Allah kavuştursun hepimizi benimkide kısa dönem samsunda şimdi acemilikte ama her sesini duyduğumda bi tarafım heycandan ölüyor tam telefonu kapatırkende ağlamaklı oluyorum ona bişey belli etmiyorum çok zor bu ayrılık seninkide uzun dönemmiş Allah sabırlar versin hepimize askerlerimiz sağ salim dönsünler inşallah dualarımız hep onlarla...Merhaba bayanlar sevgilim yarin ispartaya ucuyor uzun donem. Tabi 94lu degil 91 li. Icime bisey oturdu. Sag salim donmesini istiyorum. Allah hepimizi tez vakitte kavustursun insallah. Cok zor olacak ama guclu olmaliyiz
Allah tez vakitte kavustursun canimm bol bol dua edelim onlaraAllah kavuştursun hepimizi benimkide kısa dönem samsunda şimdi acemilikte ama her sesini duyduğumda bi tarafım heycandan ölüyor tam telefonu kapatırkende ağlamaklı oluyorum ona bişey belli etmiyorum çok zor bu ayrılık seninkide uzun dönemmiş Allah sabırlar versin hepimize askerlerimiz sağ salim dönsünler inşallah dualarımız hep onlarla...
Benim sevgilimde Perşembe günü teslim oldu İzmir gaziemir uzun dönem nasıl gecicek bu zaman hiç bilmiyorm ve cok bunalıyorum
Merhaba cnm acemi birliginde mi sevgilin hangi bölükcanım merhaba benim de sevgilim izmir gaziemirde uzun dönem
Merhaba cnm acemi birliginde mi sevgilin hangi bölük
Benm de birinci bölük cnm nasıl hergn Arayabiliyor mu seniacemi birligi canım 1. bölük senin ?
Benm de birinci bölük cnm nasıl hergn Arayabiliyor mu seni
Bizde öyle cnm sabah cok erken saatte arıyor uyanınca bide eğer sıra bulabilirse aksm üstü cok şükürevet canım her gün en az 1 kere konuşabiliyoruz çok şükür o bile yetiyor insana, siz konuşabiliyormusunuz
Bizde öyle cnm sabah cok erken saatte arıyor uyanınca bide eğer sıra bulabilirse aksm üstü cok şükür
Perşembe günü teslim oldu cnm istanbuldan yolladm sen
yemin törenine gidicekmisin cnmben de çarşamba günü teslim ettim canım, istanbuldan
nasip kısmet olursa gitmek istiyorum canım senyemin törenine gidicekmisin cnm
Bende cnm ya inşnasip kısmet olursa gitmek istiyorum canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?