• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

İnşallahh canım benim yarın da çarşı izni kullandırcaklar sözde onu bekliyorum merakla :KK45:

Bizde iyiyiz Çağlacımm hoşgeldinn benimde okul açıldı yine sıkıcı şeyler yani bıktım artık sınavında şimdiden başarılar bidaha denk gelemezsek :)
Formatı değişmiş canım o çizelgenin yine aynı siteden yapıyorsun ama forum sitesi için formatını değiştiriyorsun şuan adı aklıma gelmedi bakıyorum hemen

Teşekkür ediyorum canım :))
Benim ki oldu

Tatlm benm bilgsyrdn herlde sen bnmkini yapsn bana kodu atsan hadi devren için yap bi güzellik yapmk istediğim görünüyo imzamda lüffen :KK68:

Canım neden yapamadığını buldum yanlış yeri seçiyorsun benim girdiğim yerde senin seçtiklerin yok çünkü ondan tarihi geri sayım yapıyor

tamam du ben yapıyım ama suan ki seçtiklerin yok kafama göre mi seçeyim nasıl yapıayım ?

ordanda yapıyrum cnm hep 2 yıl 4 hafta 1 gün çıkıyo tarih una kiltlenmiş ne yaprsam yapayım değişmiyo sorun benm bilgisyrdn snrm ama ndn böyle olduki :KK1:

hgk.webp
şunu yani :)

Kk nın yeni hali baya sorunlu bence. Ayrıca site formatından bi sürü insan da soğudu buralardan 3-5 mesajdan sonra yazası gelmiyo insanın :/

Back
X