- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
ded
benden ahlaklısını bul dedim ben seninle mutluyum dedi ama ben ahlaksızmışım dedim bişey diyemedi
Burda kapandı mı konu? Bu kadar mı tepki gösterdiniz? Dünyayı başına yıkmadınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ded
benden ahlaklısını bul dedim ben seninle mutluyum dedi ama ben ahlaksızmışım dedim bişey diyemedi
Ben tam da böyle anladım . İnsan evleneceği kadına ''ahlaksızsın '' ama yüzün güzel der mi yahu diye düşündüm ?
Kelimeyi yanlış kullanmıştır , huyu bana benzesin demek istemiştir . Çok mu pollyannayım bugün ne ?
Ben tam da böyle anladım . İnsan evleneceği kadına ''ahlaksızsın '' ama yüzün güzel der mi yahu diye düşündüm ?
Kelimeyi yanlış kullanmıştır , huyu bana benzesin demek istemiştir . Çok mu pollyannayım bugün ne ?
sürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız
oyyy pembe yapma. Paralarım ben o adamı. Zeka benim için çok çok önemli. Ben bazen zekası sana çeksin derim eşim için ama o bana zekası bana çeksin dese emdiği sütü burnunda getiririm sanırım.
Yanlış kullanılmış bir kelimeyi düzeltmeye yönelik bir adım yok ortada.
Tartışma sırasında çok sinirlendi yuttu, günler sonra bir fırsatını yakalayınca bilerek laf sokuyor muhtemelen.
Her halde de insan kelimelerini doğru seçip kullanmalı.
Bak, konu sahibinin ilavesine:
KONUŞMUYORUM AKŞAM ARADI AÇMADIM SOĞUDUM İYİCEBurda kapandı mı konu? Bu kadar mı tepki gösterdiniz? Dünyayı başına yıkmadınız mı?
TARTIŞMALAR HEP ONUN YÜZÜNDEN ÇIKIYOR ALTTAN ALAN BEN OLDUĞUM HALDE BU LAFI DUYDUM BEN"Ahlak" derken huyunuzu kasdettiğini düşünüyorum. Tartışmadan kaynaklı öfkesinden böyle söylemiştir büyütmeye gerek yok bence
KONUŞMUYORUM AKŞAM ARADI AÇMADIM SOĞUDUM İYİCE
TARTIŞMALAR HEP ONUN YÜZÜNDEN ÇIKIYOR ALTTAN ALAN BEN OLDUĞUM HALDE BU LAFI DUYDUM BEN
İyi de ahlaksızlığın tanımı bunlar değil ki...VE BİZ DAHA 1 AYLIK SÖZLÜYÜZ BUNU SÖYLETECEK NE YAPMIŞ OLABİLİRİM DÜŞÜNÜYORUM DA BULAMIYORUM ÖYLE AŞIRI KAPRİS TRİP YAPAN ANLAYIŞSIZ BİRİ DE DEĞİLİM VE BÖYLE BİŞEYİ HİÇ BEKLEMİYORDUM ZATEN BU ARALAR BENİ ÇOK ŞAŞIRTIYOR
kuruntu yapmıyorum yani dimiİyi de ahlaksızlığın tanımı bunlar değil ki...
Adama düpedüz iftira ediyor,namusuna laf ediyor.
ahh diyemedim kibye bye yaparım
Ne kuruntusu ya anlatamıyorum galiba?kuruntu yapmıyorum yani dimi