:(

Ben tam da böyle anladım . İnsan evleneceği kadına ''ahlaksızsın '' ama yüzün güzel der mi yahu diye düşündüm ?

Kelimeyi yanlış kullanmıştır , huyu bana benzesin demek istemiştir . Çok mu pollyannayım bugün ne ?

yani eğer ima ettiği şey huysa ben sallamazdım ama bence huy değil bildiğin ahlak demiş konu sahibi sonra bişiler demiş ve sessiz kalmış.

evet pollyannasın bugün :KK200::dondurma:

Ben tam da böyle anladım . İnsan evleneceği kadına ''ahlaksızsın '' ama yüzün güzel der mi yahu diye düşündüm ?

Kelimeyi yanlış kullanmıştır , huyu bana benzesin demek istemiştir . Çok mu pollyannayım bugün ne ?

Yanlış kullanılmış bir kelimeyi düzeltmeye yönelik bir adım yok ortada.
Tartışma sırasında çok sinirlendi yuttu, günler sonra bir fırsatını yakalayınca bilerek laf sokuyor muhtemelen.
Her halde de insan kelimelerini doğru seçip kullanmalı.

Bak, konu sahibinin ilavesine:
benden ahlaklısını bul dedim ben seninle mutluyum dedi ama ben ahlaksızmışım dedim bişey diyemedi

sürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız

"Ahlak" derken huyunuzu kasdettiğini düşünüyorum. Tartışmadan kaynaklı öfkesinden böyle söylemiştir büyütmeye gerek yok bence

oyyy pembe yapma. Paralarım ben o adamı. Zeka benim için çok çok önemli. Ben bazen zekası sana çeksin derim eşim için ama o bana zekası bana çeksin dese emdiği sütü burnunda getiririm sanırım.

ama bende ona benzesin istiyorum :rolleyes::rolleyes:
o söylemese daha hoş olurdu tabiki :KK71:

yalnız benim eşim cidden çok zeki okulu dereceyle bitirdi ve projeleri ödül aldı bende okulu 7 yılda sürüne sürüne bitimeye çalıştım daha bir sürü şey var yıllar içinde yaşanan o yüzden adam haklı bi yerde ama tabiki yine çemkirdim :21:
o da tamam karıcım tamam herşeyi sana benzesin ben kimim ki zaten dedi :süslü: çünkü canım kocam :KK200:

Yanlış kullanılmış bir kelimeyi düzeltmeye yönelik bir adım yok ortada.
Tartışma sırasında çok sinirlendi yuttu, günler sonra bir fırsatını yakalayınca bilerek laf sokuyor muhtemelen.
Her halde de insan kelimelerini doğru seçip kullanmalı.

Bak, konu sahibinin ilavesine:

Yok yok siz doğru anlamışsınız .

Adam ahlaksız bulduğu konu sahibi ile evlenmek istiyormuş .

Benim ahlaksızlığım senin başına dert olur be güzelim de , hoşçakal notunu iliştir S simce123

VE BİZ DAHA 1 AYLIK SÖZLÜYÜZ BUNU SÖYLETECEK NE YAPMIŞ OLABİLİRİM DÜŞÜNÜYORUM DA BULAMIYORUM ÖYLE AŞIRI KAPRİS TRİP YAPAN ANLAYIŞSIZ BİRİ DE DEĞİLİM VE BÖYLE BİŞEYİ HİÇ BEKLEMİYORDUM ZATEN BU ARALAR BENİ ÇOK ŞAŞIRTIYOR

TARTIŞMALAR HEP ONUN YÜZÜNDEN ÇIKIYOR ALTTAN ALAN BEN OLDUĞUM HALDE BU LAFI DUYDUM BEN

O zaman şöyle ki alttan almayın kesinlikle. Erkekler öz eleştiri konusunda çok yetersiz. Siz ne kadar alttan alırsanız karşı taraf kendini o kadar haklı görür.

sadece güzel olduğum için benimle olduğunu yarın öbürgün beni daha güzeli için terk edebilecegini anlarım e sonuçta yüzü güzele 40 günde huyu güzele 40 yılda demişler

VE BİZ DAHA 1 AYLIK SÖZLÜYÜZ BUNU SÖYLETECEK NE YAPMIŞ OLABİLİRİM DÜŞÜNÜYORUM DA BULAMIYORUM ÖYLE AŞIRI KAPRİS TRİP YAPAN ANLAYIŞSIZ BİRİ DE DEĞİLİM VE BÖYLE BİŞEYİ HİÇ BEKLEMİYORDUM ZATEN BU ARALAR BENİ ÇOK ŞAŞIRTIYOR
İyi de ahlaksızlığın tanımı bunlar değil ki...
Adama düpedüz iftira ediyor,namusuna laf ediyor.

Ahlak derken huy, karakter kastetmiştir. Sonuçta sizi ahlaksız görse, neden sizinle olsun ki.

kuruntu yapmıyorum yani dimi
Ne kuruntusu ya anlatamıyorum galiba?
Velev ki çok kaprisli,nazlı,şımarık ve anlayışsız bir kadınsın!!!!
Ama bunlar ahlaksız demek değildir.
Adam namusuna laf etmiş!
Sana kötü kadınsın sen demiş!
Daha açık yazayım mı?

Back
X