93/3 asker yolu bekleyenler

okul dedin de şaka maka tez dönemine geçtim yaa raşit gelince nasıl tez yazarım offf hiç canım istemez ki

Yedik demi şaka maka bir okul dönemini daha . Şimdi ben bu meselelerden çok anlamıyorum ya beni aydınlat biraz. İlla o ara mı yazman gerekiyo hani illa ağustosta mı yoksa böyle önceden halletme gibi bişey olmuyo mu fena cahilim de bu konuda ben :17::17:

Yedik demi şaka maka bir okul dönemini daha . Şimdi ben bu meselelerden çok anlamıyorum ya beni aydınlat biraz. İlla o ara mı yazman gerekiyo hani illa ağustosta mı yoksa böyle önceden halletme gibi bişey olmuyo mu fena cahilim de bu konuda ben :17::17:

1 sene bpyunca lisanstaki gibi ders aldık.
8 ders aldım toplamda.
şimdi seneye hazirana kadar 1 senede bitirmem lazım tezimi.
istesem geçen aylarda da yazmaya başlayabilirdim ama tez için istatistik bilgisi falan gerekiyor, dersleri almadan önce tez yazmak kolay değil.
o yüzden şimdi derslerim bittiği için bir tez konusu belirleyip buna göre çalışmamı yapmam gerekiyor bunun için tam 1 senem var.

8 ders aldım toplamda.
istesem geçen aylarda da yazmaya başlayabilirdim ama tez için istatistik bilgisi falan gerekiyor, dersleri almadan önce tez yazmak kolay değil.
o yüzden şimdi derslerim bittiği için bir tez konusu belirleyip buna göre çalışmamı yapmam gerekiyor bunun için tam 1 senem var.

Hehh şimdi kafamda oturdu bu konu. Koskoca bir sene vaktin olduğuna göre tabi öyle 1-2 ayda halledebilecek bir şeyler değildir ama ufak ufak başla bence sen, yoksa Raşit Enişte geldikten sonra başlaması zulüm gelir :31:

Hande yapma ben çile çekiyorum resmen istemeye istemeye giderek :5::5:

çağla millet bi tarafını yırtıyor üniversite kazanıcam diye tatlımm :34:
bence okulu dersleri değil de üni. ortamını biraz yaşa.
ben çok boş geçirmiştim çok üzgünüm bu yüzden.
aslında çok şey yaptım ama şu anda keşke daha çok şey yapsaydım imkanım varken diyorum.
bahar şenliklerinde falan çok eğlenirdik biz, gerçi bence bu biraz da şehir dışında okumakla ilgili olabilir.
başımızda ebeveyn olmadığından, yurt hayatında falan çok eğlenirdik biz :32:

8 ders aldım toplamda.

Tez zamani haftalarca sabahladigimi hala hatirliyorm.maatbaaci kapilarinda surunmustum kac kere cikarttim o tezi haddi hesabi yk.elimde dosyalar ayagimda topklu ayakkabi az kosturmadm kan ter icnde kalmadim.ama guzeldi ck guzeldi hemde:))

Back
X