Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çanakkale Ezine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı tezkereler canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Isparta/Merkez Piyade Komando
Düğünümüzden 4 gün sonraEşiniz evlenir evlenmez askere mi gitti![]()
Düğünümüzden 4 gün sonra![]()
Amiiiiiiiin sağol canım benimOy oy Allah sabır versin ya uzun dönem bir de
Dağıtım izninde görüşeceksiniz heralde
Amiiiiiiiin sağol canım benim
13 gün sonra yani ayın 30da yemin töreni var gidicem ev izni alıp 3 gün beraber kalıcaz ondan 1 ay kadar sonrada o dağıtım iznine gelicek 1 haftalığına işte
Allah'ıma her gün dua ediyorum canım ama ısparta %90 doğuya gönderiyomuş bide iç güvenlik piyade komando olunca doğu kaçınılmaz ama inşallah rabbim sesimi duyarda sevdiğimi benden uzak tutmaz :/Hm anladim umarim ustaligi senin yasadigin sehire cok yakin bir yere duser yaaaa rahat rahat gorusursunuz
Allah'ıma her gün dua ediyorum canım ama ısparta %90 doğuya gönderiyomuş bide iç güvenlik piyade komando olunca doğu kaçınılmaz ama inşallah rabbim sesimi duyarda sevdiğimi benden uzak tutmaz :/
Dediler ama dinlemedik işte 4 sene bekledik 1 sene daha bekleyemedik cok sevıyoruz :)Sen yine de hayırlısı olsun diye dua et :26:
18 yaşındaymışsın da yaşın da gençmiş :26:
Kimse demedi mi askerlik bitince evlenin diye :)
Dediler ama dinlemedik işte 4 sene bekledik 1 sene daha bekleyemedik cok sevıyoruz :)
Hm anladim
Ee nerede kaliyorsun sen peki kendi evinde mi baba evinde mi esinin ailesinin evinde mi :)
Eşimin ailesinin evindeyim...
Eşin yokken orada olmak zor geliyordur
Allah yardımcın olsun :116:
Aynen öyle :/ Amin sağol canım gerçekten çok zor ya kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen nasıl geçecek bu günler![]()