• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

Senn şafağında bi ilginc olmş yanlz 111 :1:
İyi diyelm iyi olsn sıcaklar iş güç idare ediyorm ben :6:
Sen nasılsın ?

Üç haneli son zamanlarımın keyfini çıkarıyorumm :)

İyiyim bende erzulüm de son 3 günüm eşyalarımı topluyorum bi taraftan evime gideceğim :)

Üç haneli son zamanlarımın keyfini çıkarıyorumm :)

İyiyim bende erzulüm de son 3 günüm eşyalarımı topluyorum bi taraftan evime gideceğim :)

Hadi gözün aydın ozamn azcık tatil yapmak lazm :32:
Nereliydin aslen yani evin nerde :1:

Hadi gözün aydın ozamn azcık tatil yapmak lazm :32:
Nereliydin aslen yani evin nerde :1:

Aman eve gidince de pinekleyeceğim Yozgatlıyım :)

Benimkiyle rahatca konusabilmeyi özledim gecen 8 gün konusamadık haber alamadık o yuzden cok seviniyorum eve gitmeme :)

Aman eve gidince de pinekleyeceğim Yozgatlıyım :)

Benimkiyle rahatca konusabilmeyi özledim gecen 8 gün konusamadık haber alamadık o yuzden cok seviniyorum eve gitmeme :)

Niye ki evle yurdun telefon açısından pek bi farkı olmaması lazm sabit teli arıyodu sanırm :44:
Oda arkadasın mı rahatsz oluyo yoksa başka bi problem mi

Niye ki evle yurdun telefon açısından pek bi farkı olmaması lazm sabit teli arıyodu sanırm :44:
Oda arkadasın mı rahatsz oluyo yoksa başka bi problem mi

Aradığı tl yani yurdun teli aşağı güvenliğin orda güvenlik sorun cıkarttı maalesef :50:

Cumartesi gidicem eve o zaman ara dedim dün carsı iznine çıkarttılar nette görüşebildik bidaha cumartesinden sonra evi ara dedim mecbur :26:

Aradığı tl yani yurdun teli aşağı güvenliğin orda güvenlik sorun cıkarttı maalesef :50:

Cumartesi gidicem eve o zaman ara dedim dün carsı iznine çıkarttılar nette görüşebildik bidaha cumartesinden sonra evi ara dedim mecbur :26:

Hadi ya ne kadar gıcıklarmş :19: Eee okul başladıgında napcksnz peki bi çözüm bulmk lazm dicem ama ne olabilr ki :44:

Hadi ya ne kadar gıcıklarmş :19: Eee okul başladıgında napcksnz peki bi çözüm bulmk lazm dicem ama ne olabilr ki :44:

Çok sıkıntılı oluyor askerlikleri ama ne telefona izin veriyorlar ne bişeye benim yurdum da sıkıntı cıkardı böyle :50:

Okulum 20 eylülde acılacak o zamana kadar evdeyim rahat konusabiliriz 26 eylülde de onlar dönecek zaten sıkıntı kalmaz o zaman 14 ekimde de askerlik bitiyor yanlış saymadıysam :)

Çok sıkıntılı oluyor askerlikleri ama ne telefona izin veriyorlar ne bişeye benim yurdum da sıkıntı cıkardı böyle :50:

Okulum 20 eylülde acılacak o zamana kadar evdeyim rahat konusabiliriz 26 eylülde de onlar dönecek zaten sıkıntı kalmaz o zaman 14 ekimde de askerlik bitiyor yanlış saymadıysam :)

Hmmm ozamn cokta bi sıkıtı cıkmaz az kaldı sizinde yahu :52:

Dimii yaklaşıyoruz artık bizde yeni gelenlere daha gitmeyenlere gerçekten çok üzülüyorumm valla nerelerden gelmişizz :)

Aynen canm ya baksana daha 300lerde şafaklar baya karanlık yani biz son düzlüğe girmek üzereyiz çok şükür :16: :16:

Sizin şafaklara bakınca kendiminki hala karanlık geliyor bana :27:

Senin askerin nasıl kesin cıkıs tarihi belli oldu muu

Biz gitcez siz teskereci olcaksnz ya ama teskereci olnca daha bi beter oluyo bil :55:
Daha resmiyete dökülmedi bakalm artk bekliyorz :52:

Film izliycem bulamadım bi türlü ne izlesem yaa önerisi olan var mı kızlarr ??

Aynen canm ya baksana daha 300lerde şafaklar baya karanlık yani biz son düzlüğe girmek üzereyiz çok şükür :16: :16:

Hedefim 99 :52:

Biz gitcez siz teskereci olcaksnz ya ama teskereci olnca daha bi beter oluyo bil :55:
Daha resmiyete dökülmedi bakalm artk bekliyorz :52:

Eve gideyim de zaman her türlü geçer diyorum ama bakalımm görücez :27:

Back
X