- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #28.421
Şuan cidden amma zaman geçmş yahu diyesim geldi
273 deymşm
![]()
272 de benim işte Eceeee. 220 gün yahu İKİ YÜZ YİRMİ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan cidden amma zaman geçmş yahu diyesim geldi
273 deymşm
![]()
Selam kizlarrr ben geldim ama kimse yokne bitmez dersmis butmus yahu haftaya butler basliyor daha notlarim aciklanmadi deli gibi ders calisiyorum cok sıkıldım
![]()
Bu arada 1'i gördümmmm sonundaaaaa![]()
![]()
![]()
Haydi bakalım sana da hayırlı olsun o zaman canım 1 'li şafaklar![]()
Sen burda miydin Caglacim kimse yok sandım bi an baktim herkes cevrimdısıSağolasın tatlım sıradaki hedef 30 a düşmek ins
![]()
Selam kizlarrr ben geldim ama kimse yokne bitmez dersmis butmus yahu haftaya butler basliyor daha notlarim aciklanmadi deli gibi ders calisiyorum cok sıkıldım
![]()
Bu arada 1'i gördümmmm sonundaaaaa![]()
![]()
![]()
Ben hep buradayım bebeğim. Sayfayı yenilemeyince de çevrim dışı oluyor bazen
Ben hedefi o kadar uzun tutamıyorum maalesef ya feci halde bunalmış durumdayım, sıradaki hedef şu 2 gün daha geçsin de 50 ler de bi bitsin. Bundan önceki hedefim de 55 ti. Düşün artık ne kadar düşürdüm![]()
Hadi gözün aydın Gülşah darısı ay fln yazmayan günlere olsun![]()
Ben de mudavimi olucam şu butler bitsinSorma ben de oyle cok bunaldim ama hedefi kisa tutunca da saat sayiyorum durmadan sonra bu telefonda safak sayar uygulamasi var ya siz de yapmissinizdir acip acip ona bakiyorum sanki her actigimda farkli gostercekmis gibi
o yuzden artik uzun hedef koydum yavastan gidiyim dedim belki böyle daha iyi olur oyle cok strese girdim ben ya
![]()
Yok yok ne yapsak yavaş geçiyor bence. Hani 2 ayı kalmış adam nasıl geçmiyo diye ağlar derdim de yine büyük konr:44:uşmuşum be![]()
yok yok gecmiyor zaman yani bak hala gun bitmemis yahu saat 8 olmusşafaklar bizi sivil de bu kadar sıkıştırıyorsa sevdiceklerimize hak vermek lazım bitsin artik yahu cok fazla durdular cokk
![]()
15 ay kalsaydı napıcaktık biz ya![]()
düşünmek bile istemiyorum orasını :26: Cok sukerediyorum valla bize vurduguna 12 ayın![]()
Şu askerlik boyunca tek şanslı olduğum konu o oldu herhalde benim yaa![]()
Benim de benim desevdicegimin askere gitmesine 20 gün kala falan bana dedi ki askerlik kisalicak bak gör bana vuracak dedi ben de aglamistim o bize vurmaz benim icim rahat etsin diye diyosun demistim sans güldü ama yani resmi ilan yapıldıktan sonra bile zor inanmistim
![]()
İlk panoyu yayınlayacaktım da baktım onda Tubik falan yok bunu buldum da bunda da diğer arkadaşlar yok yahu
Kızlar ne geç girmişsiniz aramıza![]()
Şurada şafakları bile en geç düşürenler Hande, Ece ve benim Gülşahcım ne diyorsun sen utanmasak sonuna kadar 90 fazla sayacaktık o kadar inanamadık![]()
Oha safaga bak 270.
Haha aynen ben de en gec dusurenlerdenimsans güldü de 3 ay dustuk yoksa neydi 400 ler yahu
gozumun onune geliyor da
cok sukur şu gunlere
![]()
Şimdi ne diyoruuuuuz.
Şafak olmuş huni muniiii, kim takar onu buniiii![]()