Canım yaaa nerdeyse ikimizde aynıyız. Hem kilo, hemde hormon bozukluğu var bende ayrıca polikistik over rahatsızlığı

ben 24 yaşında ve evliyim. Benimde 16 lı yaşlarımda yüzümde kıllanma sorunu başladı ve sonrasında devam etti... Artık öyle bir hal aldılarki; siyah, kalın... berbat birşey yani

insan içine çıkamaz oldum. Endokrinoloji bölümüne gittim hormon bozukluğu dedi bunca yıl ilaç tedavisini uygulamadım. Hormon bozukluğu ve yüzdeki kıllanmalar için doğum kontrol ilacı veriyorlar şuan onuda kullanamıyorum çünkü çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu kıllardan kurtulmak için kilo vermek şart zaten yoksa ilacında lazer epilasyonunda bir faydası olmuyor. Ben gittim mesela hem iğneli hem lazer epilasyona hemde kaç seans gittim kaç paralar verdim haddi hesabını bilmiyorum yani. Senin için henüz geç değil bir an önce kilo verip hormon tedavisi için verdiği ilaçları aksatmadan kullan olurmu... Sakın esgeçme, ama bunun için öncelikle kilo vermek şart. Ben insan içine rahat çıkabilmek için her gün mecbur cımbızla alıyorum yüzümdekileri ama sabah alsam akşama yeniden çıkıyolar. Bu durumdan kendi sayfamda bile bahsetmedim, çünkü çok can sıkıcı bir durum... utanıyorum bu halimden. Geçenlerde yüzüme sir ağda yaptırmak için her zaman gittiğim kuaföre gittim. Orda yüzümü alan kızla da gerçi belli bir samimiyetimiz vardı bana; abla ya sende en iyisi eşin gibi yüzünü jiletle al bu ne hale gelmiş böyle dedi. Hiçbirşey diyemedim kıza kendi kendimi yedim. Ben bu derdi takmasam zaten gitmem kuaföre sir ağda yaptırmaya... yüzümde kıllarımla mutlu mesut çıkarım insanların içine değilmi!
Çok canım sıkıldı

geçenlerde dediğim de 2 gün önce... Eve gelip sinirden ağladım saatlerce... Sonra eve gelip sinirimi eşimden aldım, birşey dedi hemen ona patladım

Özellikle yüzümdeki kıllar yüzünden psikolojim hergün altüst. vermemiz lazım bu kiloları yapalım elimizden geleni

Gözünü seveyim kardeşim vazgeçme, kendini salma birbirimize destekle her sorunun üstesinden gelcez inşallah... Sakın yüzündeki kıllar için doktora gitmeyi ihmal etme. İlaç verdiğinde de aksatmadan kullan ama önce kilolar gitmeli