Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız
Bana ahlakı tanımlar mısın derdim önce sakince
Belki anlamını bilmiyordur huy demek istemiştir diye
Baktım ciddi ciddi namusa kaymış olay
Ebesinin yanına kadar şutlardım
Muhafazakar kişilerin huy yerine kullandığı kelime ahlak.
Ne ilginç
Benim çevremden biri ahlakın kötü dese dava sebebidir.
huyun kötü derse hoşt sana ne derim,geçerim.
sürekli tartışmalar ve sıkıntılardan sonra sözlünüle konuşup bütün sinirlerinizi yatıştırmış sıkıntıları çözüp hayal kurarken kızımız olursa yüzü sana benzesin ama ahlakı bana benzesin derse ne anlarsınız
Allah aşkına çok mu seviyorsunuz böyle mal gibi konuşup canınızı sıkan insanlarla beraber olmayı ? Lütfen ama lütfen hayatınızı böyle gereksiz insanlarla harcamayın sana ahlaklı biriyle mutluluklar dilerim diyip koyun tavrinizi