93/3 asker yolu bekleyenler

günaydınnnnn :16:
haftaiçleri bana daha çabuk geçiyor valla :34:
işyerinde oyalanıyorum. akşamlar geçmiyor ama..

50 lere düştüm hadi bakalım çabuk biter inşallah :34:

Gunaydinnnn işe gldimm kahvaltimi ypiyorumm.Çbuk gcn bi hafta olr insallah.sabah yataktan kalkmak icin ugrasirken nlr dusunuyorum ise gitmesemmi acaba.ne zmn istedigm saatte klkcam fln :))

Gunaydinnnn işe gldimm kahvaltimi ypiyorumm.Çbuk gcn bi hafta olr insallah.sabah yataktan kalkmak icin ugrasirken nlr dusunuyorum ise gitmesemmi acaba.ne zmn istedigm saatte klkcam fln :))

Hava kapalı olunca bnde hep öle diyorm off ya işe gitmesem uyusam fln :1:
Bugün hava açıktı güzel uyandım sorunsuz da inş bu hafta açık olur hava :24:

Şafa: 71 :72:
Kırıkkale'ye selam :10:

$DJZI7JL009.webp

Hava kapalı olunca bnde hep öle diyorm off ya işe gitmesem uyusam fln :1:
Bugün hava açıktı güzel uyandım sorunsuz da inş bu hafta açık olur hava :24:

Bn kac haftadir haftanin ilk 2-3gunu uyuyamiyorm hemen yatakta donup duruyorm uyumam 2yi buluyo.emrede uyuyamiyomus ayni sklde.
Artk hava guzel olcakmis diyolar ama sabah bi dengesiz oluyo hirkasiz cikmiyorm nolur nolmaz diye

Bn kac haftadir haftanin ilk 2-3gunu uyuyamiyorm hemen yatakta donup duruyorm uyumam 2yi buluyo.emrede uyuyamiyomus ayni sklde.
Artk hava guzel olcakmis diyolar ama sabah bi dengesiz oluyo hirkasiz cikmiyorm nolur nolmaz diye

Ya bn hiç uyumak konusunda zorluk çekmem uykum olmasada yattıgımda uyurum hemen :1:
Bende alıyorm üstüme bşy yoksa üşüyorm millet sıcak sıcak diyoda bn bi sıcaklanamadm bn mi ilgincim onlar mı ilginc çözemedm :1:
Dün 5 günlük hava durumuna bakmştm yine kapalı görünüyodu hatta çarşamba yağmur varmş ama bakalm :18:

Evde ders çalışamıyorum diye erkenden kalkıp kütüphaneye gittim, su borularının patlayacağı gayet gürültülü şekilde tadilat yapılacağı tuttu :41::41:
Bence tıp bu bahtsız bedeviliğe de bir çözüm bulmalı :52::52::52:

Ya bn hiç uyumak konusunda zorluk çekmem uykum olmasada yattıgımda uyurum hemen :1:
Bende alıyorm üstüme bşy yoksa üşüyorm millet sıcak sıcak diyoda bn bi sıcaklanamadm bn mi ilgincim onlar mı ilginc çözemedm :1:
Dün 5 günlük hava durumuna bakmştm yine kapalı görünüyodu hatta çarşamba yağmur varmş ama bakalm :18:

Bende üstüme pike alıyorum daha terleme moduna bile geçemedim:)
hava durumuan bakmamıştım ama açıyo artık diye düymuştum.neyse yağsın. Su kalmıyor snra.
hava açmış yağmur yağmış emre gelene kdr ilgilenmiyorum snrası önemli:))

Bende üstüme pike alıyorum daha terleme moduna bile geçemedim:)
hava durumuan bakmamıştım ama açıyo artık diye düymuştum.neyse yağsın. Su kalmıyor snra.
hava açmış yağmur yağmış emre gelene kdr ilgilenmiyorum snrası önemli:))

Haklısın aslında ama ruh halimiz içinde önemli yahu hava :18: Kapalı olunca sanki hala kıştaymşzda az kalmamş gibi geliyo :27:

Ben daha dğru dürüst babetlerimi bile gymeye başlayamadım. Sandalet gymek şuan rüya ztn:)
hırka almadanda daha çıkamadım havalar yüzünden:)

Ben sürekli babet giyiyorm 1-2 aydır :8: Ama içimdeki yazlık bi bluz olsada üstüme ceket blazer fln bşy alıyorm :27:
Sen ama artk geç babete bnce hava okdrda degl ya bugün güzel mesela :16:

Ben sürekli babet giyiyorm 1-2 aydır :8: Ama içimdeki yazlık bi bluz olsada üstüme ceket blazer fln bşy alıyorm :27:
Sen ama artk geç babete bnce hava okdrda degl ya bugün güzel mesela :16:

Bgn giymeye başladım babet:) hırkayıda sabah giyiyorum iş çıkışı hamallık edip taşıyorum:)

Bgn giymeye başladım babet:) hırkayıda sabah giyiyorum iş çıkışı hamallık edip taşıyorum:)

:1: Ben elimde taşımayı hiç sevmem ondan cıkıştada sıcak olsa bile giyiyorm napiyim :1: Serviste bna diyolar ztn bi hamile bayan var senle ben en temkinli giyineniz sanırm diyo :1:

Back
X