluyosunuz şimdi :27: Daha ufacıkım ben :emir_bebek: :27:

Zaman geçsin hiç durmasın :17:

hahah evet dede oluyoruz siz de torunlarımızsınız :31:
sizin gelişiniz bizim için çok önemliydi, sizden başka yeni gelen olmayacak biz teskere alana kadar.

:1: Evet :1:

Haziran gurubu var şimdi. 94/2 celbinin 2. gurupları gelecek birde ama onlar çok olur mu bilmiyorum :27:

:1: Evet :1:

Haziran gurubu var şimdi. 94/2 celbinin 2. gurupları gelecek birde ama onlar çok olur mu bilmiyorum :27:

Bu topicte hiç 93/3 lerin 2.celp dönemi yok sanırm hani cok olsa illaki biri olurdu ama ikinci grup pek fazla olmuyo sanırm :44:

Bu topicte hiç 93/3 lerin 2.celp dönemi yok sanırm hani cok olsa illaki biri olurdu ama ikinci grup pek fazla olmuyo sanırm :44:

Bu grup olayı acaba 12 aya düşünce mi oldu :44: Ben önceden hiç duymadım sadece 4 celp olduğunu biliyordum. Ama şimdi 4 celp 8 dönem var :44:

Öncedende vardı tatlım ama neye göre yapılıyo hiç bi fikrim yok :44:

Hımm o zaman ben duymadım :27: Acaba askeriyelerde çok yoğunluk olduğu için mi bu gurup olayı var. Çünkü şöyle düşünürsek mayısın başında 1. grup gitti. E o 1. grubun nereden baksan bir çoğu acemisini bitirdi usta birliğine gidecek. Haziranda da 2. grupları alacaklar :27: Aman bizde oturduk askerlikte mantık arıyorus :27::1:

Hımm o zaman ben duymadım :27: Acaba askeriyelerde çok yoğunluk olduğu için mi bu gurup olayı var. Çünkü şöyle düşünürsek mayısın başında 1. grup gitti. E o 1. grubun nereden baksan bir çoğu acemisini bitirdi usta birliğine gidecek. Haziranda da 2. grupları alacaklar :27: Aman bizde oturduk askerlikte mantık arıyorus :27::1:

Aynen ne yapıyolarsa he diyip geçiceksin çünkü mantığa aykırı :27::52:

Back
X