93/3 asker yolu bekleyenler

Eki Görüntüle 1138185

4gün birden karalayip kendimi mtlu edicem snra izliycem bi sure:)Şu gune gelsek daha guzel olr vs.diye hayal kurcam.snra şafak azaldkca bak bu gunude gorduk diycem vs..byle konusmalar yasayacagim kendi kendime:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy çok tatlı görünüyor, iyice renklenmiş! :34:

Bana da öyle iş versinler seve seve mıncırırım hepsini teker teker :1: Şaka bir yana evlenince hemen bebişim olsun yaa :16:

bence evlenince hemen istemezsin, eşinle bi süre başbaşa olmak da aşırı güzel bişey :31:

16 yaşındaydım kız fotoğraflara bakıyorumda parka gitmişiz kaydırakta resmimiz var ayy yerim ben aşkımı iyiki o yaşta tanışmışız ama hiiiç pişman değilim :16:

ooo sizin de çok olmuş ne güzel :34:
ben de tanıştığımda 15 yaşındaydım
9. senemizi kutluycaz inşallah yaa :32:
hala her parka gidişimizde salıncağa kaydırağa falan biniyorum ben :26: :52::52::52:

hala her parka gidişimizde salıncağa kaydırağa falan biniyorum ben :26: :52::52::52:

Allah daha uzun seneler kutlamamızı nasip etsin inşallah :16: :16:
Bende ya pamuk şekerleri elma şekeri göreyim hemen aldırıyorum parkları hiç deme zaten :8:

bence evlenince hemen istemezsin, eşinle bi süre başbaşa olmak da aşırı güzel bişey :31:

İnsanın her yaşında içinde küçük bir çocuk olması güzel bence :) Evet eşimle de baş başa olmak çok isterim ama bebişte çok istiıyorum ne bileyim :)

Yok be devrem yaşlanmadık ama baksana çocuk falan istiyoz noldu bize böyle :12: askerlik bizide büyüttü sanrm olgunlaştırdı :6:

Olgunlaştık tabi ki 12 ay tamamlandığında nasıl olucaz acaba :)

Suratımızda acayip değişim var o masumluk gitmiş diyorum bazen :9:

Bak anılarım depreşti. Bizim de ilk fotoğrafımız kuzenimin çeyiz sermesinden sonra kaçak olarak buluşabildiğimiz bi gündeydi. Ben yorgunluktan pert böyle gözlerim baygın baygın çıkmış Ayti'nin yüzünde nihahah kahkahalı bi gülümseme :9:
Özledim yaa :14::14:

ayyy çok tatlı görünüyor, iyice renklenmiş! :34:

Yaa dmiii görünüşü gayet guzelde yasamasi ck berbat be Handecim.
Yani hic bisi dışarıdan gozuktugu kdr guzel olmuyo falan derler ya aynen oyle iste yasadigimiz durum:)

Bak anılarım depreşti. Bizim de ilk fotoğrafımız kuzenimin çeyiz sermesinden sonra kaçak olarak buluşabildiğimiz bi gündeydi. Ben yorgunluktan pert böyle gözlerim baygın baygın çıkmış Ayti'nin yüzünde nihahah kahkahalı bi gülümseme :9:
Özledim yaa :14::14:

Bende özledim Çağlaa yaa :14: Bizimde ilk resmimiz çıkmaya başladığımzda ilk buluşmamızda Alsancağa gitmştk bi banka otrmuşuz yanyana durmuşuz omzumz birbirne deyiyo ama yüzümzdeki utangaçlığı gör :38: :9:

Evet savas ckinca o zmn mecburiyetten goc etmisler.
Sakarya duzce istanbul olarak dagilmislar cogunluk istanbulda ama:)
Ohh ne guzel sicacik yaz sehrii:)

Sende göçmen sayılırsın yani anneannen rus mu peki ? Kafamda sarışın uzun bacaklı bir kadın canlandı :)

Yazları cehennem sıcağı ama hiç sevmem öyle sıcağı :)

Haritayı buldum bu arada excel de de şafak tablosunu yapabilirim inş :)

Back
X