93/3 asker yolu bekleyenler

Teşekkür ederim yarenler ben çok çok iyiyim :21:

Geçen hafta sevdiğimin yemin törenine gittim gelirkende onu alıp geldim :17:

2 gece 3 gün İstanbul'daydı. Sonra gitti :17: Ama ilaç gibi geldi o günler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Allah nasip ederse 5 temmuzda dağıtımımız var :16: Nişanlım Time seçilmiş ve onbaşı olmuş. Ama komutanları timlerinin dağlarda değilde köy karakollarında olduğunu söylemiş. Nöbet tutabilirsiniz, belki sadece karakolda görev alabilirsiniz, devriye çıkabilirsiniz demiş. Gideceğiniz yere göre değişecek demiş.:72:

Geçen hafta cumadan bu yana çok şey değişti. Nişanlım bugün 31 günlük asker :72: Nasıl geçti anlamadım bile :17:

çok sevindim tatlım.
1 ay sonra yine kavuşuyorsunuz hem de daha uzun
benim eşim de jandarma :)
ve inan rahat olacaktır.
:34:

çok sevindim tatlım.
1 ay sonra yine kavuşuyorsunuz hem de daha uzun
benim eşim de jandarma :)
ve inan rahat olacaktır.
:34:

Evet kuzum çok şükür :16: Usta birliğimiz belli olsun da bi rahatça ohh çekelim :17:

Bizde rahat edeceğinden ümitliyiz ama hayırlısı olsun herşeyin :72:

Teşekkür ederim yarenler ben çok çok iyiyim :21:

Geçen hafta sevdiğimin yemin törenine gittim gelirkende onu alıp geldim :17:

2 gece 3 gün İstanbul'daydı. Sonra gitti :17: Ama ilaç gibi geldi o günler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Allah nasip ederse 5 temmuzda dağıtımımız var :16: Nişanlım Time seçilmiş ve onbaşı olmuş. Ama komutanları timlerinin dağlarda değilde köy karakollarında olduğunu söylemiş. Nöbet tutabilirsiniz, belki sadece karakolda görev alabilirsiniz, devriye çıkabilirsiniz demiş. Gideceğiniz yere göre değişecek demiş.:72:

Geçen hafta cumadan bu yana çok şey değişti. Nişanlım bugün 31 günlük asker :72: Nasıl geçti anlamadım bile :17:

Ahh o ilk evci izni. Nasıl da iyi gelir insana çok iyi bilirim :69:
Haberler de çok güzel bu arada henüz dağıtım yeriniz belli olmasa da aşağı yukarı fikir sahibisiniz artık. Dağıtıma da tam bir ay kalmış o da su gibi gelip geçer inşallah. :72: 2 ayını bence acemide geçirebiliyor olması da ayrıca iyi olan bir şey :61:

Ahh o ilk evci izni. Nasıl da iyi gelir insana çok iyi bilirim :69:
Haberler de çok güzel bu arada henüz dağıtım yeriniz belli olmasa da aşağı yukarı fikir sahibisiniz artık. Dağıtıma da tam bir ay kalmış o da su gibi gelip geçer inşallah. :72: 2 ayını bence acemide geçirebiliyor olması da ayrıca iyi olan bir şey :61:

Aynen öyle kuzum hem bana hem nişanlıma öyle iyi geldi ki :16: Dönüşte zaten 6 saat yan yana dip dibe oturmak, sarılarak film izlemek, omuzumda uyuması :17: Müthişti müthiş :17::16:

Evet tatlım Allahın izniyle dağıtıma gelmeden 1 hafta önce öğreneceğiz öyle söylemişler. Rabbime şükürler olsun geldiğinde 2 ayımız bitmiş bile olacak. Buna da çok şükür :72: Başlamak bitirmenin yarısıdır sonuçta :16: Hayırlı bir yoldayız Rabbimde kolaylık sağlıyor daha ne isteriz ki :16::72::98:

Allahım tüm askerlere, yarenlerine, ailelerine sabırlar versin. Askerliğin en güzel yanıdır sabır ve özlem.. İnşallah şimdi olduğu gibi devam eder buda :16:

Aynen öyle kuzum hem bana hem nişanlıma öyle iyi geldi ki :16: Dönüşte zaten 6 saat yan yana dip dibe oturmak, sarılarak film izlemek, omuzumda uyuması :17: Müthişti müthiş :17::16:

Evet tatlım Allahın izniyle dağıtıma gelmeden 1 hafta önce öğreneceğiz öyle söylemişler. Rabbime şükürler olsun geldiğinde 2 ayımız bitmiş bile olacak. Buna da çok şükür :72: Başlamak bitirmenin yarısıdır sonuçta :16: Hayırlı bir yoldayız Rabbimde kolaylık sağlıyor daha ne isteriz ki :16::72::98:

Allahım tüm askerlere, yarenlerine, ailelerine sabırlar versin. Askerliğin en güzel yanıdır sabır ve özlem.. İnşallah şimdi olduğu gibi devam eder buda :16:

işte o özlem bazen öyle artacak ki....
ama olsun birbirimizin değerini en iyi askerlikte anladık biz...

işte o özlem bazen öyle artacak ki....
ama olsun birbirimizin değerini en iyi askerlikte anladık biz...

İnşallah bizde en az kavga ile bitiririz bu askerliği :16:

Kendimi askerliğe değilde sonrasına daha çok adapte etmek istiyorum. Askerliği düşünüpte depresif biri olmak istemiyorum :27:

İnşallah bizde en az kavga ile bitiririz bu askerliği :16:

Kendimi askerliğe değilde sonrasına daha çok adapte etmek istiyorum. Askerliği düşünüpte depresif biri olmak istemiyorum :27:

sonraki planları düşünmek en iyisi... kavga falan etmezsiniz anlayışlı olursa iki taraf da :34:

Evinde yalnız mı kalıyorsun ailen falan gelse yanına yada kuzen falan bişey :26:

annem ve babam var 10 aydır bendeler
annem felçli ona bakıyoruz, haftasonları falan bi yere çıkamıyorum ev-iş ev-iş bu durumdan bunaldım.
yaşıt kuzenim yok :(
bi de benimle aynı şehirde değil hiçbir akrabamız.
o yüzden sıkıldım sanırım.

annem ve babam var 10 aydır bendeler
annem felçli ona bakıyoruz, haftasonları falan bi yere çıkamıyorum ev-iş ev-iş bu durumdan bunaldım.
yaşıt kuzenim yok :(
bi de benimle aynı şehirde değil hiçbir akrabamız.
o yüzden sıkıldım sanırım.

Anladım canım geçmiş olsun bu arada .

İnternetten dizi izlesene güzel şeyler var game of thrones mesela ? Ben onları izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum . :31:

Back
X