- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #28.021
Yazın istanbul güzel olur gel gez toz okdr okul stresinden snra iyi gelr![]()
Evet bende öyle düşünüyorum hem de vakit hızlıca geçer diyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazın istanbul güzel olur gel gez toz okdr okul stresinden snra iyi gelr![]()
Kpss ye girecektin değil mi canım belki o olur atanırsın karamsar olma.
Bende çok karamsarım ama öyle yada bitecek birgün![]()
Off onun olması lazım evet, yoksa sıkılmaya gayet de devam edicem![]()
Canım birşey sorucam hocalarınla konuşsan başka bir üniversitenin yaz okuluna kalsan kabul etmezler mi o dersleri ?
Üniversiteden öğrenci olarak emekli olmaya ne dersinn Çağla
Ayrıca bunlar benden sana gelsinnn
Eki Görüntüle 1150146 Eki Görüntüle 1150147 Eki Görüntüle 1150148
Allah'a emanetler Kübicim, telaşını çok iyi anlıyorum çok da haklısın ama buraya kadar sapa sağlam geldiniz çok şükür, bundan sonrası da hayırlısıyla bitecek inşallah, güçlü duruşuna devam et sen ...![]()
Allah askerdeki kardeşlerimize yardım etsin korusun onları...
Aynen bende oleyim yusuf mesaj atti simdi onlarda oraya gitmisler geri geldiler mi bilmiorumoff hayirlisiyla gelselerdi
Vize demşm ya final dicektm pardon :26: Büte kalmayan öğrenci mi olur ztn boşver
Kardeşim daha 16 yaşında bn istanbuldaym ailem mersinde oldugu için bni ziyarete geliyo![]()
Kaldi 6hafta.7.haftayi birlikte btrcez insallah.hala çıkış tarihleri gelmediiii.bizim yazıcı brz ağır galiba ddi emre.34gun kala gelmis ust devrelern.bzmde oyle olck heralde.skldm bunaldim artk.hafta sonu ck hizli geciyo.hafta icide oyle olsa ya
Bugün haftasonu için dedigin seyin aynısı içimden gecti Küb niye böle oluyo ki![]()
Aaa emreler gtmemis haberleri bile yktu
Hafta sonundan ibaret olsa ya bzm kalan safaklar :)))
ayy ya bizim bodrumu basmıştı ilaçlama yaptık güzelce kayboldular sonra seninkiler nedir bitmek bilmedi heryerden çıkıyolar :)sınavdan sonra çorabından çıkmasıda çok bi komik olmuş amaöğleden sonra da görevliydim, yarın da görevliyim
evimi pireler basmıştı
bu sabah pijamamda buldum.
sınavdan gelince de çorabımın içinden çıktı.
aldım buharlı paspasımı en yüksek derecede yerleri paspasladım
domestos falan döktüm.
inşallah artık çıkmaz.
4 kere baştan aşağı kıyafet değiştirdim 2 kere duş aldım hala pire çıkıyor üstümden başımdan. Allahım kafayı yiyecektim az daha![]()