• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

En yakin ve ayni zamanda cocukluk arkadasimin yarn yegeni sozleniyo.Bnde gidicemm.kiz hepimizden once gidiyo.bendn bir soz beklenirken o hepimizdn once davrandi.sevgilisi askerden mayis sonu geldi onnda.ck heyecanli bi durm yarn sahit olcamm:)

Darısı sana olsun Küb :16: ztn sizin iş askerliğin bitmesiyle son hız başlicak :10:
Şahit olmakta ayrı bi heycanlıdır tabi değişiklik olur sanada :1:

ha haaah:) evet bu topik banada uyar bende başlıycam almaya artık başkalarından gördükçe hevesleniyorum :)

Evt cnm hepimiz aynıyız işte heveslndiğimz için aldklrmızıda paylaşalım dedik dün konuşmştuk hepimiz az az paylşrız burdan snra durağımız orası olur kopmayız brbrmzden :)

Darısı sana olsun Küb :16: ztn sizin iş askerliğin bitmesiyle son hız başlicak :10:
Şahit olmakta ayrı bi heycanlıdır tabi değişiklik olur sanada :1:

İnsallah Ececimm insallah:)hersy askerlik btnce sekillenmeye baslycak:)
Darisi siZede olsun insallah:))
Aynen resim cercevesi ve el pankarti yaptirdik brlikte tasarladik.ck heyecanliydi:)

İnsallah Ececimm insallah:)hersy askerlik btnce sekillenmeye baslycak:)
Darisi siZede olsun insallah:))
Aynen resim cercevesi ve el pankarti yaptirdik brlikte tasarladik.ck heyecanliydi:)

Huzurlu ve gönlünüzce olsun gerisi teferruat :16:
Ya o çerçeve ve el pankartı 1-2 seneden beri moda olan şeyler dimi daha önce yoktu :1: Ama şirin oluyo :17:

Sabırsızlıkla beklediğim Samsun'a selam vermeyi unutmuşuuum :52::52::52:

Şafak : 55 !!!

Daha da bu kadar BEŞ yan yana gelmez ... :36::36:

$Samsun-ucak.webp

Yaa ben böyle mi olsun yoksa paşabahçenin kavanozlarından mı olsun bir türlü karar veremiyorum ya. Cam sağlıktır diye beynime işlemişim bi kere :44::44:

Bndeki kavanozlar hep cam.
Vakumlu kapakli cam saklama kaplarida var.ya aslinda hem cam hemde plastik saklama kabi olmali.kullanilacak syler cnku illaki lazim olur

Back
X