93/3 asker yolu bekleyenler

yaa bide yıldönümü için gelcekti ne güzel moral olurdu ama kısmet olsun bizde yıl dönümünde ağustosta ben gitmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa inşallah :)ay eylülde plakalara düşcez bizde uuu şu ramazan geçsin gerisi kolay geliyo şuan :32:

ahhh merve zaten o ramazan bi geçse..
hep gözümüz onda :52::52::52:

yaaaa ben deeeeeeeeeee.
dayanamıcam sanıyorum bazen..!

bi de ona başlayayım bari, herkes çok güzel diyor :34:

prolaktin mi
ciddi bir şey değildir umarım :18:
geçmiş olsun pretycim

Allah allah neden böyle yaptı ki? :44:
benim kayınvalidem iyi bir şey söylermiş gibi yapıp laf sokar alttan alttan. bi laf sokar sonra hemen iyi bi şey söyler. ne tepki vereceğini bilemezsin :53:

Aynen anneside oyle yapti.caglaya yazdim noldugunu

yaaaa ben deeeeeeeeeee.
dayanamıcam sanıyorum bazen..!

bi de ona başlayayım bari, herkes çok güzel diyor :34:

prolaktin mi
ciddi bir şey değildir umarım :18:
geçmiş olsun pretycim

Allah allah neden böyle yaptı ki? :44:
benim kayınvalidem iyi bir şey söylermiş gibi yapıp laf sokar alttan alttan. bi laf sokar sonra hemen iyi bi şey söyler. ne tepki vereceğini bilemezsin :53:

Aynen anneside oyle yapti.caglaya yazdim noldugunu

evet duymuştum çok aşırı yükselmesi erken menapoz gibi durumlara neden olabiliyor.
ama ilaçlarla düzeltilebilen bir durum.
stres yapma hiçbir şey için, senden önemli mi?
ben de stres yüzünden anksiyete bozukluğu yaşıyorum.
1 aydır ilaç kullanıyorum en düşük dozda.
stres gerçekten çok tehlikeli
yaa geçmiş olsun sanada seninkide piskolojik tamamen galiba:/stres yapmamak nasıl olur nasıl becerilir bunu bilmıyorum ben başaramıyorum herşey bi sorun benım için nasıl başarıcam bilmiyorum...erken menapoz olur diye duymamıştım hiç ya ofofooooffff bide bunu stres yapıyım :1:

Buyukadaya gttigimizde aya yorgi klisesine gtmistik.mum dikip dua etmistik.annemde kardesimle tam o anin fotosunu cekmis.whatsappda profil yaptm bnde.gormus yazdi bana.balim askm falan dms.resmine baktm klisemi orasi gunah kizim ne istersek allahtan isteriz biz falan.biliyorm bnu ztn neyn ne oldugunu.soylemenin anlami ne .snrada kizdinmi bana dusmez diyosan kusurabakma falan.hopp sucluluk pskolojisine sktu bni.blmiyoki o kiliseye ilk oglu gtrdu bni

Öfff saçmalıkta sınır tanımamış yalnız annesi de. Oraya gittin mumla dilek diledin diye sen bu dinin değerlerinden hiç bir şey kaybetmezsin. Oldu olacak türbe tarzı yerlere gidip dilek dileyen insanlara da böyle söyleyelim , bir enteresanlar Kübb ne diyeyim yani :41::41:

Buyukadaya gttigimizde aya yorgi klisesine gtmistik.mum dikip dua etmistik.annemde kardesimle tam o anin fotosunu cekmis.whatsappda profil yaptm bnde.gormus yazdi bana.balim askm falan dms.resmine baktm klisemi orasi gunah kizim ne istersek allahtan isteriz biz falan.biliyorm bnu ztn neyn ne oldugunu.soylemenin anlami ne .snrada kizdinmi bana dusmez diyosan kusurabakma falan.hopp sucluluk pskolojisine sktu bni.blmiyoki o kiliseye ilk oglu gtrdu bni

ben hristiyanım zaten diyiceksin :53: böyle kalıcak aslında :52:
iyi de kilisede de Allahtan istiyolar her şeyi.
onların tanrısı da farklı bi tanrı değil yani.
işte sana din dersi vermeye kalkmış da kaç yaşında insansın neyin ne olduğunu bilmiyosun sanki.
hey allhım ya gerçekten değişikler.. :37:

yaa bide yıldönümü için gelcekti ne güzel moral olurdu ama kısmet olsun bizde yıl dönümünde ağustosta ben gitmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa inşallah :)ay eylülde plakalara düşcez bizde uuu şu ramazan geçsin gerisi kolay geliyo şuan :32:

Aynen canım böylesiymiş kısmetimizde olan. Bence de git git çok güzel olur, ayrı geçirmeyin o günü biz baya duygusaldık o günde her ikimiz de gerçekten kötü oluyor :14::14:

yaa geçmiş olsun sanada seninkide piskolojik tamamen galiba:/stres yapmamak nasıl olur nasıl becerilir bunu bilmıyorum ben başaramıyorum herşey bi sorun benım için nasıl başarıcam bilmiyorum...erken menapoz olur diye duymamıştım hiç ya ofofooooffff bide bunu stres yapıyım :1:

yok yok sakın stres yapma,
o durum çok çok aşırı yüksek olduğu durumlarda diye biliyorum.
senin guatr düzelince diğer hormonlar da yoluna girer.
ben de çok gergin bi dönem geçirdim en son vucüdum sinyal verdi. psikolojimi bozdum tescilli bir Hunili oldum :52:

Aynen canım böylesiymiş kısmetimizde olan. Bence de git git çok güzel olur, ayrı geçirmeyin o günü biz baya duygusaldık o günde her ikimiz de gerçekten kötü oluyor :14::14:
:)ramazan bi geçsinde inşallah ya panoda benim altımda iki kız daha vardı onlar neden yoklar artık niye çıktılar panodan :44:

yok yok sakın stres yapma,
o durum çok çok aşırı yüksek olduğu durumlarda diye biliyorum.
senin guatr düzelince diğer hormonlar da yoluna girer.
ben de çok gergin bi dönem geçirdim en son vucüdum sinyal verdi. psikolojimi bozdum tescilli bir Hunili oldum :52:
internetten şimdi baktım senin hastalığınada evet tescilli hunili yolu gercekten :1:aman sende dikkatli ol zaten az kaldı sevdiğin yanında olunca herşey çok kolay...artık daha iyi anlıyorum

Back
X